Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft (2016)

Llama

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Olm kanma bu numaralara ya seni kapatmaya calisiyo kiz.

Sen de zannediyosun "aa ayni benim gibi warcraft seviyo geek" falan.

YEMEZLER

Bir filmi gerçekten sevip sevmediğini çok kolay anlıyorum ya, filmi sevmezse uyuyor direk. Avengers'ta bile uyudu. Hatta bir ara uyanıp "çok gürültülü dalamıyorum" diyip tekrar uyumuştu :(
Sosyal ağlarda paylaş

Film çok hızlı başlıyo, daha ilk dakkadan savaşa gidiyolar falan. orc'lar kim, gul'dan kim, fel ne işe yarıyo, niye tüm orclarda fel yok falan epey bi soru birikiyo ilk defa gidenlerin kafasında.

ama mekanlar muhteşem, efektler harikulade, evren-derinlik-lore olarak lotr ile ne kadar kapışır bişey diyemem, ama iş efekt ve mekan tasarımı olunca warcraft lotr'un eline döndüre döndüre verir yani, o derece.

allaaan yaşlı gandalf'ı 3 filmde 5 tane spell yapmamıştır, onlarda da elindeki staff parıldıyo sadece.

medivh karazhan'da teleport alanını açınca aha cast time bekliyo şimdi demiştim, dediğim gibi bi 10 saniye falan sürdü, adamlar onu bile oyuna paralel yapmışlar.

işin kötüsü o mekanları falan görüp gaza geldim, şimdi elim wow subs'a gidip duruyo, kendimle ne kadar daha savaşabilirim bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

izledim bugün. fazlasıyla tatmin etti beni film. çok iyi başlangıç filmi olmuş. senede 1 tane şeklinde devamını getirirler inş. 12 tane film bile çekilir buna.

orclara fazlasıyla doyduk. büyü desen bol bol öyle ucundan filan da değil. savaşı da çeşitli çeşitli gördük pek de keyif aldım izlerken.
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

Film çok hızlı başlıyo, daha ilk dakkadan savaşa gidiyolar falan. orc'lar kim, gul'dan kim, fel ne işe yarıyo, niye tüm orclarda fel yok falan epey bi soru birikiyo ilk defa gidenlerin kafasında.

ama mekanlar muhteşem, efektler harikulade, evren-derinlik-lore olarak lotr ile ne kadar kapışır bişey diyemem, ama iş efekt ve mekan tasarımı olunca warcraft lotr'un eline döndüre döndüre verir yani, o derece.

medivh karazhan'da teleport alanını açınca aha cast time bekliyo şimdi demiştim, dediğim gibi bi 10 saniye falan sürdü, adamlar onu bile oyuna paralel yapmışlar.

işin kötüsü o mekanları falan görüp gaza geldim, şimdi elim wow subs'a gidip duruyo, kendimle ne kadar daha savaşabilirim bilmiyorum.

şunları aynen hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu çok hızlı girmişler evet, gerek de yoktu da. ikinci, üçüncü filmlerde yavaşlarlar herhalde ya.

gelin la gelin gate açtım diye başlaması beni de üzdü abi, ne yalan söyliim. kız arkadaşım hiç bilmiyor warcraftı, filmi beğendi ama e gul'dan niye ölmediki dedi. haklı yahu. gul'dan kimdir, ne iş yapar, falan işte. direk kötü adam diye çakmışlar filme.

Sosyal ağlarda paylaş

Herseyin out of proportion olmasindan dolayi ok ve yay ekleyememisler sanirim filme, kompozisyona uyabilmesi icin adamlar balista mermisi firlatmak zorunda kalir diye. Ama madem orduda pistol bu kadar yaygin idi, o zaman Ragnar niye ilk defa gormus aborjin gibi inceledi silahi.

Ragnar-Garona yakinlasmasi da Anakin-Padme hikayesinden bile zorlama olmus. Hele yakinlasmanin oldugu an Ragnar'in icinde olmasi gereken duygusal vaziyeti dusunursek oldukca sacma.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu guldan asıl kötü hede hödö diye lore değişimi ağır patlayacak ellerinde.

Nerzul niye yok neden wod ile yok ettiler bunu eski loredeki pozisyonunu anlamakta güçlük çekiyorum

3 gün sonra lich king aslında arthas+nerzul değil guldanmış mesela diyecekler. Masayı falan devirecem
Sosyal ağlarda paylaş

LotR'da buyu yoktu uc filmde bes spell cast etmedi, warcraft efekt anlaminda eline verir diyen arkadaslar LotR'un 14 15 sene once falan cekilmeye baslandigini unutmamislardir umarim. Zamanina gore o mekanlar, gorseller falan devrim niteligindeydi.

Kaldi ki LotR hic bir zaman fireball'larin havalarda ucustugu bir evren olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...