Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Battle.net forumlarinda lore'a yeniyseniz Rise of the Horde ile baslayip devam edin, birden Richard A. Knaak'a atlamayin denmis. O yuzden 5'i bi yerde kitabindan aldiydim ben Chronicles diye.

Bi ara baslicam ins.
Mesaj tarihi:
Film güzeldi, kız arkadaşım da beğendi. Kaldı ki kendisi film izlemeyi sevmez.

Yalnız bir sahnede CANAVARLAR ÇOK KORKUNÇ AŞKIIM diye bağırdı resmen, arkamızdan bayağı bir kahkaha geldi :(
Mesaj tarihi:
Genel olarak beğendim filmi. Görsellik özellikle de orklar çok çok iyiydi. Hatta sadece orklar olsaydı dedim bir ara human tarafında oyunculuk ne kadar kötüydü. Rahatsız etti.
Mesaj tarihi:
warcraft 3 ve dota dışında hiç oynamadım, seri ile pek alakam yok.filmi beğendim baya, 8 alır.oyunlarla hiç alakası olmayan kız arkadaşımda beğendi.

biraz hızlı gelişti olaylar, 30dk daha uzun olabilirdi sanki.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Yalnız bir sahnede CANAVARLAR ÇOK KORKUNÇ AŞKIIM diye bağırdı resmen, arkamızdan bayağı bir kahkaha geldi :(

Ahhaha.

Yalnız şu film başlayınca 2005-2010 arası film şeridi gibi geçti o an beynimde. O zamanlar bile 'filmi çıkacakmış abiiiii' diyorduk tehey.
Mesaj tarihi:
sudden realization:

olur da ilerde arthas trilogy çekilirse bunda çin'in katkısı büyük olacak; transformers gibi. ama o zaman da arthas üçlemesi ya çin'de gösterime girmeyecek, ya da iskeletsiz kemiksiz scourge falan izleycez. dem.
Mesaj tarihi:
niye iskeletsiz kemiksiz?
pandaya karsi bi hassasiyetleri var, kemige iskelete de mi alerjileri var?

pattisliborek said:

deadwoll said:

Ahhaha.

Yalnız şu film başlayınca 2005-2010 arası film şeridi gibi geçti o an beynimde. O zamanlar bile 'filmi çıkacakmış abiiiii' diyorduk tehey.

wow cikmadan onceki "abi warcraft3deki askerlerden biri olcakmisiz. warcraft 3 dunyasinda gezecekmisiz" muhabbeti superdi.
sonra wow cikti. arthasi, illidiani, garroshu, kaelthasi, kelthuzadi, onyxiayi, malygosu, archimondeu elemental lordlari, deathwingi, tanrilari kestik. bokunu cikardik.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Filme daha gitmedim de ne canavar var ki filmde? Orcları mı diyor?
Mesaj tarihi:
zaidral said:

Yarın için bilet alayım dedim sitesinden, istinye park imax bileti 33,50 tl. Oha.
Gidip alsam kaç lira tutar ya da daha ucuz bir yöntemi var mı?

3 lira hizmet bedeli kesmiyor o parayi yola veririm diosan git al
Mesaj tarihi:
sabonis said:

vivavale said:

abi 2. film ne zaman

gün saymaya başlıcam hadi hemen 2 film gelsin pls

Hazır olunca. Sanki. Blizzard'ı bilmiyormuş gibi..

25-40 tane pandanın Arthas'ın etrafını sarıp ölene kadar dövdükleri bir sahne olur umarım.
Mesaj tarihi:
zaidral said:

Yarın için bilet alayım dedim sitesinden, istinye park imax bileti 33,50 tl. Oha.
Gidip alsam kaç lira tutar ya da daha ucuz bir yöntemi var mı?

Firsat sitelerinde 15 tl abi.32 lira yazik resmen
  • Yeni Oluştur...