DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 homm5 ve monkey island SE takılıyorum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 nba 2k10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n_acre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 metro 2023. aslında oynamıyorum da oynamaya kasıyorum çünkü ekran kartım izin vermiyor malesef. bunun bi kitabı varmış adını bilen ya da duyan varsa yazsın. onu bi okuyayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Stalker Clear Sky İlginç bir oyunmuş ya. Zamanında Steam'de indirim varken almıştım, ekran kartım yeterli değil diye oynayamamıştım. Ekran kartını yeniledikten sonra da başlamayı hevesim olmamıştı. Bi arkadaşımın tavsiyesiyle başladım. Tipik bir FPS değilmiş. RPG öğeleri var içinde. Daha çok oynamadım ama eğlenceliye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 istersen stalker shadow of chernobyl'e lost oblivion kur. efsane olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 guitar hero 5 blazblue demon's souls uncharted 2 final fantasy 13 league of legends sengoku rance caesar 4 cs1.6 beat hazard valkyria chroniclesda madalya avı brutal legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bf: bc2 settlers7 var oynayamıyorum donmalardan ötürü Bi de hon vardı release oldu gg.Hayatta para vermem ona yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 pc: mount and blade: warband ps3: call of duty IV: modern warfare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Leage of Legends. hon u alana kadar (ki adam etsinler önce) diye dedim ama adam gibi bi toplulukla, 0 flame, 0 whine, cennet gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fm 2010 cod2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mechwarrior4 mercenaries freeware oldu, ekstra +20 mechle hemde crysis moduna iyi alternatif ama multisi avrupa sunucuların pek fazla adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 fmlive, mafia wars (asdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 FM2010 Sims 3 Simcity 4 Team Fortress II Bloodlines göz kırpıyor kenardan. onu da yüklersem finaller cırtladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 pc: dod source ve m&b ps3: aassasins creed 2,bfc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 nekrolayacağım. ne zamandır açmak istediğim bir başlıktı. üşenmedim okudum zaman yolculuğu gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Weeb olarak serilerin devamı olan Cold steel 4 oynuyorum bir türlü bitmedi aslında bitmesini de istemiyorum ya neyse , 150 saate geldim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 On 17.05.2010 at 22:17, Silphatos dedi ki: fmlive, mafia wars (asdf) asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 fmlive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Days Gone, cokgzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 bunun daha yenisi "bugün ne oynadınız başlığı" vardı sanırım ama bu daha mantıklı gibi. conan exiles. fast travel'sız macera keyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 "ne oynuyorsunuz" diye arattım aklıma gelmemiş. man'o'war corsair oynuyorum. warhammer evreninde geçen naval oyun, deniz ve gemide geçiyor. warband kafasında. animasyon ve teknik açıdan zayıf ama warbandde eğlenen sever. steam'den kaldırıldı birkaç ay önce GW lisans anlaşması gibi bi şeyler vardı. gog'ta bulunabiliyor. wh40k biraz biliyordum da normal wh'ye giriş oyunu oldu benim için. fantezi/naval güzel bi karışımmış. sayesinde biraz wh wiki falan okumaya başladım güzel bi evren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 ESO'ya sardırdım, son chapter baya tatlı bi yandan life is strange: before the storm oynuyorum, 3. bölümü bitiricem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Shadowbane, birazda Black Desert Online, denizcilik karak gemisi çıkarma hayalleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Guzel nostalji konusu. Bu siralar hades e sardim. Denk gelirse 1-2 run 45-50 dk da bitiyor. Eglence/zaman verimi en yuksek oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 (düzenlendi) poe oynadım, yetti. şimdi LoL: TFT bir de Pop Party (Apple Arcade) enerji bulursam Mass Effect™ Legendary Edition oynayacağım ama bu baya uzak ihtimal Haziran 8, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar