Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

ned reyiz

renly yi kabul etmedi çünkü renly kendi geçmek istiyordu. usule göre stannisin geçmesi lazım ama

e ours is the old way diyen bir adam kabul etmez tabi

apparently lawful good is lawful stupid everywhere
Mesaj tarihi:

lawful good

lawful good var, lawful greater good var. ned abimiz cofri'nin kellesi gitmesin diye ültimatom vermese annesine roberi öldürmeyeceklerdi ve o da bunların canına okuyacaktı.
http://www.deviantart.com/download/47111088/For_The_Greater_Good_by_drcloud.jpg
babamın bir sözü vardı: bir sevaptan girmeyesin günaha.

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Evet, knight online oynamış olanlara, LoTR'nin kitaplarını filmleri izledikten sonra okuyanlara (ya da hiç okumayanlara), Twilight izlemiş olanlara ve Star Wars'tan ezbere 5 replik sayamayanlara yasak bu dizi.

helal :D
Mesaj tarihi:

Uzun aradan sonra farkettiğim bişey.

Bugün tekrar izledim.
Abi Joffrey Jamie'nin oğlu Cersei de Jamie de bunu biliyor.
Dizi de farkettiyseniz hiç interact yok Jamie ile Joff arasında.
Joffrey de tam "Evlat olsa sevilmez" tipte ama ne biliyim bi muhabbet et başını okşa gizli gizli bişeyler yap falan oğlun lan adam senin kral olcak.

Joffrey çok itici bi puşt ama hala iddia ediyorum: Pycelle'in dediği gibi "True Greatness" var geleceğinde. Tüm Westerosta kafa yapısı kral olmaya en uygun karakter bence. Böyle çok başlı çok Lordlu ortamda tyrant olmazsan her kafadan ses çıkar her yer entrika olur. Sesi çıkanın alıcan kellesini. Joffrey tam o karakterde.

Mesaj tarihi:

Şu en son sahnenin yakın zamanda olacağı çok barizdi ama olsun sdf

Diziyi izledikten sonra kitabı okumaya başlasam kaç yıl yerim? İyi halden (LotR'un kitaplarını filmi izlemeden önce okumak) kurtarır mıyım biraz?
Mesaj tarihi:
30 bölüm çekilip bölüm başı maliyeti ve paralelinde kaliteyi düşürmektense az olsun öz olsun. he aynı kalite daha fazla bölüme hayır demez kimse tabi ki orası ayrı
Mesaj tarihi:
Bana öyle bir şey söyleyin ki bu diziyi komple indireyim agalar. Yoksa "klasik fantastik edebiyatın diziye vurumu" gibi bir şey mi ? Konu hakkında ufak bir şeyler çıtlatın mesela.
Mesaj tarihi:
Yalnz said:

Bana öyle bir şey söyleyin ki bu diziyi komple indireyim agalar. Yoksa "klasik fantastik edebiyatın diziye vurumu" gibi bir şey mi ? Konu hakkında ufak bir şeyler çıtlatın mesela.

Hodor hodor hodor
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

30 bölüm çekilip bölüm başı maliyeti ve paralelinde kaliteyi düşürmektense az olsun öz olsun. he aynı kalite daha fazla bölüme hayır demez kimse tabi ki orası ayrı

madem kaliteyi artırcaksın neden konu çok yavaş ilerliyor. boş boş zaman öldürüyor. kendimi şumtefen yüzyıl izliyo gibi hissediyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...