Nefr Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 basbakaniniz gelip patide etseydi o lafi banlanirdi evet, ama ilk okuyusta anlamayanlar icin tekrar yazayim; genel ban gosterimden kaldirilmis bir mesaji nedeniyle, sadece basbakanina ozendigi icin degil
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Nefr said: bLackcha0s said: Ananı da al git sir. kızacağını sanmıyorum böyle laflar normal sizler için. ben kizdim. saglicakla. bu mesaj konu disindan, gosterimden kaldirilmis olan mesaj yorungeden uzaklastiriyor seni ornek teskil etmeni diliyorum kalanlara Evet anlamadık teşekkürler.
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 artık açık açık savunmaya başladınız anlaşılan hakareti, sizinle aynı olmayan düşüncedeki insanları sindirmek için "her yol mübah" sanırım?
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 başimam osurursa cemaat de boş durmaz tabii
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bir insana hakaret etmek için küfür etmeye gerek yok burda neler deniyor birbirine en ağır küfürden ağır laflar ama en ufak bir küfürde küfür eden uçuyor. Sam said: artık açık açık savunmaya başladınız anlaşılan hakareti, sizinle aynı olmayan düşüncedeki insanları sindirmek için "her yol mübah" sanırım? ayrıca adam hakaret etmemiş, sayın başbakanımızın dediği lafı kullanmış. başbakan kullanıyosa doğrudur hamdolsun.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Başbakanda konu dışından banlıymış zaten. Atvde dert yanıyordu geçende.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 "siz yörüngeye uçurmayı iyi bilirsiniz, daha da gelmem patiye" derdi herhalde. eh garibim çiftçiyi koruyacak bi admin yoktu tabi, sir hukukun adaletin kıymetini bilsin, patinin bi şikayet fasilitesi var. çiftçi şikayet etse üste bir de dayak yer.
Kalten Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 İyide anlayamadıgım bişey var adamlar nolmus karısı brezilyaya gitmişşe buna ne gibi bi hakaret var dior.Biriside çıkıp madem hakaret deil deyip aynı iftirayı savunan arkadaslardan birine atıor ve adam sinirlenior.Hani iftira deildi normal bişeydi?Ama tabi size ve sizden olanlara yapılmadıgı sürece normal oluor size yapılınca hemen ahlak dersine baslıosunuz...
Revell Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 RT-Pati said: -"İşini bilen kişiler yörünge dışı olmaz." -"Hamdolsun yörünge bizi teğet geçti."
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 lol niye atmi$lar adami hayirdir? kesin agzi laf yapan biri cildirtmi$tir asdf
Dennis Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kalten said: İyide anlayamadıgım bişey var adamlar nolmus karısı brezilyaya gitmişşe buna ne gibi bi hakaret var dior.Biriside çıkıp madem hakaret deil deyip aynı iftirayı savunan arkadaslardan birine atıor ve adam sinirlenior.Hani iftira deildi normal bişeydi?Ama tabi size ve sizden olanlara yapılmadıgı sürece normal oluor size yapılınca hemen ahlak dersine baslıosunuz... Biri bana ciddi ciddi açıklasın karısı brezilyaya gitmişin nesi hakaret. İftira olsun olmasın o belgelerde olan birşey adamlar onu biryerlerinden sallamamış, kaldı ki Uğur Dündar çıkıp böyle tepki göstermeseydi çoğu kişinin haberi bile olmayacaktı, aşırı tepki göstermiş. Ben de en başta ergenekondan suçlanıyor sandım, e yuh dedim ama adamın sadece bir yerde adı geçiyor belgelerde.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 fizban said: öyle bir savcı düşünün ki; - iddianameler açıklanmadan basında yayınlanıyor. - iddianamelerde özel hayata özen göstermiyor. - iddianamesinde suçladığı insanları "delil olmadan" aylarca içerde tutuyor, birini ölüm döşeğine getiriyor, birini öldürüyor. - iddianamede suçladığı insanlara "tecrit" uygulayarak bir nevi işkence yapıyor. - iddianamede suçladığı insanlar, tamamen "tesadüf" eseri, o dönemin hükümetine karşıt ve popüler olan kim varsa onu hedef alıyor. - iddianamesinde; "AKP Yİ DEVİRMEK İÇİN KURULMUŞ BİR ÖRGÜTÜ, 1977 DE ECEVİT, 1988'DE ÖZAL CİNAYETİNDEN SORUMLU TUTUYOR." ben daha ne diyim bilemiyorum. Ve bunun uzerine hala bazi canlilar bunlara destek veriyor, demokrasi lafini agizlarina almaya cesaret buluyorlar falan.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Kalten said: İyide anlayamadıgım bişey var adamlar nolmus karısı brezilyaya gitmişşe buna ne gibi bi hakaret var dior.Biriside çıkıp madem hakaret deil deyip aynı iftirayı savunan arkadaslardan birine atıor ve adam sinirlenior.Hani iftira deildi normal bişeydi?Ama tabi size ve sizden olanlara yapılmadıgı sürece normal oluor size yapılınca hemen ahlak dersine baslıosunuz... "karısı brezilya'ya gitti" hakaret değil, iftira. Ailenin bir bireyinin üzerine atılan bir iftirada direk olarak ailenin kendisine hakarettir. Hakaret olması için illa birinin diğerine SALAK demesi gerekmiyor.
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 vay be, hakaret konu dışından uzaklaştırma sebebiymiş demekki. bana gerizekalı, boş kafalı diyip sonra "hakaret diil ki durum tespiti yaptım" diyenlere de aynısı yapılsaydı keşke. hadi onursuz, şerefsiz, bok bunları geçtim artık zaten : )
huun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 orda şöyle bişe var ama şimdi: adamın yaptığı durum tespiti eğer yerinde bulunmuşsa ceza almayabilir :P
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Jadelith said: vay be, hakaret konu dışından uzaklaştırma sebebiymiş demekki. bana gerizekalı, boş kafalı diyip sonra "hakaret diil ki durum tespiti yaptım" diyenlere de aynısı yapılsaydı keşke. hadi onursuz, şerefsiz, bok bunları geçtim artık zaten : ) son raddeye gelince yapılıyor o . yoksa tayyip diyor bunları zaten falan deyip yüklenilmeleri gayet normal karşılanıyor .
Horizon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bilmeyenler için söyliyim , nerfi yanlış anlayanlar için. Küfürlü mesajları temizlenmiş kullanıcının. Açıkça küfür dolu mesajı vardı. Ananı al git lafı ile alakası yok. İsteyen istediğini düşünebilir , ama küfür hakaret etme hakkını vermez bu. İnsan gibi tartışmayı öğrenelim önce.
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Küfür içeren mesajları vardı ama N0fr tayyibin lafına banladım demiş,o zaman küfürden banladım desin veya bişi demesin. Nefr said: basbakaniniz gelip patide etseydi o lafi banlanirdi evet, ama ilk okuyusta anlamayanlar icin tekrar yazayim; genel ban gosterimden kaldirilmis bir mesaji nedeniyle, sadece basbakanina ozendigi icin degil Ben oluyorum bu. İlk mesajın başı sonu belli değil tabi anlamak mümkün olmuyor.
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kimse. adamlar sitenin sahibi : ) senin bahsettiğin kişiler kimsenin sahibi değildi o yüzden alakasız olmuş sori
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 artık görüyoruz herkesin gerçek rengini. eskiden "tugaylardan bir kişi eksilse birşey olmaz, nasılsa sayıyla eziyoruz, ses çıkarmayın yörüngeye uçana" düşüncesi hakimdi. artık cesaret kazanmışlar, açıkça savunuyorlar küfredeni. o mesaj BÜTÜN GÜN boyunca durdu, horizon dışında kimse de çıkıp "kardeşim burada böyle konuşulmaz, adabına dikkat et" demedi çıkıp da. üstüne SAYFALARCA daha tartışma oldu. merak ediyorum acaba ben ünleme basmasam biri çıkıp basacak mıydı, çoğu zaman basmıyorum ve öyle kalıyor mesaj çünkü. mesaj silinip, gereği yapılınca bir anda ayağa kalktınız. nefr o mesajı çıkarıp koysa, özür dileyecek misiniz? yüzünüz kızaracak mı? pek sanmıyorum, çünkü "her yol mübah".
Sufi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hep hezimet hep hezimet... n'olucak sizin sonunuz böyle?
Sufi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 liboş, şerefsiz, yalaka, uşak, satılmış, sorosçu, hain, yobaz, gerizekalı vs gibi lafları dilinden eksik etmeyen herbir terbiyeden nasibini almamış pati.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 topicin son 5 sayfasına bakınca direk neyzenin dizeleri geliyor insanın aklına
Öne çıkan mesajlar