Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 senle alakalı değil escape, forumun en hit alan yeri olması iyi bir yer olduğu anlamına gelmiyor :) En hit alan en popüler yeri de olsa en başından en sonuna kadar istisnasız her dönemde knight online bölümü (genelde haklı sebeplerle, zaman zaman abartılarak) dışlandı, dalga geçildi, hatta aşağılandı. zaman zaman bu durum fazla abarttılar hatta insanlar, yönetim uyardı ceza verdi bunu abartanlara. Hatta defalarca bu bölümü keşke açmasaydık ya da kapatalım bi an önce, foruma zarar veriyor diye tartışmaları döndü. O dönemden kalma ve üyelerin üzerine yapışmış şakayla karışık (geyiğe yönelik ama sen sert tepki verince sürdürülmüş) bir duruş, bir tepki şimdikiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çocuk doğru söylüyo biraz yaşınıza göre davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi knighta bok atan insanların %90ı kesin oynadı bu oyunu emin ol. ben de onlar kadar oynamışımdır. ama ben yediğim bu boku inkar etmiyorum onlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yoo ben oynamadim, kendi adina konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sory nomsar yanlış anlamışım. tamam masq peki. abi tamam uzatmıcam ben daha bu konuyu dediğimi anlayan anladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kim Knight oynadıysa çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sen kimsin bana konuşma diyosun sığır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi tamam başlıgı amacından saptırma. özel mesajla verdim cevabını ordan devam edelim. tamam sen kazandın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ulan 200 küsür sayfa adam gibi dizi tartışılmış , kıçı kırık bi oyun yüzünden konudan sapmışınız =) Boşverin dalaşmayı ya , güzelim Game of Thrones un tadını çıkaırn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 arkadaşlar ben bir kere bile bilgisayarıma knight online yüklemedim ve bununla gurur duyuyorum. hatta odamda duvarda plaket asılı, knight oynamamıştır diye.. çünkü çok iyiyim. metin2'de oynamadım. 5 yıldır falan wow'da oynamıyorum. allah beni kahretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 escape said: abi knighta bok atan insanların %90ı kesin oynadı bu oyunu emin ol. ben de onlar kadar oynamışımdır. ama ben yediğim bu boku inkar etmiyorum onlar gibi. Son edit: kısaltayım dedim o oyuna bok atan insanların ben dahil çok büyük kısmı elini sürmemiştir, hem oyun hem de kitlesi (ve kitlesinin bu foruma verdiği zarar) baştan zaten sınırı çektirmiştir. Arada elitistlik sınıflandırma da oluyo ama zoraki artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nolacak bu post 2005 girişlilerin hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ne zaman dönüyoruz dizi olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 burda knight oynamadım diyip oyuna b.k atan herkes yalan söyler.Oynamadığını söyleyipte b.k atıyorsa görmediği şey hakkında nasıl yorum yapabilir.Tamam oyun ve oynayan grubu gerçekten seviyesiz.Ancak bunu oyuna bir miktar zaman ayırırsanız farkına varabilirsiniz.Sonuçta bir gün de olsa bir hafta da olsa bir ay da olsa bir şekilde oynanmıştır bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben oynadım. 16 level aldım. bıraktım. 5 yıl kadar önce oldu bu. berbat oyundu diyebilirim rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 souldarkorn said: burda knight oynamadım diyip oyuna b.k atan herkes yalan söyler.Oynamadığını söyleyipte b.k atıyorsa görmediği şey hakkında nasıl yorum yapabilir.Tamam oyun ve oynayan grubu gerçekten seviyesiz.Ancak bunu oyuna bir miktar zaman ayırırsanız farkına varabilirsiniz.Sonuçta bir gün de olsa bir hafta da olsa bir ay da olsa bir şekilde oynanmıştır bu oyun. 1 saat hatta 1 dakika bile oynanmadı, kitleyi takip için forum, internet cafe, internet yetiyor, oyunun kendisini de birinin omzu üstünden 15 dakka izleyen insan değerlendirip çöpe atar zaten. De güzelim diziyi leş oyunla katletmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nayt oynamadım ama nikim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 escape said: abi knighta bok atan insanların %90ı kesin oynadı bu oyunu emin ol. ben de onlar kadar oynamışımdır. ama ben yediğim bu boku inkar etmiyorum onlar gibi. Allah hepimizi bu yazgıdan da, senin herkesi kendin gibi sanmandan da korusun, amin dinimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 axedice said: escape said: mana point sadece knight değil cogu bu tarz online oyunda mana denen bişi var malesef :) Mana point, knight online... Escape senden bişey rica edicem. Sen game of thrones izlemesen ve kitaplarını okumasan olur mu? knightta magic powerdı sanırım. mana point değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Başlığı mmo genel alanına mı taşısak? Son iki sayfada Game of Thrones ile alakalı bir post göremedim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sen ataydın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ikinci sezondaki kurtlar, gercek hayvanlar tarafindan canlandirilamayacak kadar buyudukleri icin, CGI olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 daha da az görünecekler ekranda demek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ağıt kitap spo olmasın, kitap bölümüne sallıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar