Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shogun Total War 2

Mighty_THoR

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

bide bu haritadan tiksiniyorum ya rome total wardan beri
abi ordun azcık kuzeyde kalıyo herif sehrin yanından kosarak arkadaki sehre saldırıyo
turn basedde onu nasıl savuncam abi

zone of control var abi kaç oyundur, rome'daki gibi kalmadı ki. uygun yere konuşlandırdın mı geçemiyorlar öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey sormak istiyorum shogun 2 kardeşimin hesabında yüklü, fall of samurai içinde kendi başına çalışabilir demesine rağmen kendi steam hesabıma alamadım illa shogun2 lazım diyor onu da gittim kardeşimin hesabına aldım. Bence steam burada büyük adilik yapıyor. Niye bağımısız oyun serinin diğer oyunu istesin ki? Aynı şey medieval 2 dede var. Yoksa benim bilmediğim bir mevzu mu, ayar mı var başka?
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu şu seriye tüfeklerin uygun olmadığını bir türlü kabul etmiyor yapımcılar.
Madem ana oyuna gerek olmadan çalışıyor, git Amerikan iç savaşını yap veya daha olmadı Birinci dünya savaşını yap illa yakın tarihi yapacaksan.
1860'ların Japonyasının ne özelliği var bir oyuna konu olabilecek, adamlar Tom cruise'un filminin aynısını almış oyun yapıyorlar. valla ayıp yakıştıramadım böyle bir gereksizliği CA'ya...
biz Rome2:TW veya Antik çağ TW beklerken bunlarla zaman geçirtiyorlar, kınıyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

Birinci Dunya Savasi tarz olarak simdiye kadar Total War oyunlarinda ele alinan donemlerdeki savaslardan cok farkli. Epey farkli bir motor yapilmasi gerekir.

Amerikan Ic savasi bence de daha guzel bir secim olurdu. Ama bir yandan da o donemi anlatan cok oyun yapildi, hani Fall of The Samurai en azindan oyunlarda daha once gormedigimiz bir donemde geciyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de abi kim fikler Japonyanın 1860'ta ordusunu modernleştirmesini, yani Samuray çağı ve 400 sene öncesini yaptılar eh iyi dedik ama aynı etin yahsiniyle kaç kez dürtecekler milleti, yeter yani tavşanın suyunun suyunun suyu oldu bu Japonya olayı.

Madem gatling gun dahil tamamen tüfek olayını koydular bu motorla, gayette WW1 savaş alanını da yapabilirlerdi.
Sonuçta savunanlar siperlerde, saldıranlarda süngü hücumunda olacak.
Gatling gunlar yerine mitralyöz yuvaları olacak, toplar daha uzun menzilli ve mesafe uygunsa denizden topçu desteği olacak.

Şöyle bir bakıldığında çokta zor değil bence bu motorda bile, buna ek olarak direk kontrol edilmeyen ama eğer ordaki ordunda varsa dandik pırpır uçakların-zeplinlerin düşman çevresinde arada dönüp fazla etkili olmayan bombalar atması veya keşif bilgisi vermesi de gayet eklenebilir.
Demiryollarının oyuna eklenmesiyle bunlara yapılacak ek hatlar veya sabotajlar da büyük keyif katar mesela.

Ama yine de Rome veya özellikle antik çağ isterim ben, 1600lerden sonrası yaramaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben japonları, ünitelerini ve dialoglarını falan bayağı sevmiştim. Ama haritası sonuçta el kadar ve bir ingiltere'yi feth etmek kadar keyif vermedi. Her bölgede ordunun gitmesi için koridorlar döşemişlerdi bir de. Hiç beğenmemiştim. Son Samuray'ın birebir kopyalanmış hikayesiyle ek paket atıyorlar şimdi. TW serisinde silah kullanımını zerre sevmemiş biri olarak beğenmedim. Ek paket olsun diye zorlamışlar resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Europa barbararumdan sonra yeni rome benı kesmez acıkcası. ama yapsınla tabiki. sole modlanabilir bir motorla. EB ekibibi topalrsa terar bayrame ederiz.

rome2 kesin eb2'den önce çıkacak bu hızla, adamlar 6 yıllık oyuna mod yapmaya çalışıyor lol.
"Tatar Ramazan" said:

Ama yine de Rome veya özellikle antik çağ isterim ben, 1600lerden sonrası yaramaz...

bu. barut geldi, mertlik bozuldu.
Sosyal ağlarda paylaş

orası cok acıklı evet, ama kalite korkunc yanı. bildiğin evet la! saka imparatorluğu yönetiryorum diyo insan. göcebelikse göbecelik yerleşikse terleşik her tadı yaşatıyo oyun.

succesor kingdomlar sehirler, o bölgenın askerini teknolojisini kullanma, kendi halkını bi yere kadar yaybilme. neutral border cok organik bi şekilde etkiliyo oyunu. bu tadı veren baska modda yok yanı.

cılgın derecede accurate olması falanda ayrıca cok şirin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...