progamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bence Da Vinci Code'dan çok daha iyi bir kitap olan Angels And Demons(Melekler ve Şeytanlar) 15 Mayıs 2009 da geliyor. Yönetmen yine Ron Howard ve Robert Langdon rolünde yine Tom Hanks var. Ayrıca Evan Mcgregor da kadroya eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 tom hanksin büyük hayranıyım ama da vinci yi beğenmemiştim.afiş güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oow yeah ama mayıs geç yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 da vinci den daha başarılı bi kitap. da vinci şifresini filmde beğenmemiştim umarım bu filmi adam gibi çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Afiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Melekler ve Şeytanlar kronolojik olarak Da Vinci'nin Şifresi'nden öncesini anlatıyordu yanılmıyorsam. Ama okuduğunuzda farkedersiniz ki aynı kurgu, aynı yapı, sadece mekanlar ve kişiler değişik, Langdon hariç. Kitaplar birbirinin kopyası gibi olunca filmler nasıl ayırt edilecek, bilmiyorum. Umarı ;Da Vinci'den daha iyi bi film çıkarırlar, ama çok zor, yine vatikan eli değecektir, kaçınılmaz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 iki kitapta bi cinayetle başlıyor, iki kitabın sonunda da beklenmedik adam suçlu çıkıyor falan evet neredeyse tıpatıp aynı. ama melekler ve şeytanda daha çok sanatsal ve tarihsel anlatım söz konusuydu o yüzden daha güzel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Yav birinde katil albino, öbüründe esmer, "bu mudur yaratıcılık dan brown" diyesim gelmişti okurken, yanımda olsaydı derdim, değildi, diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ewan McGregor ve Tom Hanks yeterli bu film'i izlemem için bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oha çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sg-1 said: Melekler ve Şeytanlar kronolojik olarak Da Vinci'nin Şifresi'nden öncesini anlatıyordu yanılmıyorsam. Ama okuduğunuzda farkedersiniz ki aynı kurgu, aynı yapı, sadece mekanlar ve kişiler değişik, Langdon hariç. Kitaplar birbirinin kopyası gibi olunca filmler nasıl ayırt edilecek, bilmiyorum. Umarı ;Da Vinci'den daha iyi bi film çıkarırlar, ama çok zor, yine vatikan eli değecektir, kaçınılmaz olarak. Zaten Dan Brown'ın bütün kitapalrının kurgusu aynı. Karakterler ve olaylar biraz değişiklik gösteriyor ama hep aynı tip karakter baş kötü çıkıyor :) Birde bu film senarist grevi yüzünden geç çıkıyor. Senaryosu bitmek üzereyken grev başlamış o yüzden yarım kalmış prodüksüyon grev bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 progamer said: sg-1 said: Melekler ve Şeytanlar kronolojik olarak Da Vinci'nin Şifresi'nden öncesini anlatıyordu yanılmıyorsam. Ama okuduğunuzda farkedersiniz ki aynı kurgu, aynı yapı, sadece mekanlar ve kişiler değişik, Langdon hariç. Kitaplar birbirinin kopyası gibi olunca filmler nasıl ayırt edilecek, bilmiyorum. Umarı ;Da Vinci'den daha iyi bi film çıkarırlar, ama çok zor, yine vatikan eli değecektir, kaçınılmaz olarak. Zaten Dan Brown'ın bütün kitapalrının kurgusu aynı. Karakterler ve olaylar biraz değişiklik gösteriyor ama hep aynı tip karakter baş kötü çıkıyor :) Aslında Dan Brown'ın bütün kitaplarının kurgusu Umberto Eco ile aynı. Adam sürekli hem benzer şeyler yazıyor, hem Umberto Eco'nun yöntemi ve konularını kopyalıyor. Üstelik Eco'dan çok daha başarısız, ama populer. Aynı Harry Potter'ın Dragonlance'den daha populer olması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Dan Brown'ın popüler olmasının tek sebebide Da Vinci şifresi zaten. Dav Vinci şifresinden önce çıkardığı 3 kitabı (Melekler ve Şeytanlar, İhanet Noktası, Dijital Kale) neredeyse hiç satmamıştı fakat bu Da Vinci şifresinden sonra insanlar meraktan öbrü kitaplarıda almaya başladı ve adam milyoner oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sg-1 said: Yav birinde katil albino, öbüründe esmer, "bu mudur yaratıcılık dan brown" diyesim gelmişti okurken, yanımda olsaydı derdim, değildi, diyemedim. okumamış olanlar da artık okumaz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Yok yav, ikisinde de katiller kitabın başında belli, esas gizem bunları yönetenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Abi bu kitap okudugum en efsane kitaplardan biri zaten (ve davinci code dan daha iyi bence), tabi ki kult film olmayacak ama guzel olur hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 acaip güzel film potansiyeli vardı bu kitapta. inşallah batırmazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Kitap muhteşemdi. Ancak DaVinci şifresine bakarak filmin çok da başarılı olmayacağını düşünüyorum. Her şeyden önce yönetmen bence son derece başarısızdı DaVinci şifresinde. Film sadece kitabın ismiyle hasılat yapmış olabilir. Ama vasat bir filmden ötesi değildi. Yönetmenin bu filmi kaldıramayacak kadar aciz oluşu da zaten birinci etkendi. Sahneler fazla kopuktu, ana hikayeden kopma olmasa ve kitabı çok iyi yansıtsa da hep bir şeyler eksik gibiydi, çekimler insanı filme/hikayeye çekemiyodu, tüm film yarı bayık izleniyordu. Ciddi anlamda yönetmen ve çekim yetersizliği vardı yani. İkinci olarak da Tom Hanks benim ve pek çok kişinin canlandırdığı kitap kahramanına pek uymuyor sanırım. Bağdaşmıyor bir türlü, çok çok kaliteli ve aşmış bir aktör olsa da bu rolde sırıtıyordu. O bakımdan çok bir şey beklemiyorum ben filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Kitabına hasta kalmıştım, umarım filmde sıçmazlar. Ayrıca film 2008 de gösterime girecek deniyordu geçen sene, şimdi de 2009 denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sly-One said: Adam sürekli hem benzer şeyler yazıyor, hem Umberto Eco'nun yöntemi ve konularını kopyalıyor. Üstelik Eco'dan çok daha başarısız, ama populer. Aynı Harry Potter'ın Dragonlance'den daha populer olması gibi.Daha ne denir ya ehe, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 off çok iyiydi bu kitap..da vinciye kesin çakar..üstelik ewan kardeşimi de eklemişler tamam sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kitapları çokçok başarılı olupta sonra filme aktarılan yapımlar çok başarılı olmuyor malesef. ama oyuncu kadrosunun görünen kısmı gayet başarılı gibi belki iyi birşeyler çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bu kitabı 1 gün içinde okuyup bitirdiğimi hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Efsane kitaptı, soluksuz okuduğumu bilirim ama kitaba birebir uygun çekebileceklerini sanmıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oha mayıs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar