sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 goldbären said: stüdyo ile yönetmen davalık. stüdyo demiş ki 150m bütçenin altında yap sana 7m prim verelim. stüdyo 158m tuttu diyor adam 135'e yaptık sonra stüdyo şu sahneleri değiştir bu sahneleri değiştir derken bütçe 158 oldu diyor. o para hakkım diyor. davanın da çözüleceği yok gibi hiç, çözülse de çekime falan başlnacak prodüksiyonu ciddi film. 2 ve 3 için senaryo hazırmış ama işte bu saatten sonra sular durulmaz. bence stüdyo haklı veya haksız parayı çıkmalıydı, ikincisi 5/10'luk film de olsa altın yumurtlayan tavuk olacak gişesi iyi olacak yine. for a fistful of 7m dollars bence. Aynen... Saçmalık. Corporate dünya, her yerde aynı. Çalışanı silkmeye çalışıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Domestic Box Office $153,636,354 International Box Office $217,105,812 Worldwide Box Office $370,742,166 Home Market Performance Est. Domestic DVD Sales $20,438,257 Est. Domestic Blu-ray Sales $39,968,591 Total Est. Domestic Video Sales $60,406,848 Şöyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 uzun sürüyordur çekimleri. adam pratik efekt kullanıyor çünkü diğer yeşil perde filmlerinin aksine. maketlerin, arabaların, setlerin vs. kurulması haliyle daha uzun sürüyodur. şuan piyasada kardan bile daha önemli olan şey hız oldu. 4 tane boktan film çıkart 1-2 senede onların toplamı bunun karını geçiyor zaten. ama çok güzel görünüyor filmin görsel efektleri. youtubeda açıp açıp sahne izlediğim nadir filmlerden.keşke çekseler. asıl güme giden güzelim blade runner oldu ya. 20-30 sene sonra değerlenip kült olmakla kalır işte bunlarda en fazla. kalitesiz insan daha çok dünyada, dünyanın her zaman diliminde. yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 blade runner ilerde kült falan olmaz. kült olunabilecek dönem geçildi artık. üzerinde durduğu felsefe beyaz perdede binbir türlü şekilde anlatıldı. en fazla hikayenin başı ve sonu oturtturulur ortaya başarılı bir timeline'a sahip yapıma dönüşür. insanlar şu konuyla ilgili şu seri iyiydi bak diye tavsiye eder birbirine. ha ama bak ilk film külttür. yani o treni yakaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 sardalya said: hakkaten bu kadar kar yapcak desen cekmezler film dunyasinin kar marji bir garip. hidden costlar coktur belki buna sayilmayan. sevindim yapmadigina izledigim en kotu filmdi, dusuk butceli random yapimlari saymazsak. Ölüm dovüşüne bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 sardalya said: sevindim yapmadigina izledigim en kotu filmdi, dusuk butceli random yapimlari saymazsak. al kardeş seni eYlendirecek filmler. 20'den başlarsan daha çok seversin hele. https://editorial.rottentomatoes.com/article/marvel-cinematic-universe-movies-by-tomatometer/ öyle baite böyle cevap..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 liste ne kadar kotu lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 sardalya said: hakkaten bu kadar kar yapcak desen cekmezler film dunyasinin kar marji bir garip. hidden costlar coktur belki buna sayilmayan. sevindim yapmadigina izledigim en kotu filmdi, dusuk butceli random yapimlari saymazsak. red tier sinema yorumculuğunda new frontier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 stüdyonun logosunu deyimler sözlüğünde "kaz gelecek yerden tavuk esirgemek" yanına bassınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 cok kaz gelmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 goldbären said: sardalya said: sevindim yapmadigina izledigim en kotu filmdi, dusuk butceli random yapimlari saymazsak. al kardeş seni eYlendirecek filmler. 20'den başlarsan daha çok seversin hele. https://editorial.rottentomatoes.com/article/marvel-cinematic-universe-movies-by-tomatometer/ öyle baite böyle cevap..... Yavşak sjwler tabi ki en iyi olarak en bayık Marvel filmi olan Black Panther'i seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 ben zenci olsam rahatsıuz olurum lan. neden en dandik film bize çekildi, token gibi film çekmişsiniz resmen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 şu sıralama leş yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Bayramda ben de tekrar izledim, TV'de denk geldi. 6. keredir izliyorum herhalde. Bambaşka bir film ya, mükemmellik akıyor her yerinden. Keşke bütün Oscar'ları alsaydı o sene sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Konuyu ilk sayfadan itibaren okudum da çıkmadan evvel ne gömmüşüm lan filmi. Bir de konuyu açan benim. Wasteland de aynı bu film gibi 10 yılda falan çekilecek herhalde. Werner Bros Miller'a yamuk yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Devamı geliyordu ne oldu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Tarihin en iyi aksiyon filminin yıldönümüymüş. Charlize Theron güzel paylaşımlar çekiyor Twitter'dan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 5 yıl olmuş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 https://kayiprihtim.com/haberler/sinema/yeni-mad-max-filmi-charlize-theron-yok/ Kısaca charlize hatun yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 off canım çekti sahura kadar izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2020 cast genel olarak cok iyiydi zaten, boyle dusunmesi de guzel hem. sonucun iyi olacagina eminim. max degisirse uzulurum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2020 furiosa'nın gençliğinde max'in yeri yok ki zaten. oraya max'i sokarsan kendi yarattı storyline'a karşı çıkmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 geçen ay vefat etmiş toecutter ve immortan joe'yu oynayan hugh keays-bryne. son bir kere parladı neyse ki, son rolü o olmuş zaten. shiny and chrome, ride eternal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 witnessed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 aa rip reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar