Raze Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 dune ilk kitabı okudum, beklentimden kötüydü ama barı belki de çok yükseğe çekmiştim. serinin kalanını okumam sanırım. şu söz çok iyiydi ama: Respect for the truth comes close to being the basis for all morality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 vakıf ve imparatorluk. vakıf serisini bitirmeye çalışıyorum. sonsuzluğun sonu + vakıf ve bunu okudum şimdilik gündüz vassaf - cehnneme övgü bitmek üzere. Harika bir kitap bence. Bu zamana kadar niye okumadım diye üzüldüklerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 George Orwel 1984 okumayan kalmadı zaten galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Şey diye reyon fotosu vardı geçenlerde bi kitapçıda "The books we all pretend to have read". Onu getirdi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 cehenneme övgü efsane ya. mostari'ye "la tüm gün kafede oturup gevrek gevrek yazmış galiba, ben de yaparım bunu" diye başlamıştım. kitap boyunca neden yapamayacağımı göstererek dövdüydü. gündüz emmiyi çok seviyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Böyle bi habere denk geldim yazayım dedim. Alıntı Ocak ayından bu yana Amazon.com.tr’nin Kitap kategorisinde en çok satan ilk 10 eser alfabetik sıralamayla şöyle: 1984 – George Orwell Altıncı Koğuş – Anton Pavloviç Çehov Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Hasan Ali Yücel Klasikleri) – Victor Hugo Dune – Frank Herbert Fahrenheit 451 – Ray Bradbury Hayvan Çiftliği – George Orwell İnsan Neyle Yaşar? – Lev Nikolayeviç Tolstoy Mutlu Olma Sanatı – Arthur Schopenhauer Suç ve Ceza – Fyodor Dostoyevski Zacharius Usta: Kısa Hikâyeler – Jules Verne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 her sene aynı kitaplar satıyor bi bu sene dune listeye girmiş. hele bütün türkiye 10 senedir 1984 okuyo fsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 27 senedir gram ilerleyemedik ülkece yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Amazon.com.tr kitap satışında Türkiye'de payı çok düşük. Trend anlaşılmaz buradan. Listedeki 10 kitabın 8'i telifsiz. Dolayısıyla ucuz olmaları sayesinde satmışlar. Ama dediğim gibi bu liste kötü. Gerçek bir liste olsa bir tek orwell olurdu içinde, Dune da giremezdi. Kişisel gelişim kitapları olurdu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Sırf Amazon değil ama, o listedeki 5 kitap falan tüm kitap satan sitelerde hep önerilen kitaplarda ilk sırada çıkıyor. Öyle olunca da çok satmaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 ucuz kitaplar bunlar ondan bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Tr'de amazon çok popüler değil. bence düzgün kitle kullanıyor. idefix, dr falan yayınlasın bakalım neler çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Bu sene ben bayagi iyi okudum. Vakif’in Siniri - Asimov Olu Canlar - Gogol Hayat Problem Cozmektir - Popper The Divine and the Infinite - Robert Rath diye bir elemaninmis Wh40k romani Sirasiyla son okuduklarim. Su anda da Yasam Bilgeligi Uzerine Aforizmalar (Schopenhauer) okuyorum. Bitirince Ursula Le Guin’in Anlatis diye bir romanina devam edicem. Kitabi kaybettim saniyordum ama bir sene sonra beni buldu skgm Bu arada internetten okuma trendi takip etmek saglikli olmayabilir. Cok satanlar (ask romanlari ve kisise gelisim bullshitleri) ve klasikler genelde magazalardan aliniyor daha cok. Amazon da Turkiye’nin en kucuk internet kitapcilarindan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 son 1 2 sene cok fazla rakibi oldu ama kitapyurduna bakin son 10 seneye, asagi yukari hep ayni kitaplar. telifli telifsiz sabahattin ali, ihsan oktay anar. orwell de telifleri bu sene bitti ondan once de satiyodu. millet okumak icin almiyor, kitaplik doldurmak icin aliyor. ilbey ortayli kitap cikariyo turk bayragi var ustunde aylarca en cok satan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Pandemi başından beri çok fazla okudum ben de, hakikaten çok iyi geldi o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Eskisi gibi kitap okuyamıyorum ya bir türlü odaklanıp:( son okuduğum kitapda.. Stephen King-Karanlık çökünce Kralın meşhur olmadan önce muhtelif erkek dergilerinde yayımladığı 13 kısa öyküsünden oluşan bir kitap.kötü diyemem ama carpıcı,işde budur dediğim bir öyküsü de olmadı içinde 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 eski mısır - toby wilkinson mö 1177 medeniyetin çöktüğü yıl - eric cline bunları okudum, ikisi de konunun meraklıları için tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Nadir kitap cok iyi ya 10 tlye ingilizce warhammer 40k novel falan dusuyor bazen Suan soul hunter okuyorum Ayrica; akış: mutluluk bilimi Marcus aurelius: meditations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 @Quel-Thul abi bende vaktiyle bir yerlerden buldugum bir pdf wh40k kitap arsivi var. Ebook readerin falan varsa yollarim, 100+ kitap var sanirim. Ben oku oku bitiremedim hala hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Yok reader malesef, nook vardi bozuldu ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 (düzenlendi) Alıklar Birliği - John Kennedy Toole Uzun zamandır şöyle çerezlik, yormayacak bir kitap okumak vardı aklımda. Bunu da fi tarihinde almıştım. Artık sırasının geldiğini düşündüğüm için "gel bakalım şişko" dedim başladım okumaya. Eser, absürt bir karakteri yaratıp okurun önüne koyuyor. İyi eğitimli olmasına karşın aylaklık eden, sorunlu bir sosyal çevrede yaşayan, pasaklı, şişko, baya idealist ve kendine ait absürt düşünceleri olan bir adam karakterimiz. Biraz Goldbaren gibi düşünebilirsiniz. Hatta ben kitabı okurken, eğlenmek için muziplik yapıp bazı diyaloglara anne esprileri ekledim kafamdan, immersionu daha iyi sağlamak adına. Eserin kendini tekrar ettiğini düşündüğüm bazı kısımlarda biraz sıkıldığım oldu. Ancak beklediğimden daha fazla gülüp eğlendiğim kısım da oldu. Özellikle kitap, 1/3'ünü tamamladığınızda açılıyor. Yazar beyimiz kitabın yazıldığını göremeden intihar edip uçmağa karışıyor. Sonra pulitzer ödülünü de ölü adama veriyorlar. Bu yönüyle trajik bir yönü var bu eğlenceli kitabın. Puanım 6-6.5/10. Entel Recep İvedik'imize bir şans verin derim Ekim 24, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 fantastik bi kahramanlık romanı. üçleme olacakmış sanırım. alışık olmadığım bi tür ama baya beğendim. hikaye, aksiyon, çeviri akıyor gidiyor. kitabın açıklaması baya bi spoiler içeriyor o yüzden elim döndüğünce ben anlatayım biraz: geçmişte büyük savaşların, soykırımların yaşandığı bi coğrafyadayız. her an yeni bi savaş çıkabilir. ortam diken üstü. tabi doğa üstü güçler var. eh, savaşın kaderini bunların tayin edeceğini tahmin etmek zor değil ama savaşı kazanmaktan kaybetmekten öte bi savaş anlatımı var. insanı içine çekiyor. ikilemlere düşürüyor. öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Hiçi serisi-frederick pohl Ben böyle akıcı bir bilimkurgu okumadım ne stanis lem gibi hardcore bilimkurgu nede sulandırılmış saçma bilimkurgusulardan.semi hardcore bilimkurgu diyebiliriz.bilimsel terimleri ve teorileri caktırmadan o kadar guzel anlatiyorki kitap vay be diyorsunuz.devamlı bir gizem ve kesif hissi(ozellikle 1.kitap) cok guzel yedirilmiş.tek sıkıntısı kitap normalde dörtleme(hatta 5. kısa oykulerden oluşan bir kitap daha varmış) ama kavram yayınları ne hikmetse zamanında sadece ilk 3 kitabı basmayı uygun görmüş bitmesin istiyorsunuz o derece guzel umarım ithaki el atarda diğer kalan 2 kitabıda okuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Dune-Rahibeler Meclisi'ni okuyamıyorum şu an sfdsg. Kitabın ortasına kadar gelip takıldım kaldım ya, iyi de gidiyor aslında ama bitsin istemiyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar