Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sarıyomu lan oyun sarıyosa hemen yükleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 noldu ya bi gaz mı var? başlıo muyuz hepberaber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 imamizer said: noldu ya bi gaz mı var? başlıo muyuz hepberaber? sen gazlanmaya yer arıyon qanqA DayZ mi yapsak diyorum ben tekrar. Hazır %80 indirim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bu aralar ölümüne sıkılıyorum ben ya. patatesside mı oynasak naapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 patatesside'da vanu'da oynuyoruz biz iki kişi hobilerimiz arasında uçak uçuramamak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 miller'da oynuyorsanız şu an gelip karın boşluğunu kurşunla doldurabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 unuttum yazmayı ya, mail atmıştım işte böyle böyle diye adamlar kontrol etmişler işte dediğiniz tarihten sonra bir kere hesabınız aktif olmuş gözüküyor sistemde ama sonrasında haklısınız vs. vs. 100TL civarı iade edildi. Son 4 ayın parası yanılmıyorsam asdfads neyse dedim hiç yoktan iyidir, şimdi bundan da vazgeçerler vs. diye yüklü bile olmayan ve şifresini benden başka kimsenin bilmediği hesap nasıl aktif olur tartışmasına girmedim. Aslında zorlasaydım keşke diyorum arada da "subs parası hiçbir şekilde iade edilmez" tarzı bir şey yazıyordu bir bölümde, yeter dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 BlackRose said: West Rohanda quest yapıyorum :) hangi server sevgili BlackRose? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bu hambılla gelen yetmiyor dimi illa para bayılmak mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Laurelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tekrar başlayacağım özledim bu oyunun sıcaklığını. ered luin bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 buraya koyayım https://www.youtube.com/watch?v=AOIi9SjJvgU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sıfırdan bir questlerini yapayım diye tekrar yükledim ama grafikleri dx 11 bile kurtaramamış. animasyonlar falanda iyi durmuyor açıkçası atmosferine giremedim bir türlü ve oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 son patchten sonra animasyonlar rezalet oldu zaten sahane degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 -Deno- said: buraya koyayım https://www.youtube.com/watch?v=AOIi9SjJvgU homeless magneto askjfaskoasfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 var mı oynayan hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 beorning sınıfı gelmiş görmeyeli. ayı mayı takılıyosun güzel. oyuna döndüm duyunca. tank dps heal speç olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Brandywineda oynayan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 snowbourn'da başladım main ordaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 oynayan bulucam da, snowbourn'da oynayan çıkıcak da. yine de sorim. horned snow-beast cloak almak istiyorum elinde olan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kış festivalini beklemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bugün başladım Steam'de 3 tane pack var hangisini almak lazım yada store'dan ne almak lazım. Oynuyorum şu an sorunsuz ne alınır ne alınmaz hiç bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 indirim gelince quad pack + helms deep mi ne onu alırsın. free content ile 30 levela kadar geliyo olman lazım. indirim gelene kadar rep itemi stoklayıp altları 15-20 level yapıp bree/shire rep deedi bitirip altları silersin. paketleri alana kadar geçen zamanda boş kalmadan bedava turbine point kasmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Tamam biraz oynayım de bakarım, turbine point falan niye kasacaz daha anlamış değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ek paket harici content için. bi de bi aylık vip almanı tavsiye ederim. fast travel ve bi kaç özellik vip bittikten sonrada kalıyo onun için lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar