Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 benjani said: serinin ilk kitabı hangisi http://www.amazon.com/Day-Dragon-WarCraft-Book-No-1/dp/0671041525/ref=bseries_primary_1_0671041525 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Battle.net forumlarinda lore'a yeniyseniz Rise of the Horde ile baslayip devam edin, birden Richard A. Knaak'a atlamayin denmis. O yuzden 5'i bi yerde kitabindan aldiydim ben Chronicles diye. Bi ara baslicam ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Film güzeldi, kız arkadaşım da beğendi. Kaldı ki kendisi film izlemeyi sevmez. Yalnız bir sahnede CANAVARLAR ÇOK KORKUNÇ AŞKIIM diye bağırdı resmen, arkamızdan bayağı bir kahkaha geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Genel olarak beğendim filmi. Görsellik özellikle de orklar çok çok iyiydi. Hatta sadece orklar olsaydı dedim bir ara human tarafında oyunculuk ne kadar kötüydü. Rahatsız etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 warcraft 3 ve dota dışında hiç oynamadım, seri ile pek alakam yok.filmi beğendim baya, 8 alır.oyunlarla hiç alakası olmayan kız arkadaşımda beğendi. biraz hızlı gelişti olaylar, 30dk daha uzun olabilirdi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 devamını hemen çekseler bari ya. Twilight hunger games serisi gibi abansalar işte. Kafadan filme gidecek 20 milyon adam var zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 deadwoll said: Film güzeldi, kız arkadaşım da beğendi. Kaldı ki kendisi film izlemeyi sevmez. Yalnız bir sahnede CANAVARLAR ÇOK KORKUNÇ AŞKIIM diye bağırdı resmen, arkamızdan bayağı bir kahkaha geldi :( Ahhaha. Yalnız şu film başlayınca 2005-2010 arası film şeridi gibi geçti o an beynimde. O zamanlar bile 'filmi çıkacakmış abiiiii' diyorduk tehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 sudden realization: olur da ilerde arthas trilogy çekilirse bunda çin'in katkısı büyük olacak; transformers gibi. ama o zaman da arthas üçlemesi ya çin'de gösterime girmeyecek, ya da iskeletsiz kemiksiz scourge falan izleycez. dem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Film cok kotuydu lan ?! Mehcraft adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 niye iskeletsiz kemiksiz? pandaya karsi bi hassasiyetleri var, kemige iskelete de mi alerjileri var? pattisliborek said: deadwoll said: Film güzeldi, kız arkadaşım da beğendi. Kaldı ki kendisi film izlemeyi sevmez. Yalnız bir sahnede CANAVARLAR ÇOK KORKUNÇ AŞKIIM diye bağırdı resmen, arkamızdan bayağı bir kahkaha geldi :( Ahhaha. Yalnız şu film başlayınca 2005-2010 arası film şeridi gibi geçti o an beynimde. O zamanlar bile 'filmi çıkacakmış abiiiii' diyorduk tehey. wow cikmadan onceki "abi warcraft3deki askerlerden biri olcakmisiz. warcraft 3 dunyasinda gezecekmisiz" muhabbeti superdi. sonra wow cikti. arthasi, illidiani, garroshu, kaelthasi, kelthuzadi, onyxiayi, malygosu, archimondeu elemental lordlari, deathwingi, tanrilari kestik. bokunu cikardik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 hasılat beklentinin fazlası olsun 500 tane çekerler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Box Office: 'Warcraft' Snags Jaw-Dropping $46 Million Opening Day In China Furious 7'yi geçememiş. =( 2. olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Marty said: niye iskeletsiz kemiksiz? pandaya karsi bi hassasiyetleri var, kemige iskelete de mi alerjileri var? Caiz değilmiş Çin wowunda undeadler etli butlu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 abi 2. film ne zaman gün saymaya başlıcam hadi hemen 2 film gelsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 vivavale said: abi 2. film ne zaman gün saymaya başlıcam hadi hemen 2 film gelsin pls Hazır olunca. Sanki. Blizzard'ı bilmiyormuş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 expansiondan 1 hafta önce gelir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 deadwoll said: Film güzeldi, kız arkadaşım da beğendi. Kaldı ki kendisi film izlemeyi sevmez. Yalnız bir sahnede CANAVARLAR ÇOK KORKUNÇ AŞKIIM diye bağırdı resmen, arkamızdan bayağı bir kahkaha geldi :( Filme daha gitmedim de ne canavar var ki filmde? Orcları mı diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Orc'lar evet. 😭 Benim esas merak ettigim yeni filmler gelirse demonlarla undeadlerle falan nasil basa cikacak acaba eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Yarın için bilet alayım dedim sitesinden, istinye park imax bileti 33,50 tl. Oha. Gidip alsam kaç lira tutar ya da daha ucuz bir yöntemi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Ucuzu evde imax. Quake hoparlorlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 zaidral said: Yarın için bilet alayım dedim sitesinden, istinye park imax bileti 33,50 tl. Oha. Gidip alsam kaç lira tutar ya da daha ucuz bir yöntemi var mı? 3 lira hizmet bedeli kesmiyor o parayi yola veririm diosan git al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Ben baya beğendim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 sabonis said: vivavale said: abi 2. film ne zaman gün saymaya başlıcam hadi hemen 2 film gelsin pls Hazır olunca. Sanki. Blizzard'ı bilmiyormuş gibi.. 25-40 tane pandanın Arthas'ın etrafını sarıp ölene kadar dövdükleri bir sahne olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 zaidral said: Yarın için bilet alayım dedim sitesinden, istinye park imax bileti 33,50 tl. Oha. Gidip alsam kaç lira tutar ya da daha ucuz bir yöntemi var mı? Firsat sitelerinde 15 tl abi.32 lira yazik resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Esh said: Ucuzu evde imax. Quake hoparlorlerle Evde IMAX deyince, VR versiyonlarini cikarsalar su filmlerin ne guzel olur aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar