Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 vr beyin öldürmüyor mu ya uzun süreli. hani film izlemek güzel olurdu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Kubardan bad tribe girdim demiyo da ruya gordum diyo. Yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bence sahurda yemeği çok kaçırmış olmalı kabus görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 (:D Benim de günlerdir kulaklarımda çınlıyor. Bir de arkadaşlarına anlatıyor sürekli, filmi çok beğendi sdflhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Olm kanma bu numaralara ya seni kapatmaya calisiyo kiz. Sen de zannediyosun "aa ayni benim gibi warcraft seviyo geek" falan. YEMEZLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ragnar bu filmde de Ragnar olarak oynamis sanki. Aksani bile Vikings'deki ile ayniydi, ana dili Ingilizce olan biri gibi konusmuyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 deadwoll said: (:D Benim de günlerdir kulaklarımda çınlıyor. Bir de arkadaşlarına anlatıyor sürekli, filmi çok beğendi sdflhg ondan sonra yüzügü parmaga tak diye takacak. sende "noluyoooo yaaa" diye bakacaksin etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 benim sevgilim filmi hiç beğenmedi çünkü sevgilim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Nigger_of_the_sand said: Ragnar bu filmde de Ragnar olarak oynamis sanki. Aksani bile Vikings'deki ile ayniydi, ana dili Ingilizce olan biri gibi konusmuyordu sanki. trailerdan belliydi o travis abimiz ragnarı oynamış yine. mimikler falan hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Esh said: Olm kanma bu numaralara ya seni kapatmaya calisiyo kiz. Sen de zannediyosun "aa ayni benim gibi warcraft seviyo geek" falan. YEMEZLER Bir filmi gerçekten sevip sevmediğini çok kolay anlıyorum ya, filmi sevmezse uyuyor direk. Avengers'ta bile uyudu. Hatta bir ara uyanıp "çok gürültülü dalamıyorum" diyip tekrar uyumuştu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 deadwoll said: (:D Benim de günlerdir kulaklarımda çınlıyor. Bir de arkadaşlarına anlatıyor sürekli, filmi çok beğendi sdflhg hemen aç bi human priest tak bg'de peşine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Film çok kötü. Herşey çok hızlı. Görsel olarak orclar falan muhteşem, gerçek aktör kullanılan her sahne kanser, green screen tam bir kabus. Pacing berbat, Lothar hariç hiçbir aktorü iyi kullanamamışlar. Herkes 2D hissi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Film çok hızlı başlıyo, daha ilk dakkadan savaşa gidiyolar falan. orc'lar kim, gul'dan kim, fel ne işe yarıyo, niye tüm orclarda fel yok falan epey bi soru birikiyo ilk defa gidenlerin kafasında. ama mekanlar muhteşem, efektler harikulade, evren-derinlik-lore olarak lotr ile ne kadar kapışır bişey diyemem, ama iş efekt ve mekan tasarımı olunca warcraft lotr'un eline döndüre döndüre verir yani, o derece. allaaan yaşlı gandalf'ı 3 filmde 5 tane spell yapmamıştır, onlarda da elindeki staff parıldıyo sadece. medivh karazhan'da teleport alanını açınca aha cast time bekliyo şimdi demiştim, dediğim gibi bi 10 saniye falan sürdü, adamlar onu bile oyuna paralel yapmışlar. işin kötüsü o mekanları falan görüp gaza geldim, şimdi elim wow subs'a gidip duruyo, kendimle ne kadar daha savaşabilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Dün gittim filme, iyi kötü yorum yapamıcam da küçük çocuk gibi her karakterde her mekanda aptal aptal bağırdım heyecandan. Beni fazlasıyla tatmin etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 izledim bugün. fazlasıyla tatmin etti beni film. çok iyi başlangıç filmi olmuş. senede 1 tane şeklinde devamını getirirler inş. 12 tane film bile çekilir buna. orclara fazlasıyla doyduk. büyü desen bol bol öyle ucundan filan da değil. savaşı da çeşitli çeşitli gördük pek de keyif aldım izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 başrollerden başka orc kesebilen yok heralde filmde. Bide blackhand fighta süre mi yetmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Boşlukları varolan bilgiyle doldurabilenler için iyi, oynadığın mekanları filmde görüyorsun cool ama kendi başına ayakta durması gereken bir film olarak çok traş olmuş. Garona love story çooook alakasız, sondaki twist çok alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Pordakal said: Film çok hızlı başlıyo, daha ilk dakkadan savaşa gidiyolar falan. orc'lar kim, gul'dan kim, fel ne işe yarıyo, niye tüm orclarda fel yok falan epey bi soru birikiyo ilk defa gidenlerin kafasında. ama mekanlar muhteşem, efektler harikulade, evren-derinlik-lore olarak lotr ile ne kadar kapışır bişey diyemem, ama iş efekt ve mekan tasarımı olunca warcraft lotr'un eline döndüre döndüre verir yani, o derece. medivh karazhan'da teleport alanını açınca aha cast time bekliyo şimdi demiştim, dediğim gibi bi 10 saniye falan sürdü, adamlar onu bile oyuna paralel yapmışlar. işin kötüsü o mekanları falan görüp gaza geldim, şimdi elim wow subs'a gidip duruyo, kendimle ne kadar daha savaşabilirim bilmiyorum. şunları aynen hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 yahu çok hızlı girmişler evet, gerek de yoktu da. ikinci, üçüncü filmlerde yavaşlarlar herhalde ya. gelin la gelin gate açtım diye başlaması beni de üzdü abi, ne yalan söyliim. kız arkadaşım hiç bilmiyor warcraftı, filmi beğendi ama e gul'dan niye ölmediki dedi. haklı yahu. gul'dan kimdir, ne iş yapar, falan işte. direk kötü adam diye çakmışlar filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Valvyn said: başrollerden başka orc kesebilen yok heralde filmde. Bide blackhand fighta süre mi yetmemiş Budur.Bir tane asker Orc öldüremez mi ya filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Herseyin out of proportion olmasindan dolayi ok ve yay ekleyememisler sanirim filme, kompozisyona uyabilmesi icin adamlar balista mermisi firlatmak zorunda kalir diye. Ama madem orduda pistol bu kadar yaygin idi, o zaman Ragnar niye ilk defa gormus aborjin gibi inceledi silahi. Ragnar-Garona yakinlasmasi da Anakin-Padme hikayesinden bile zorlama olmus. Hele yakinlasmanin oldugu an Ragnar'in icinde olmasi gereken duygusal vaziyeti dusunursek oldukca sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 CUNKU YOK OYLE BISEY LOREDA OF. NE OYLE BIR ASK VAR NE OYLE BIR SAVAS NEYINI ELESTIRIYOSUNUZ HALA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Şu guldan asıl kötü hede hödö diye lore değişimi ağır patlayacak ellerinde. Nerzul niye yok neden wod ile yok ettiler bunu eski loredeki pozisyonunu anlamakta güçlük çekiyorum 3 gün sonra lich king aslında arthas+nerzul değil guldanmış mesela diyecekler. Masayı falan devirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 LotR'da buyu yoktu uc filmde bes spell cast etmedi, warcraft efekt anlaminda eline verir diyen arkadaslar LotR'un 14 15 sene once falan cekilmeye baslandigini unutmamislardir umarim. Zamanina gore o mekanlar, gorseller falan devrim niteligindeydi. Kaldi ki LotR hic bir zaman fireball'larin havalarda ucustugu bir evren olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 bu lotr wc tartışması nerden çıktı şimdi, ergen misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar