OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bethesda publisher ama. developta bir parmagı yok. aynı firma enemy territoryide yapan firma. w:et bence multiplay yönünden başarılıydı 2003e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ET diyecektim ben de, 2 yıl sürekli oynamıştım. QW niye kötü oldu onu bilmiyorum ama kaliteli yapımcı Splash Damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 unutmayalım, çıkıyor az kaldı, 20 gün mü ne. hala 50 dolara pre-order var. 100 yıldır falan pre-order'da. çok fazla kişi almıştır videosunu falan izleyip, patlarsa sırf o pre-order'lardan parayı kırmış olacaklar... ama umutluyum, ilk 1-2 gün etraftan gelen eleştirileri dinleyip sonra büyük ihtimalle alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ben pre-order edecektim ama bişey beni irrite etmişti oyunda. Yazmışımdır buraya, vurulma ve ölüm animasyonları çok kötüydü ilk ıkan videolarda, bende gittim official forumlarında konu açtım, grafikler güzel görünüyor, customization güzel görünüyor, S.M.A.R.T. güzel görünüyor ama ateş ettiğimde karşı adamın vurulma animasyonu falan rezalet, adamlar geriye zıplayıp yere düşüyorlar hangi silahla vurulursa vurulsunlar. hiç bölgesel hit detection falan yok. atom bombası at, pistolle vur aynı. Bunu fix'lemeniz gerek dedim. Ne cevap geldi, ne bişey. Sadece fan'ları geldi "adamlar yere düşünce kaldırılabiliyor medic ile o yüzden dediğin yapılamaz" dediler, diğer oyunlardan tek tek verdim cevabı. BF:BC2'de bir kere ragdoll falan var. Killzone'da da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yani oyun ilk videolarında next-gen, şahane bir oyun iken, sonra baktım iyice Team Fortress çakması, basit animasyonlu dandik bir mod'a dönüştü. Ve satın almaktan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 23 sterline gördüm almıyalım mı yani, hoşuma gitti gibi. Animasyon dışında ne gibi eksileri var, ya da artısı mı yok direkt çakma olmuş dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Güzel olabilir oyun ama next-gen gözükmüyor bana göre. Yani karakter animasyonlarında baya ileri gidildi bu adamlar eski tip bişey kullanıyor sanki. Yani o kadar SMART diye bir sistem kurmuşsun, biraz daha smooth bişeyler yap. Bana göre karar vermeyin ama, benim şahsi düşüncem bu. Videolarını falan izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Yahu niye vazgeçiyorsunuz ki yapımcılar siz konsollarınızda next-gen oyunları rahat ve keyifle oynayın diye istediğiniz herşeyi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 valla benim çok hoşuma gidiyor oyun. gameplay olarak tf2'den fazla bişi olmuycak zaten büyük beklentilerle girmemek lazım. oyunun esas olayı customization olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bi de bolca şapka eklerlerse oyuna tamamdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 amerika'da 10 mayıs, uk, avrupa (veya çoğunda) ve türkiye'de 13 mayıs. ulan dijital şeyin 3 gün geç çıkması nasıl bir mantık ya sdffh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 avrupa sunucuları hazır değildir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sunucular dedicated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://bolumsonucanavari.com/Haberler-iste_Rakamlarla_Brink-15467.htm Toplam benzersiz karakter sayısı (en ufak renk tonlamaları ve vücut tipleri dahil) – 102,247,681,536,000,000 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 çıksın lan artık aaa. oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Khiran said: http://bolumsonucanavari.com/Haberler-iste_Rakamlarla_Brink-15467.htm Toplam benzersiz karakter sayısı (en ufak renk tonlamaları ve vücut tipleri dahil) – 102,247,681,536,000,000 oha tamam çok opsiyon koymuşlar da, vücudundaki her bir parçanın rengini değiştiryorsun %90. exponential bir şekilde artıyor yani renk tonlamalarını dahil edince. aptalca bir şey yani renk tonlamasını dahil etmek esasında. üzerinde 8 ayrı parça olduğunu varsayarsan, o rakama ulaşmak için 130 üzeri 8 yetiyor... yani her parça kendi içinde 130 farklı şekilde sunulabiliyor, renkler de dahil. çok yüksek bir customization rakamı diil gibi renkleri çıkarırsak bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 said: Benzersiz Security karakter sayısı (ufak renk tonlamaları veya vücut tipleri dahil değil) – 4,530,240 Bu sayı az mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 eh fena değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bir fpsde aradıgım en son şeydir herhalde kılık tip renk cart curt oynanabilirlik nasıl.multisi nasıl bunlar daha önemli yemişim tip çeşitliliğini dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 haftaya bu saatlerde görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Videolardan gördüğüm kadarıyla multiplayeri bu senenin en iyilerine aday bence. Pre-loada açarlar umarım. Çıktıktan sonra downloadla uğraşmayalım bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Almayı düşünenler varsa Direct2Drive'da bu haftasonu boyunca kullanacağınız kuponla birlikte 56 TL'ye geliyor. Steam'den aktifleştirebilirsiniz. Aldım ben demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 .com diil ama .co.uk'ten alabiliyorsunuz. zaten bu oyun için steam gerekli diyor direk. herhalde steam'den almış gibi falan oluyorsunuz alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 steamworks oyunlar steam dışında çalışmıyor zaten. steam dışından oyun alırken en sevdiğim özellik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 direk gönül rahatlığıyla alalım yani bir poblem çıkmıyor? dalıyorum o zaman 50 yerine 36 dolar, hiç fena diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar