kumathros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Wayne said: ben hic begenmedim yav bu lotroyu kastim lvl 20 ye kadarda mekanlar falan pek heveslendirmedi beni oyun icin acikcasi :S abi deli aksiyon olmadığından sevmedim desen anlarım da mekanlar oyunda en başarılı kotarılmış iş bana göre, örneğin rivendell harikulade yapılmış. görsen fikrin değişebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Aksiyonda mpvp'de güzel ya. İlk vip olupta girdiğimde sırf şu yazılanlar yüzünden önyargılıydım da kalabalık bir vakte denk gelinirse(hafta sonları öğleden sonra) eğlenceli meydan savaşları falan dönüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 O kadarda abartmayın. Oyun grafikler, mekanlar açısından bir çok MMO ya göre gayet iyi. Tarzı sarmamış olabilir de görsel olarak kötü denilecek bir yanı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 lotro da ki görsellik hic bi oyunda yok şu an. ahh özellikle mirkwoodda uzaktan dol guldura bakınca manzara süper:) ama eski popülaritesi olmadıgı icin bayık gelmiş olabilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yüzüklerin efendisini sevip sevmemekle alakalı tamamen. lotr'u sevip de bu oyunu sevmeyen nadir çıkar. lotr'u sevmeyen birinin bu oyunu sevmesi de yüksek bi ihtimal değil. görselliğe laf söyletmem tabi. huzur buluyorum resmen ovalarda at koşturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Lotr'u sevip, lorenerd'lük mertebesine yükselmeyen insanlar için oyun =) Ondan sonra yanında kendini legolas sanan bir arkadaşın "o niye böyle, şu niye böyle, lotr'da yok bunlar" söylenmeleri eşliğinde oynamak zorunda kalınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yok mu buna takılan artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ben varım Snowbourn'da. Şu sıralar Moria'da takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: yok mu buna takılan artık? ghaldszar said: Bu arada ben de Lauren 'deyim. İki karakter var biri Ghaldszar(Burglar) diğeri de Tonyukuk(hunter). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ben de indiriyorum şimdi, girip bir bakınacağım, nick ve server belli olduktan sonra yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Arkadaşlar merhaba, Laurelin'de aktif olarak oynayan kaldı mı? Oarada başlamayı düşünüyorum, ayrıca WOW'daki warrior gibi damage dealer class champion mudur? Solo ilerlenebilecek bir class olması tercihimdir, ayrıca gruplarda da istenen bir class olması end game için iyi olacaktır. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 runekeeper en güzeli. istediğin her şeye dönüşebiliyo, ölme şansı da çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Afterdeep Laurelin'de Turquoise kinshipinde gördüm seni, benimki de orada, Phoebee level 65 champion ;) bu aralar tekrar aktif olmayı düşünüyorum, yardıma ihtiyacın olduğunda bir tell at yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Blackrose selam :) Aktive ettirdim hatta VIP account bile aldım questlerle boğuşuyorum :) Level 15 henüz, DAOC oynamıyor muydun sen bir zamanlar? Oyunda görüşürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 tabi canım Daoctan tanışıyoruz zaten, hatta yanlışım yoksa sen avustralyaya gitmemiş miydin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Evet aynen öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 şu ara yeni başlayacak olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ben düşünüyorum aslında. Şöyle bol quest yapayım. Shire' dan Mirkwood' a kadar bilimum yeşillik bölgeleri gezeyim dolaşayım falan. değişiklik olur. Da oyunun VIP sürümünü 1 seferliğine mi alıyoruz, yoksa VIP olayı aylık ücret gibi mi işliyor ? Şahsen quest pack v.b satın almayla falan uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 vip aylik odedigin surece oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mines of Moria'yı her türlü alman gerekiyor, VIP üyeliğin olsa da. Siege of Mirkwood'da öyle bir zorunluluk yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 mirkwood ile moria'yı vip olsan da alman şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bünye kaldırmadı oyunu. Lore questleri falan çok güzel olmuş. özellikle Hobbitlerin ki. Mekanlar da gayet yaratıcı ve LOTR konseptine uygun. ama bir yere kadar. Sadece RP ile yetinebilecek biri değilmişim, bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 aha eu ile us migrate olacak. ddo gibi tek global server uzerinden oynayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu codemasters'ın aradan çekileceği anlamına mı geliyor? eu'yu batırdılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Innuendo said: aha eu ile us migrate olacak. ddo gibi tek global server uzerinden oynayacagiz. yok öyle değil 13. Will the EU servers be merged into the US servers? No. All existing servers will become part of the Turbine service. diyor tamamı burada Aslında olay batırmakla ilgili değil, hatta batmak ne kelime F2P ile çok iyi para da kazandırdılar her iki şirkete de ama neredeyse 1 senedir (hatta daha da fazla) Turbine'in Codemasters'tan yönetimi devralacağı yazılıp çiziliyodu ve şu anda öyle bir durum yok deniyordu. Bu gerçekleşmiş oldu böylece. Codemasters hep geriden gelip tökezliyordu zaman zaman. Mesela community konusunda Turbine çok daha gelişmişti. Avrupa ise yavan kalıyodu, lorebook, my.lotro.com olayını biliyosunuzdur, veya US forumlarındaki görsel güzelliği, karakterlerin/oyun hesabının internet üzerinden izlenebilirliğini vs. Bence iyi oldu, daha profesyonel şekilde yönetilecek sunucular bundan sonra. Sunucu isimleri bile değişmiyor sadece Turbine bütün sunucuları tek elden yönetecek özetle. 7. What will happen to my characters and items? After you have completed the account migration process, all of your characters and items will be available to you. You need only log in to the game and they’ll be there waiting for you, right where you left them (even the server names are staying the same). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar