Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kısaca "Valve ekibi dağıttı, kalanlar da kaçtılar. Şimdi firmada bu oyunun ruhundan anlamayacak tanımadığım noob developerlar var. Valve'den hayır gelmez artık. Benden de bu kadar, size senaryoyu sızdırdım. Oturun HL2 modu olarak kendiniz tasarlayın yapın oyunu, yoksa yaşamayacak."
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

genel olarak valve'in çıkardığı diğer oyunları oynamazsak HL3'e bir ihtimal kavuşabiliriz.

valve'in çıkardığı değil direkt steam'i kullanmazsak.

gençler bundan sonra gog galaxy kullanıyoruz diye bi akım oluşursa ve 2-3 sene içerisinde sağlam bi kitle(%40 falan) yol değiştirirse akılları başlarına gelir anca.

bu işin formülü böyle, bi kaç tane iyi oyun yapıp base kitle oluştur, mainstreami etkilemelerini izle, sonra uygulamayı itip kullanıcıları alıştır/topla. o ara diğer firmalar da vagona atlasın daha çok kullanıcı var diye. sonra oyun yerine para yap.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bunların işine geliyor. millet elini ayağını çeksin cs:go'dan falan duyururlar hl olmasa bile yeni bir oyun. l4d 3 geliyordu o da yalan oldu herhalde.

oyunlar ölmüyor ki. millet hala manyak gibi oynuyor tf'si cs'si.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

http://store.steampowered.com/app/642920/The_Freeman_Chronicles

cgi sandım başta.

Güzel gibi, fakat asıl hikayeyi bozmuşlar gibi. Kazanın olduğu gece Freeman'in yüzeyde işi ne. askerler de taa ne zaman geliyodu.
Mesaj tarihi:
elemanları dinliyorum da, çıksa filan diyorlar. senaryo sızdı niye demişler anlamadım. half life 3 gelirse benim için de devrim olur diyorum. çapraz çapraz half life 1 oynadığım ,opposing force'ta takla attığım zamanlara nazaran

Utk said:

https://www.youtube.com/watch?v=HyqEc1NkzAU

oofff ne pis geyiğiniz varmış be
Mesaj tarihi:
dinlemedim ama yazarın yayınladığı senaryoyu konuşuyorlardır herhalde. ikisinin de kelliklerini inkar edip üst saçlarını uzatıp örtmeleri itici geldi bana. vur usturayı arkadaş rahat ol insecure beta gamer değil.
  • Yeni Oluştur...