Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gereksiz bi dialog olmus.ulan kendi memleketimizi niye yakalım.hani sanki yunanistanı almışızda onları ordan kovmuşuz gibi konusmuş töbe:) dedesi olan kıza aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bakış açısı falan değil. 150 milyon dolar bütçe böyle toplanıyor işte. Lobilerden aldıkları parayla tarihi baştan yazmaya çalışıyorlar. Tom Hanks'in de karısı Yünanmış zaten, bu kadar basit. Nisan'da görürsünüz, diziler geçen sene olduğu gibi sırayla Türklere hakaret etmeye başlar. Asıl soru şu, cnbce bunu bu halde mi yayınlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tolkien mevzusuna döner bence. 1453 ü sildikleri gibi bunu da çevirmez bence çevirmenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 arcane said: Asıl soru şu, cnbce bunu bu halde mi yayınlayacak? yalnız evet, Cnbc-e'nin şu anda yaşadığı dumuru tahmin edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Abi hem cinsellik hem Türklere hakaret. Dizi 40 dakikaya iner kesilerek. okuyucu yorumu incisi.. said: tom gecen yil marmaris`e tatile gelmisti..orman ciftcisi. bu arada 3. bölümü indirecek olanlar 720p kasmasın, 720p gerektiren herhangi bir sahne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ulan kendi memleketimiz değilmi istersek yakarız istersek yıkarız :D:D Bide buraya nasıl geldin diyorda bi sorsaydı izmire nasıl gelmiş acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 orada doğmuş? hani binlerce yıldır orada gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 tom hanks ve bu dizi baya gözümden düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yani biraz ağır kaçmış da, o dönemde izmirdeki rum ailelerinin büyük çoğunluğu yunan askerine destek veriyodu. bi kısmı da direniş gösterdi zaten. kurunun yanında yaş da yanmıştır. büyütülecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bu diziden simdiye kadar aldigim haz ABD askeri (pasifiktekiler) hırsız, adi, vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dizinin başında belgelere baktık filan filan bişeyler diyorlar. madem öyle baktıysan neden ege de olanlardan haberin yok lol yani. şu bayrak olayı yeter alayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Tom la Spielberg gene lobicilik olayına girmiş anlaşılan ee 200milyon $ toplamak kolay değil. 3 bölüm oldu halen "aha, bu eleman bomba, hastasıyım" denilecek karakter yok piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 büyük umutlarla başladımm ama yok yani. BoB'un yanından geçmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bu dizide parayı nereye harcamışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bob'a kıyasla çok kötü olmuş ama yine de idare eder gibi duruyor ilk iki bölüm, izlenecek bir şey yokken izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 izmir/smyrna ya izmir konusu tam savaş dönemindeki olaylar, batı anadolunun icine kadar girmiş yunan kuvvetleri, yıllardır vaadedilen topraklara sahip olmuşken kaybediyorlar, çekilmeleri gerekiyor cünkü doğru düzgün savunma yapacak gücleri kalmamış şehiri terkediyorlar, gururlarına yediremeyerek, diğer tarafta türkler OOO ÇAKTIK diye gaz ile gelio yıllardır ezilmişliğin verdiği öfke ile, iki taraf sehirde zaten karışıklık yaratıyor, yangın 4 gün falan sürüyor türk ordusunun sehre ayak bastığı gün başlayarak, simdi burda sehirde yangın cıkarmamış ama sehri boşaltmak isteyen bir yunanın bakış açısından : yangını türkler cıkardı sehri alan türkün bakış açısından : yangını terkden yunanlılar cıkardı ha çeşitli şeyler söleyebilirsin, türkler istanbulu aldığında bile yağmalamadı, kendine ait olan izmiri aldığında neden yağmalasın ki vs vs diye teoriler havada uçuşabilir ama fikirleri değiştiremezsin elinde somut bir kanıt yokken bu böle gider fikir ayrılığı.. ha filme gelince ÇOOOOOOOOOOOOOOOK gereksiz bir detaydı tamami ile politik amaçlı bir hareket iğrendim stevendan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 dizi çok tırt olmaya başladı. tek karaktere odaklandık 2 bölümdür nerdeyse lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kötü. bildiğin kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Dizinin odaklandigi karakter resmen su ana kadar yazilmis en kotu baskarakter. Adam bazi yerlerde gidip boyle entel dantel takiliyo sonra gidip karizma hareketler yapiyor 10 dakka sonra serefsizligin en alasini yapiyor. kisaca yaslilik boyle bir sey demek lazim nerde band of brothers nerde bu dizi....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ilk iki bölüm iyi başlamıştı, ardından böyle bir iki bölüm olmamalıydı. Yok çok düştü bu dizi gözümden, malesef Band Of Brothers ile karşılaştırdığım için bile pişman oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 4. bölümde 720p gerektiren sahne var mı? şimdi bu ne demek derseniz; mesela 2. bölümde o gece savaşını dvdrp izleyince birşey anlamadım ama 720p izleyince çözdüm olayı. 3. bölümde ise 720p indirmeye kastığıma üzüldüm çünkü o tarz bir sahne yoktu. nasıl indirelim bu diziyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ben memnunum diziden. karşılaştırmalara gerek yok. görsel şölenin ve dönemin zevkini çıkarıyorum sadece. müthiş savaş sahnelerine veya plot twistlerine ihtiyaç duymadum hiç nedense izlerken. üztelik hiç de sıkılmadım uzun olmasına rağmen. yukardaki soruya gelince. bence her bölümü indirmek lazım 720p olay orda çünkü. ha ama çok kritik değil normal indirsen öyle algılama sorunu yaşayacağın yerler sanmıyorum ki çok fazla olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 4.Bölümü nedense sevdim. Hatta en çok sevdiğim bölüm oldu. Spoiler Özellikle altına ıslatma sorunu nedeniyle yatağında arkadaşlarına tepki vermeyip dümdüz ileri bakması. Birde hastahane sahnesinde hemşirenin boynu ve çenesine dalıp gitmesi enfes sahnelerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 the pacific'in senaryosu yazılırken o altını ıslatan adamın kendi kitaplarından falan yararlanılmış. sonuçta gerçek karakterler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bende farkettimki aslında dizi güzel gidiyor.ama bob gerçekten çok iyiydi.suan daha çok savaş psikolojisi falan anlatıyor dizi yavaştan gidiyor.6 bölüm kaldı.ki muhtemelen ağır savaşlar dönecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar