Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanliz adamlar nasil propaganda yapiyor varya. lan utanmasalar eylemciler nukleer silahlarla saldirdi diyecekler. kotu yani ise baya bi inanan mal var.

kotu oldu su durum. tam orta dogunun cakma super gucu gibi davraniyorlardi ki israil fena yokladi.
Mesaj tarihi:
şahadet, şahitlik yapmak.
şehadet, ölerek şahit olmak. ne hoş, kendi içinde gizli bir ironiyi saklar mahiyette.

şehid islam dinine ait bir terimdir. fisebilillah denen kavrama müslüman kişi-müslüman kelimesinin kökeni de teslimiyete dayanır- önce kelime i şe-a-hadat ile şahitlik eder. bu şahitlik sadece dil ile kabul durumudur. kalp ile tasdik ise o yolda cesaret göstermektir. cesaretin vuku bulduğu esnada-çatışma, savaş, vesair- dökülen kan ise şahitliliğin son mertebesi olan şehadete karşılık gelir.

yani bu maksatta; şehid, şahitlik, şehadet islam dinine has kavramlardır. halka/avama mal olmuş bu tip kelimelerin son çıkış noktası ise: galatimeshurdur. bu klişe çözüm insanı kalbimesrur eyler. cuma hutbesi bitti dağılın.
Mesaj tarihi:
"Başbakan da bunun üzerine ''Zaten biz gidiyoruz, siz bize zaten vekalet vermediniz mi? Ama bundan sonra İsrail'i belli bir zaman gitmeyeceğiz. Onlara belli bir zaman ceza...'' diye konuştu."

tüh recep gelmiyor diye bütün israil halkı intihar eder şimdi.
Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/planet/14931366.asp?gid=286

said:
Gülen, ABD’nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal’a verdiği söyleşide, Türk bir kuruluşun önderlik ettiği bir filonun İsrail’in izni olmadan Gazze’ye yardım götürmesini eleştirdi.

Gazetenin haberine göre Gülen, söyleşide olayla ilgili izlediği haberler hakkında, "Gördüğüm şeyler hiç de hoş değildi" dedi. Gülen, "Çok çirkin şeylerdi” diye konuştu.

Gülen, organizatörlerin Gazze’ye yardım götürmeden önce İsrail’le uzlaşma yolunu seçmemelerini "faydalı sonuçlar doğurmayacak şekilde otoriteye baş kaldırmak” olarak tanımladı.

ahahahahah
Mesaj tarihi:
tayyip ile direkt birliktelikleri yok ki elemanların. sadece kesişen çıkarları var. tayyip ile ters düşmesi şaşırtıcı değil ama gene de ilginç tavır tabii.
Mesaj tarihi:
evet tayyip fetonun adami degil ama sempatisi var, yani cikarlari uyusmazsa ayrilirlar hemen.

fetonun durusuna sasirmadim, ne bekliyosunuz ki yani bundan daha acik bi sekilde Amerika'ya gidip CIA gozetiminde yasamiyor mu? Public bi sekilde CIA'den dostlari yok mu? Feto pragmatist bi adam, normal yani
Mesaj tarihi:
khalad said:

ilginç değil mecburiyetten yapılmış açıklamalar feto'nun ki rte ile feto'yu ayrı düşünmek saflıktır.

aralarında ucurum var be
rte fetonun yanında çoooook küçük bir adam.
burda dünyanın her yerinde, ama her yerinde okullar açmış bir misyonerden bahsediyoruz.
Adam sayesinde nereye gidersen git, iyi bir rehber ve oradaki fetocular sayesinde iyi bir reple başlıyorsun işe.
  • Yeni Oluştur...