Horizon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 aquatik said: e evet, niye iddianameye konulup, bir de çok önemli belgelermiş gibi basına veriliyor o zaman? Yani büyüten bizler değiliz. Bir de 'ya brezilyaya gitmişse amma güleriz' diyen kişi için de pek önemli olduğu anlaşılıyor gidip gitmediğinin. Benim için önemli değil , burada çok önemsendiği için ve bu yüzden insanlara sövüldüğü için komik olur diye düşünüyorum.
aquatik Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Sen konuyu yanlış anlamışsın Horizon. Bu topikte özetle, kişinin yalnızca kendisini ilgilendiren konuları da içeren, üstelik dayanaksız ve saçma sapan bir belgenin, her ne şekilde olursa olsun iddianamenin bir parçası yapılması, ve üstelik bu belge ya da belgelerin kesinlikle sansürlenmeden basına yansıtılmasının ne derece etik ve doğru ve de hukuka uygun olup olmadığı tartışılıyor. Topikte önemsenenler; yukarıda yazdıklarım. Uğur Dündar'ın karısının Brezilya'ya gidip gitmediğini kimse önemsemiyor belli zihniyetler dışında. Yani: aa kadın brezilyaya gitmiştir-küfür gitmemiştir-küfür gidip şunu şunu yapmıştır-küfür gibi (senin olduğunu söylediğin) bir içerik yok, tartışılanlar arasında. Mersi
Alpgiray Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Yahu bu kadar tartışıyorsunuz ama hiç biriniz araştırmıyor nedense Ugur Dündar'ın zarar gördüğünü düşünenlerde abudik gubudik iktidar desteklemeye çalışan googlematorlar de. Herşeyi google bulamazsanız. Uğur Dündar'a yapılanın benzerleri ilk iddianamede var. İç hukukta netice alamazlarsa İHM de çatır çatır alırlar. Direndim yazmamak için uzun suredir aile mesleğimiz hukukçuluk. Hukukun şeffaflığı ? Adli metinlerde kişilik haklarının ihlalini göz göre göre kabullenmek. Bir hukukçu olarak boyle yorumlara katlanmak bile çok zor. AÇIN BİR ANAYASA OKUYUN! Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi suçuna bakın kaldıkı bu iddianamede isnad edilen bir suç. Dündar'ın hukuki durumu nedir ? 10 binlerce metin okumus biri olarak , Dündar ve ailesi ile ilgili elinde belgeler olduğunu ve santaj amacı ile kullanma niyetinde olduğunu bunu da xx numaralı sanık ile paylaştıgından....................... Şeklinde yazabilirmiydi yazamazmıydı. Hukukun saydamlığı, hukukun üstünlüğünden değilde başka bir iradeyle ortaya çıkarsa olacağıda bu olur. Sanıklar arasında ülkemizi felakete sürüklemek isteyenler yokmu benim kanımca var ve savcıların elinde yeterli delil var. Bunların hesabı tabiki sorulacaktır. Ama bunu siyasi iradenin dahli ile yapmamalıdırlar.İddianameyi kabul eden Tutuklama tedbirini kabul eden unutmayınız BAGIMSIZ MAHKEMELERDİR savcılar değil. Bu da tehlikenin en büyüğüdür. Burda ki abudik gubudik liboşlara ve onların sadece zıt gorüsünde olan ulusalcılara selam eder. Hukuk kavramınının gak guguk işleri olmadığını anlamanızı dilerim. Ps: İddianamenin içinde nickimi aratın bakalım
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Leopar said: bu arada belgenin ismi de gayet acayip asala.doc "evet ben pis isler pesindeyim birazda salagim gelin beni yakalayin aha delili de burda" gibi birsey ama gomdugu silahlarin krokisini mutfak masasinda birakan ozel kuvvetci askerden sonra pek sasirtici gelmedi yani ne yalan soyliyim. sasirtici olan sey boyle anaokulu sinifi organizasyon seviyesine sahip bir orgutun nasil bu kadar "basarili" oldugu =P Benim de aklım takıldı ona bkz: said: asala.doc diye belge ismi mi olur önce bunu tartışmak lazım. kepçeyi attığımız yerde direk buluyoruz bombaları gibi bişey. bankayıbensoydum.doc Bütün bunlar tam ilk DMlik tecrübelerini yaşayan bir DM'in yazdığıi her olayın mükemmel bir mantık zinciri içersinde birbirine bağlı olduğu, hiç birşeyin en ufak şüpheye yer bırakmayacak kadar kesin ve doğru olduğu hikayelere benziyor gerçekten.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 http://haber.gazetevatan.com/Dundara_agir_yanit/230261/1/Gundem rte'den cevap gelmiş, hatta ağır ithamlar gelmiş. gökçekten sonra tayyip de sataşıyor şimdi dündara.
Nefr Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ardeth said: Bütün bunlar tam ilk DMlik tecrübelerini yaşayan bir DM'in yazdığıi her olayın mükemmel bir mantık zinciri içersinde birbirine bağlı olduğu, hiç birşeyin en ufak şüpheye yer bırakmayacak kadar kesin ve doğru olduğu hikayelere benziyor gerçekten. su hakikaten sahane bir benzetme olmus yalniz
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 said: ONE MİNUT MARKASI: (Bu marka oldu bunun sahibi sizsiniz. Bundan memnun musunuz?) Biz hayır sahibiyiz. OFFFFFFFF ulke ulke degil timarhane
soulberry Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 "kendi kuyularını kazdılar" demişler arkadaşlar topiçte. inşalla öyle olmuştur, o kuyu bi on kulaç derinliğinde vardır. üstüne bi güzel de beton dökülür..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 nasıl bir başbakanımız var ki konuşurken "ciddi anlamda kimyası bozulmuş durumda" diyor. sanki utanmasa şanzımanı dağıtmış uğur geçenlerde falan diyecek gibime geliyor bu adam. bitse de gitse.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ardeth said: Bütün bunlar tam ilk DMlik tecrübelerini yaşayan bir DM'in yazdığıi her olayın mükemmel bir mantık zinciri içersinde birbirine bağlı olduğu, hiç birşeyin en ufak şüpheye yer bırakmayacak kadar kesin ve doğru olduğu hikayelere benziyor gerçekten. of aynen ya ahahah
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Aket-Atum said: nasıl bir başbakanımız var ki konuşurken "ciddi anlamda kimyası bozulmuş durumda" diyor. sanki utanmasa şanzımanı dağıtmış uğur geçenlerde falan diyecek gibime geliyor bu adam. bitse de gitse. Adam harbi harbi kendini padişah sanmaya başladı :) padişahım çok yaşa zuhahahahahahah. iyi dolmuşa gelir bu. bi tanışırsak gaz vercem :)
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 abi adam o kadar güzel bir diksiyonla küfrediyor ki hiç kavga gibi değil böyle güzel güzel izliyorsun valla.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 (düzenlendi) Kameramanın önce ayırmaya niyetlenmesi sonra Uğur Dündar'ın rahat alacağını anlayınca olayı çekmesi....:D Haziran 8, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 On 04.06.2020 at 20:15, Deathblade dedi ki: kaldı mı lan boyle delikanlı gazeteci büyük keyifle izledim 10/10
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 ben bunu ilk çıktığında izlemiştim, bayağı yayınlanmıştı. Hatta burada görülmeyeni adamın gidip bıçak alıp gelmesi bunlarında bir yandan koş koş diyerek kaçarken küfür tmeye devam etmesi. Zamanında bayağı olay olmuştu, Levent Kırcanın bunu taklit eden skeci de vardı.
Mal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Başka yerde görünce yeni zannetmiştim. Öncedende çerkez gemisine helikopterden atlamıştı, saçını tipini felanda hesaba katınca çizgiroman karakteri gibi geliyor artık.
Mal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Tam gözümde canlandırdığım tip jlkıjıkı Bu adam gıda terörü diye seri programlar yapmıştı millet yemek yiyemiyordu
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 su yukaridaki muzik esnaf ve zanaatkarlar odasi icin resmen gerilim muzigi ya ahaha ekmek firini olup da su muzigi duydugu zaman ense kokundeki killari urpermeyen adam da ne bileyim asdfa
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 ugur dundarin adam dovdugu videoyuda, 2000 sonrasi dogan genclerin arsivleri kesfetmesiyle ortaya cikiyo sanirim. bakalim daha neler bulacaklar, sevindirin cocuklar ihtiyarlari.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 isini bilen birileri ugur dundar belgeseli yapiyor, yayinlamadan gunler once videoyu yaymaya basliyor viral marketing done right, kimse sallamicakti su haliyle fenomen oldu sfdsdfa
Öne çıkan mesajlar