DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Benim şimdi anlamadığım, Pati sunucusu açık mı değil mi? Daha hiç giremedim. Mumble'da da takıldım, NS2 odası bile yok, kafam çok karışık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 pati her zamanki istikrarsizligini gosterdigi icin server bos diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 indirimde 7-8 kişi aldı en az. tekrar canlansa giren olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 mumbleda bf odalarında toplanılıyodu. server listte göremedim bile patiyi 80 ping veren güzel yerler var onlar varken patide gereksiz ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 aldigimiz serverin suresi bitti, yeterli ilgi olmadigi icin ve server da suyla calismadigi icin daha da fazla vakit ayiramadigimdan dolayi server i devam ettirmedim. xkafe de artik olmadigi icin haliyle mumble serverimiz da yok. devam ettirmek isteyen olursa ayarlarda vs yardim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bu aralar güzel bi patch gelicekti. onu bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 achievement gelecek mi oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 eçivmınt gelmesin ya. oldschool kalsın böyle, sonra serverlarda abuk subuk ach kasan tipler peydahlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 osman kantırcı ne anlar ns den 10 tane hs attım 20 tane bıçak attım achisi kasacak illa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 cok karmasik geldi ilk oyun sdf. ben keles alip tariyim ya. bocege gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 eğitim şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Ben combat oynuyorum ya, çok seviyorum combat'ı. NS için hep beraber girmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ben eski heavy armoru arıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Evet o iyiydi baya. Ama böyle daha dengeli sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Combat Mod u yapanlar sadece combat mod için heavy armor u hazırlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Abi geçen sefer combat mode oyunu bitiren hızlı oynama modu değil miydi? CS'ye döndü, ondan sonra zaten bir kaç ay sonra sunucular boşalmaya başladı. Taktik olmadıkça, takım oyunu olmadıkça, maksat birbirini öldürüp frag kasmaksa, çok daha iyi oyunlar var, kim NS'yi ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Combat mode u isteyen oynuyordu. Yine Classic NS oynayan baya bir kitle vardı ki her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 combat mod ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 DeviantSun said: Abi geçen sefer combat mode oyunu bitiren hızlı oynama modu değil miydi? CS'ye döndü, ondan sonra zaten bir kaç ay sonra sunucular boşalmaya başladı. Taktik olmadıkça, takım oyunu olmadıkça, maksat birbirini öldürüp frag kasmaksa, çok daha iyi oyunlar var, kim NS'yi ne yapsın? combat moda döndü oyun çünkü nedense oyuncular bir oyunu beliri bi süre oynadıktan sonra oyunda gameplay olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar, yürüyosun gidiyosun 2 kişi görüyorsun aa oyun bitiyor moduna sokmak için her türlü efor harcıyor insanlar, ölmemek = god like diye algılanıldığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Combat Mode daha çok bireysel olarak oynamayı sevenler için eğlenceli bir mode denebilir. Tercih edilmesinin nedeni de ilk zamanlar classic mode da siz ne kadar iyi oynarsanız oynayın takım yada comm noob ise her türlü kaybediyorsunuz. Bu da iyi oynayanlar ( yada kendilerini öyle görenler ) için bir noktadan sonra sıkıcı bir hal alıyordu. Ama dediğim gibi kendi ortamını oluşturmuş insanlar için classic mode her zaman oynandı/oynanıyor. @Red, Server listesinde sol üst alana "combat" yazarsan bu mode un aktif olduğu serverların listesi gelir önüne girip deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 combat modun oyunu bitirdiği nerde ben anlamadım o zaman ns hl moduydu popülaritesi doğal olarak azaldı zamanla. ona rağmen gayet full çeken serverlar vardı. ablens mesela 7/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 fragturk diye bi serverlar var kimin nesi bilmiyırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Combat Mod'un oyunu bitirdiğini düşünmüyorum ben zaten. Fragturk'e girdim takıldım elemanlarla ama server full olunca çok kötü bir performans veriyor. Frame atlayanlar warplayanlar felan. Sanki cafeden bir makineye kurmuşlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Başta belirteyim, ben yaşadıklarımı kendi oynadığım sunucular üzerinden konuşuyorum, sizin takıldığınız topluluk farklı olabilir, bilemem. İlk olarak Combat Mode NS 1'i bitirdi dedim ben zaten, 2'ye etkisini bilmiyorum. Aslında kendi cevabınızı vermişsiniz, oyunu en iyi oynayanlar ve iyi oynadığını sananlar oturup topluluğu eğitmek yerine gidip Combat Mode oyunlarına kaydılar. Böylece kendi clan'ları arasında oynayanlar dışında açık sunucularda oyuna hakim, iyi bilen kişi sayısı azaldı. Oyuna yeni başlayan acemiler oranı çok yükseldi, bilen bir kaç adam da bıraktı veya onlarda CM'ye kaydı. Sonuçta CM oynayan kalabalıkta, "yaw madem birbirimizi vuruyoruz, Counter Strike veya türevlerine dönelim dedi veya sıkılıp oyunu bıraktı. CM çıktığında normal oyun sunucuları full çekiyordu, yani söylediğiniz gibi "yavaştan sıkılan insanlar CM'ye geçti, sonra da ömrü doldu bitti" diye bir olay yoktu. Deli gibi oynanan bir oyun kitlesinin hedef değiştirmesine ve sonra da dağılmasına sebep oldu. Zaten son olarak Unknown Worlds ekibinin verdiği bir kaç röportajda bu konuya değiniyorlar. Söylediklerinin içinde "CM yanlış bir karardı, kitleye zarar verdi, NS2 için CM yapmayı düşünmüyoruz, NS takım oyunudur, takım oyunu kalmalıdır." açıklamaları var. Heralde etkisini onlar bizden daha iyi biliyorlardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar