Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bi pizza firmasının reklam kampanyası olarak interaktif zombi oyunu, videoların sonundaki seçenekleri seçerek hikayeyi istediğiniz şekilde yönlendiriyorsunuz. http://www.youtube.com/watch?v=9p1yBlV7Ges Fazla uzun değil zaten, eğlenceli, geyik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 amerikalılar için zombi yeni hayat biçimi haline geldi. acaba "amerikanın yeni archnemesisi" maksadıyla mı bu kadar yayıldı onu merak ettim. o değil de hell görünce şu aklıma geldi: http://img534.imageshack.us/img534/4765/52687087.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bowling topu hariç doğru yaptım. abla güzelmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 3 kere filan öldüm eauh eğlenceli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 yaw yutup açılmıyo yine :( tunnelle girince de seçenekleri seçemiyorum yada ben mi yanlış yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 tunnella girerken no script filan açık olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Hehe atlayış süper olmuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bone said: amerikalılar için zombi yeni hayat biçimi haline geldi. acaba "amerikanın yeni archnemesisi" maksadıyla mı bu kadar yayıldı onu merak ettim. o değil de hell görünce şu aklıma geldi: http://img534.imageshack.us/img534/4765/52687087.jpg amerika? adamlarda bildiğin yeni zellanda aksanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Etli hatun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Cystein said: amerika? adamlarda bildiğin yeni zellanda aksanı var videoyu yapanlar amerika demedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bana irlanda gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 1 sene bedava pizza hakkı... Yeni zellandada... Süpermiş. Kesin katılıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Regalya said: Etli hatun (tu) + mavi göz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kadın başta hiç çekici değildi saçları açınca güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben de 3 kere öldüm lol. eğlencelikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Eralp said: kadın başta hiç çekici değildi saçları açınca güzel oldu ahaha aynı şeyi düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 vaperon said: 1 sene bedava pizza hakkı... Yeni zellandada... Süpermiş. Kesin katılıyorum. :D bu hizmet aşkı ile 30dakikada evine teslim edeceklerdir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aynaya baktim, yan komsu olsam bana teslim etmezler. selam dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi sen evlisin artık. başın bağlı da ondan teslim etmezler.. hell de olsa onların da bi ananeleri, gelenekleri, görenekleri var! yoksa cehennemle görüştüm bi sürü ateşli kızlar varmış, suicide girls takımı bırakıyormuş siparişleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 maşallah abla da etli butluymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 o kadar pizza yerse olacagi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben de bi tek bowling topunda ölmüştüm hehe, şunu daha geniş çaplı yapsalar yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Ben tek adamı almada öldüm :D ne alcam lan kanlı manlı adam ölsün it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Valla ben de almamayı düşünüyodum başta da alayım lan yazıktır dedim. Kesin zombiye dönüşecek diye bekliyodum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 İlk seferde kazandım ben :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar