axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 http://www.maniacworld.com/internet-bro-fist.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Kaede said: ned reyiz renly yi kabul etmedi çünkü renly kendi geçmek istiyordu. usule göre stannisin geçmesi lazım ama e ours is the old way diyen bir adam kabul etmez tabi apparently lawful good is lawful stupid everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 salvatore reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 lawful good lawful good var, lawful greater good var. ned abimiz cofri'nin kellesi gitmesin diye ültimatom vermese annesine roberi öldürmeyeceklerdi ve o da bunların canına okuyacaktı. http://www.deviantart.com/download/47111088/For_The_Greater_Good_by_drcloud.jpg babamın bir sözü vardı: bir sevaptan girmeyesin günaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yok orası öyle değil pek, kitapta öncesi de var o işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dizi hızlı geçtiği için öyle gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Rewendor said: Evet, knight online oynamış olanlara, LoTR'nin kitaplarını filmleri izledikten sonra okuyanlara (ya da hiç okumayanlara), Twilight izlemiş olanlara ve Star Wars'tan ezbere 5 replik sayamayanlara yasak bu dizi. helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Uzun aradan sonra farkettiğim bişey. Bugün tekrar izledim. Abi Joffrey Jamie'nin oğlu Cersei de Jamie de bunu biliyor. Dizi de farkettiyseniz hiç interact yok Jamie ile Joff arasında. Joffrey de tam "Evlat olsa sevilmez" tipte ama ne biliyim bi muhabbet et başını okşa gizli gizli bişeyler yap falan oğlun lan adam senin kral olcak. Joffrey çok itici bi puşt ama hala iddia ediyorum: Pycelle'in dediği gibi "True Greatness" var geleceğinde. Tüm Westerosta kafa yapısı kral olmaya en uygun karakter bence. Böyle çok başlı çok Lordlu ortamda tyrant olmazsan her kafadan ses çıkar her yer entrika olur. Sesi çıkanın alıcan kellesini. Joffrey tam o karakterde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 degil, tamamen cocuk aptalligi yaptigi seylerin cogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kellesini yağlı kazığa kim oturtacak onun spekülasyonu yapılır ancak heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 keser doner, sap doner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yaprak doner diyip kaciyorum beddua etmeyin pesimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 olsa da yesek la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 İki saattir diğer topiği okuyorum lan hani kitap yasaktı diye.Ne bitti ama be.Yeni izledim diziyi bir de dün x-men izlemiştim.Çok gaza geldim şu an çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Şu en son sahnenin yakın zamanda olacağı çok barizdi ama olsun sdf Diziyi izledikten sonra kitabı okumaya başlasam kaç yıl yerim? İyi halden (LotR'un kitaplarını filmi izlemeden önce okumak) kurtarır mıyım biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Dizi güzel hoşta,neden 10 bölüm çekildi ilk sezon bilen var mı? bundan sonrakilerde mi bu kadar kısa olacak.Tadı damağımda kaldı yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 30 bölüm çekilip bölüm başı maliyeti ve paralelinde kaliteyi düşürmektense az olsun öz olsun. he aynı kalite daha fazla bölüme hayır demez kimse tabi ki orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bana öyle bir şey söyleyin ki bu diziyi komple indireyim agalar. Yoksa "klasik fantastik edebiyatın diziye vurumu" gibi bir şey mi ? Konu hakkında ufak bir şeyler çıtlatın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bok gibi dizi hiç bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Dizi çok kötü. Düşün forumda ezelden daha çok post atılmış konusuna. Artık sen anla ben söylemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Yalnz said: Bana öyle bir şey söyleyin ki bu diziyi komple indireyim agalar. Yoksa "klasik fantastik edebiyatın diziye vurumu" gibi bir şey mi ? Konu hakkında ufak bir şeyler çıtlatın mesela. Hodor hodor hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ohaaaaaa 25 dakkalık özel bölüm çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Nerde yazıyor o 25 dakkalık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Aluriel said: 30 bölüm çekilip bölüm başı maliyeti ve paralelinde kaliteyi düşürmektense az olsun öz olsun. he aynı kalite daha fazla bölüme hayır demez kimse tabi ki orası ayrı madem kaliteyi artırcaksın neden konu çok yavaş ilerliyor. boş boş zaman öldürüyor. kendimi şumtefen yüzyıl izliyo gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 tamamda konu yavaş oldugu için yavaş işleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar