sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 moons of madness. https://store.steampowered.com/app/1012840/?snr=1_5_9__205 mars'ta geçen lovecraftian oyun. baya etkileşimli ve imersif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Animal sanctuary sardım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 yok boyle bir oyun steamde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 2-3 gündür for the king’e sardım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 until we die - kingdom two crowns tarzı sağa sola defans kurup kendinizi savunduğunuz bir oyun. rus metrosunda geçiyor. keyif alabilirsiniz ama tek map var ne yazık ki henüz. kingdoms and castles - şehir kurma seviyorsanız çok aşırı tatlı bir oyun. çok öneririm bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 1 saat önce, Scalanova dedi ki: yok boyle bir oyun steamde? Bana dediysen gamepass de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 (düzenlendi) Ben hanım için xbox'a house flipper almıştım baktım keyifli tam boş boş kafa dağıtmalık oyun steamde de hayvan gibi atölye içeriği var gittim indirim varken steam üzerinden de aldım. 2 günde 10 saat gömmüşüm. Edit: Bu oyundan önce yeni nesil update geldi diye metro exodus'a daldım 3 günde bitti. Şimdi ek paketlerine devam ediyorum arada da eso takılıyorum yine yeni nesil update hatırına arada bir iki görev yapıp çıkıyorum. Temmuz 1, 2021 DareJedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 6 saat önce, dreagloth dedi ki: Bana dediysen gamepass de Evet abi orada da yok oyle bir sey, google da bile yok...???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Game Pass aracılıyla Like a Dragon oynuyorum. Bir de en sonunda Danganronpa 3'e başladım. Güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Monster Sanctuary miş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 The Slormancer oynuyorum bu aralar. Arpg ve pixel art seviyorsanız çok güzel bir oyun. Henüz çok genç çoğu content yok bile 2 kişi yapıyor oyunu bir roadmapleri var ona göre content ekleniyor. Türü seviyorsanız destekleyin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Civ 6 oynamaya basladık, ilk defa civ atıyoruz beni başlatmayan herkesi kınıyorum eroin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 @dreagleth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 herhalde rahat 20 yıldır racing oyunu oynamıyodum ea playde gördüm son çıkan nfs heat oynuyorumfena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Transport Fever 2 oynuyorum. Abdulhamid II'nin orient express bolumu guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Everhood'a düştüm, çok yükseğim oyuna. Bayadır böyle devamını merak ede ede, şaşırarak oyun oynamıyordum. https://store.steampowered.com/app/1229380/Everhood/ Undertale, minit falan sevenler zaten oynamak zorunda da genel olarak dorohedoro, rick and morty gaming kafası keyifli. oyunun akışı, anlatım tarzı, rpg öğeleri pek kafa açıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Belki mmorpg ama ... Çok fena Conqueror's Blade sardık. Çıkamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Escape From Tarkov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 dün wildermyth yükledim çok tatlıymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 (düzenlendi) Indirimde close combat collection aldim favorim olan IIIte hemen bi campaign yillar sonra yine keyif verdi, cogu yonden cok primitiv oyun, ama gameplay 10/10 fasist tokatlamak immyeh Temmuz 2, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 On 1.07.2021 at 09:21, ad3m dedi ki: The Slormancer oynuyorum bu aralar. Arpg ve pixel art seviyorsanız çok güzel bir oyun. Henüz çok genç çoğu content yok bile 2 kişi yapıyor oyunu bir roadmapleri var ona göre content ekleniyor. Türü seviyorsanız destekleyin gençler. Ben alıp deneyip refund ettim bunu, çok tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Evet başta dediğim gibi oyun çok genç ve 2 kişi yapıyor. Ben de hobi olarak oyun işleri ile uğraştığımdan böyle bir ürünü 2 kişi yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimden desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Adamlar sağlam bir base yapmış ve content ekliyorlar. Release olarak tatmin edici bir şey çıkacağından umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 On 30.06.2021 at 23:12, sylvanas dedi ki: moons of madness. https://store.steampowered.com/app/1012840/?snr=1_5_9__205 mars'ta geçen lovecraftian oyun. baya etkileşimli ve imersif. Kısa oyunmuş bitti 6-7 saatte. Ustune call of cthulhu'nun yenisini mi oynasam dedim. Dark corners of earth guzeldi ama cok eski kacar simdi. Bi de oyunu acinca conan fotolari cikinca noluyor lan oldum arkasindan funcom yazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 dark corners'ta otelde odadan odaya kapılardan kaçtığın bi bölüm vardı ne korkmuştum lan yaş 16 ama geçmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Dagon sahnesini hatirliyorum ben de. Bi de yasli insan fobisi verdigini sdb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar