tunch Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ohşş ÇOK iyi oyunmuş hakaten , iyi ki mass effect 2'den sonra oynuyorum yoksa hiç sarmazdı herhalde.. KOTOR keyfini alıyorum resmen , sadece morrigan'a gıcığım , en kötü bioware karakteri herhalde seslendirme konusunda. rogue mage ve warrior denedim , en fazla keyfi rogue ile alıyorum şu anda ( daha level 9'um gerçi ) backstab olayı falan baya eğlenceli warriora göre , normal zorlukta çok sağlam tanka da ihtiyaç yok gibi şimdilik , alistair görüyor gerekli görevi. FADE bölümü çok güzel tasarlanmış , monoton gidiyor diye hayıflanmaya başlıyordum tam , ilaç gibi geldi. eve geri döneyim de kasayım diye hayallerdeyim şu anda. bir de respec için bi yol var mı? 1-2 skill 1-2 stat değiştirmek istiyorum :/ diğer karakterleri falan da bi yola soksam çok mutlu olucam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 DLC var respec için. Nightmareda bile Alistairdan başka tanka ihtiyacın olmuyor, ki bence shield kullanan tank da gereksiz direk 2handerlar iş görüyor. Gerçi sen normalde (easy) oynuyormuşsun zaten tanka ihtiyacın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tunch said: sadece morrigan'a gıcığım , en kötü bioware karakteri herhalde seslendirme konusunda tunch said: en kötü bioware karakteri herhalde seslendirme konusunda tunch said: seslendirme konusunda tunch said: Claudia Black HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 morigın-kün'ün herşeyi eleştirilir de seslendirmesi gayet iyi. habire çıkıntılık yaptığı için öyle gelmiştir diye yorumluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tunch said: sadece morrigan'a gıcığım , en kötü bioware karakteri herhalde seslendirme konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sırf morrigan için dao kurucam yav ben eve gidince, nası kötü oluyor seslendirmesi ehau aslında sırf morrigan için değil de hani işte vurgu olsun falan diye öyle şey ettim hedele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 pati kariyerimdeki en tepki çeken post oldu herhalde bu :D yine de değişmiycek , ilk gördüğüm andan itibaren ısınamadım hatunun ses tonlamasına + kesik kesin konuşmasına. ilk gördüğünüz yerde üstüme saldırmayın ama , lütfen heh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 taş gibi ama orasını es geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu oyun bitmez yahu , 12 saat oynadım daha %20sini keşfetmişim oyun dünyasının.. öeh! dlcler falan da cabası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Dlclerde hiç bişey yok en fazla yarım saat. Bide oyunu ilk bitirdiğinde %50 60 falan olacak. Morriganın seslendirmesi sorgulaman cinsel eğilimlerini sorgulamamıza yol açar yalnız, hatun bariz "seksi" konuşuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bitiyor bitiyor. sürekli oynayası geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 morrigana nasıl gıcık olabilir bir insan. kızlar bile sever onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 orcinal oyunu olmayanlar (kesinlikle ben deilim bi arkadaşım soruyor) dlc yi hiç bi şekilde edinemiyolar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 google'a yazıp aratınca edinebiliyorlar Bu arada morrigan'ın konuşmasına bende kılım. Ses tonuna değil ama kullandığı ingilizce'ye. Köylü ingilizcesi konuşuyor yauww :) ( uzun yıllarca İngiltere'de köyde yaşadım ya çok biliyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 iyi de morrigan karekteri zaten bildin dağ başında yaşiyan biri hatta geyini çeviriyorlardı oyunun başında. köylü ingilizcesi muhabeti hakkinda bilgim yok ama eğer öyle diyorsan bence direk +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bbc ingilizcesi konuşması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben sevemedim bu oyunu problem bendedir dimi:(? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben mass effect harici bioware'in çıkardığı hiçbir şeyi sevmiyorum :) dragon age ızdırabın önde gideni,oyunu durdur sen onu yap sen bunu sen şunu başlat 2 sn sonra durdur sen bunu yap sen şunu sende şunu 2 sn sonra bir daha durdur sen şunu yap sen bunu bende bari bunu 2 sn sonra yine durdur sen birşey yapma ben börek açayım sende ayran yap 2 sn sonra yine durdur sen şunu ben bunu 2 sn sonra yine durdur sen hizmetçiye sen bahçevana sonra hep beraber bahçevana bu ne ya çekilir çile değil adam olacak olsalar doktor olurlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 belki de crpglerden uzak durmalisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 oyun çok güzel gidiyordu benim için ta ki orzamar bugı olana dek.3 gün boyuna dolaştım çözülür mü diye yemedi.o an nefret ettim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 pronoit said: belki de crpglerden uzak durmalisin katılmaktayım :)-D edit: kaldı ki mass effectler neredeyse aksiyon oyunu gibi oynanmalarına rağmen efektif olarak kullanabilecek oyunu dondurma ve takım arkadaşına emir verebilme seçeneklerine sahipler. Tek farkı genelde ana karakterin kendi başına bölümü geçebilmesi. Dragon Age'de(zorda oynadığını varsayarak) tüm karakterleri kullanarak grubu kurtarman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mighty_THoR said: Birseyler mighty, 8 yildir hic degismedin arkadas, her oyuna hala muhalifsin sdhfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mighty_THoR said: dragon age ızdırabın önde gideni,oyunu durdur sen onu yap sen bunu sen şunu başlat 2 sn sonra durdur sen bunu yap sen şunu sende şunu 2 sn sonra bir daha durdur sen şunu yap sen bunu bende bari bunu 2 sn sonra yine durdur sen birşey yapma ben börek açayım sende ayran yap 2 sn sonra yine durdur sen şunu ben bunu 2 sn sonra yine durdur sen hizmetçiye sen bahçevana sonra hep beraber bahçevana Ahahaha iyi de mighty crpg combatı zaten budur? Tamam dragon agede çok fazla filler combat ve bitmek tükenmek bilmeyen dungeon haritaları var ama bunun dışında çoğu şeyi doğru yapmışlar combat adına. Turn based oyunlar hakkındaki genel fikrin nedir peki? Bi civilization, bi fallout falan. Misal sence settlerın 1 kare ilerledikten sonra oyunun durması çok mu saçma ehueuheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi zaten Tactics diye bölüm yapmışlar adamlar Oturup, uğraşıp deneme yanılma yoluyla birşeyleri ayarladıktan sonra party elemanlarına zor olan 1 - 2 savaş dışında geçmeye gerek bile kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar