eldar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 said: ben beğendim lan.. hepi topu 2 kere gördüm mavi penisi.. mkelanjın adem heyeklinde ne kadar penis varsa o kadardı bu da.. benimki daha büyük Yahu herkes takımlara takmış kafayı, aşın kardeşim bunu :). Adamın filmle alakalı attığı mesaja bak, kaç yaşına geldi hala kimin çükü daha büyük euhuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 evet ya neden kafayı takıyorum ki en büyük rocco sonra ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ya siz boyle rahatsiz oldunuz ki adam normal boyundaydi o sahnelerde asil vietkonglulari dusunun adam buyuyup geliyor bosuna onunde egilmedi garipler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 fotoğraf efsaneymiş ahaha bu arada yazarı kim hatırlamıyorum ama inanılmaz isyan etmiş o dönemlere. güzelde olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 2 erkek, 2 kız şeklinde bir grup izledik. ve penisten 4 ümüz de gözümüzü alamadık. cidden yahu, mavi mavi. nasıl alalım ? mavi penis ve mavi penisin sahibi olan karakter olmasa (çok bayık bir karaktermiş dr manhattan) film BAYA güzel olacak. detaylar, karakterlerin işlenişi vs.. ama bu haliyle de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ahah ben görmedim lan adamın pipisini nerde gözüküyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 tuh be dedigim sahneyi tekrar izledimde ciplak gelmiyormus vietkonglularin ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sdfds ya ben ne bileyim,bu kadar insan fark etmiş,birlikte gittiğim adamlar fark etmiş,sınıftakiler fark etmiş vs. derken LANN dedim yani ya ben normalim,ya da toplum olarak siz sadfa gerçi herkes görülmeyecek kadar ufak değildi abi dese de filmdeki bir ton ayrıntıyı görmeme rağmen onu göremedim,garip asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Jadelith said: ahah ben görmedim lan adamın pipisini nerde gözüküyo? yani 1 sahnede 3 -4 tane var. pes artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Filme hala güzel mi değil mi tartışmaları arasında gitmeme kararı alanlar bu fikirlerini silsinler.Bi kere çizgi romanı okumadan gittim ve çok önyargılıydım.Buna rağmen bazı uzun buldugum sahnelere,gereksiz soundtracklere rağmen filmi cok cok begendim.Rorschach,Comedian falan sürüklüyor filmi zaten.Klişe bir süperkahramanlık filmi bekleyenler hayal kırıklıgına ugrar bunu da ekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 çr'de nasıl bilmiyorum fakat su haliyle bile Comedian favori çr karakterlerim arasına girdi.keza Rorschach imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 arkadaşları zorlaya zorlaya filme götürdüm 1i uyuya kalmış izlerken diğeride manhattının çükü gözüktükçe bana küfür ediyodu ilk yarı bitince çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ilk 20 dakka felan süper birşey lan bu dercesine izleyip arından yavaş yavaş baymaya başladım ve sonu için "hüsran" kelimesini kullanmakta hiçbir sakınca yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bizim sinemada da bazı tipler çıktı filmden ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 eldar said: said: ben beğendim lan.. hepi topu 2 kere gördüm mavi penisi.. mkelanjın adem heyeklinde ne kadar penis varsa o kadardı bu da.. benimki daha büyük Yahu herkes takımlara takmış kafayı, aşın kardeşim bunu :). Adamın filmle alakalı attığı mesaja bak, kaç yaşına geldi hala kimin çükü daha büyük euhuehe benim:D film'e gidesim var lakin %50 gitme o paranla çikolata al onuda bi sokak köpeğine ver o da gitsin dereye atsın daha hayırlı olur diyo diğer %50si git güzel film diyo karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 %50 yi dinle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 süper kahramanlar kendi inlerinde çıplak takılıyomuş, bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Mortis said: bizim sinemada da bazı tipler çıktı filmden ortasında Haklı olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Dr.Manhattan cizgi romandada çükünü sallaya sallaya geziyomu acaba cidden çok merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ucanterlik said: Dr.Manhattan cizgi romandada çükünü sallaya sallaya geziyomu acaba cidden çok merak ettim ? Filmde çıplak olduğu çoğu yerde çizgi romandada aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 well what about size dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Laorx said: süper kahramanlar kendi inlerinde çıplak takılıyomuş, bunu öğrendim. tespit doğru.. evde anadan üryan dolaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 arkadaşlar dikkatli izleyin filmin yarısı penis. 35mm den 17.5 mm penis var filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar