adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bugün sabah'a karşı 4te saatlerimizi 1(bir)(one) saat geri alıyoruz hayırlı uğurlu olsun yeni kış saat'i uygulaması! heeyyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu saat ileri-geri uygulaması kalkmayacakmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 seneye ertelendi /head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 önümüzdeki 21 martta ileriye alıp bırakcaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oooo iyimiş. saati 11 sanıop sınava giderim yarın. meğer 10 oluır eheh. geç kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sdf bence sen bu gidişle uyurken yarım akılla "haa nasılsa 1 saatim fazladan var biraz daha uyuyim" dersin, 2 saat uyuyup sınavdan 1 saat sora gidersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yok yok hep öyle oluyo her yere 45 dakka erken gidiyorum. 15 dakka geç kalırım her zaman. ama ne zaman ki saatler ileriye alınıyor, o zaman hep rencide oluyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Aegean said: önümüzdeki 21 martta ileriye alıp bırakcaz sanırım. ben tam ortada bırakılcak die biliom, 30dk olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ahahaha 30 da bırakılır mı neyın kafasını yaşıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ahahaha maalesef kafa değil gerçekten öyle: InternetHaber said: Uygulama yürürlüğe girerse Türkiye'nin kış aylarında kullanılan İzmit'ten geçen 30 derece doğu boylamı referans meridyeni ve GMT 2 zaman dilimi, yaz aylarında kullanılan Iğdır'dan geçen 45 derece doğu boylamı referans meridyeni ve GMT 3 zaman dilimi yerine, Ordu-Fatsa ve Gaziantep hattından geçen 37,5 derece doğu meridyeni referans meridyeni olarak kabul edilecek ve tüm yıl boyunca GMT 2,5 saat dilimine geçilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 2,5 saat nedir ya öyle saçma şey olur mu be??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Yuh artık. 2.5 diye birşey mi var be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 3.5 olsaymış, daha havalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gmt 2.5 diye bir şey olmaz ki, ya iki olur ya üç. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 iki meridyen arası 55.5 km deki yerin yerel saati 2.5 olmaz mı? olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 tamam da gmt sisteminde yok öyle bi olay, onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Alın hadi geriye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aldık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Voys said: ahahaha 30 da bırakılır mı neyın kafasını yaşıosun lol diyim ne diyim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 lan onu bunu bırakın 1 saat fazla uyucaz bugün mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 saat 4 ten sonra yatarsan hiç bi anlamı yok onun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 heh ben de arcane'in 3:59'da warhammer bölümüne attığı mesajı görünce saatin aslında 3:30 filan olduğunu farkettim, bir an şaşırmışken sonra aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bucuklu saat oluyor ya. iranda ve afganistanda uygulaniyor bildigim kadariyla. yabancilarla anlasirken baya zor olacak. fas uygulamaz yaz saatini, allahin colu gerek yok herhalde, her aradigimizda saat farkini sorardik birbirimize. cocukken iste su kadar tasarruf ettik bu kadar ettik derlerdi yalanmiymis onlar. lol. edit: aha iste surada normalden yarim saat farkli gordugunuz o abuk sehirler oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 moriQ said: bu saat ileri-geri uygulaması kalkmayacakmıydı ? bu sondu... artık saatle oynamak yok... sinema repliklerinde "saatlerimizi ayarlayalım" cümlesi yok artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bence guzeldi,bitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar