Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tıkanmış tuvalet nasıl açılır ?

kingpin

Öne çıkan mesajlar

fede said:

barbu said:

fede said:

ya da deliğe pikaçu at. çarpsın bi orayı kendine gelir delik
balbasar da olur, dallarıyla açar
çarmenderla da olabilir ama ev yanabilir.
jiglipuff da deneyebilirsin

:(

2009 da en kötü mesaj ne seçilmişti? bu gözden kaçmış olabilir. seçimler başta yapılmalı.

hadi len sen bana gurban ol

filan dicektim de gerçekten çok kötüymüş

yok lan ben güldüm baya ama
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Yorumları okurken gülmekten öldüm >:D<(:D(:P):D:D ama yapmaya gelince geberdim kusuyordum az kalsın üstümede hafiften üç harfli pislik geldi :/ :( ama başardım ALLAH kimsenin başına vermesin böyle dert eğer verdiysede kolaylık versin biraz. Tabi tesisatçılar için tersi geçerli :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
kardeş aynı olay başıma geldi gittim tesisatçıyla önce anlaştım adam 50 tl dedi dedim 30 veririm. Ok dedi geldi.

Adamın yaptığı şeyi söylüyorum sıkı dur;

eve kocaman bi alet çantasıyla geldi. tuvaleti gösterdim neyse,, bende büyük bi kova istedi verdim o kocaman çantasını açtı içinden bildiğin mavi renk kısa kesilmiş su hortumu çıkarttı. Bi ucunu tuvaletin deliğini bi ucunu ağzına soktu. Sağlam bi asıldı sonra kovaya boşalttı. 30 tl mi alıp Hadi bana eyw dedi ve gitti. :)
Sosyal ağlarda paylaş

bizim geçen bi kaç ay evvel apartman gider borusu tıkanmış bizim katta patladı, kimse üstüne almıo sucu alt katla bizim kat bok içinde yüzdü gece basınca su.

tesisatçı geldi kırdı döktü borudan inşaat demiri ve üzerine dolanmış çorap çıktı.

insaat demiri boruya yatay sıkışmış

üstüne corapları atınca da çamaşır ipi görevi görmüş bizim katta ssdfs

ne küfür ettiydim ya atana.
Sosyal ağlarda paylaş

Tears said:

kardeş aynı olay başıma geldi gittim tesisatçıyla önce anlaştım adam 50 tl dedi dedim 30 veririm. Ok dedi geldi.

eve kocaman bi alet çantasıyla geldi. tuvaleti gösterdim neyse,, bende büyük bi kova istedi verdim o kocaman çantasını açtı içinden bildiğin mavi renk kısa kesilmiş su hortumu çıkarttı. Bi ucunu tuvaletin deliğini bi ucunu ağzına soktu. Sağlam bi asıldı sonra kovaya boşalttı. 30 tl mi alıp Hadi bana eyw dedi ve gitti. :)

WTF!
Sosyal ağlarda paylaş

basınçlı su kullanmanız gerekmekte veya Tesisatçı çağırmak durumundasınız

Boğaziçi Tesisat bu konuda uzman ekipman ve ekibe sahip

Boğaziçi Tesisat
Mobil Servis No: 0544 501 24 06

Aşağıdaki kunularda Gerçekten uzmanlaşmış adamlar

su sızıntısı
Tuvalet klozet tıkanıklığı
Kanal tıkanıklığı
Boru tıkanıklığı
lavabo koku giderici
Petek temizliği
Sosyal ağlarda paylaş

Tears said:

baş döndürücü bir kısa hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Tears said:

o.O
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim tatile gittiğimiz otelde tuvaleti tıkamıştık 4 arkadaş daha sonra çekindiğimizden söyleyemedik. İşedik, sıçtık, kustuk daha beter ettik ardından bıçak kemiğe dayandı tuvalete giren çıkamadı mecbur resepsiyona söylemek zorunda kaldık ve hemen plaja kaçtık. Utancımızdan gece 4'e kadar dönemedik. Kimsenin ortalarda olmadığı bir an içeri daldık sorunu halletmişler. O 2 gün boyunca çalışan her elemanın bize bakış şekli değişti kendimizi suçlu hissettirdiler tatilimizi zehir ettiler. Böyle durumlarda vakit geç olmadan tesisatçı çağırın.
Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

Bizim tatile gittiğimiz otelde tuvaleti tıkamıştık 4 arkadaş daha sonra çekindiğimizden söyleyemedik. İşedik, sıçtık, kustuk daha beter ettik ardından bıçak kemiğe dayandı tuvalete giren çıkamadı mecbur resepsiyona söylemek zorunda kaldık ve hemen plaja kaçtık. Utancımızdan gece 4'e kadar dönemedik. Kimsenin ortalarda olmadığı bir an içeri daldık sorunu halletmişler. O 2 gün boyunca çalışan her elemanın bize bakış şekli değişti kendimizi suçlu hissettirdiler tatilimizi zehir ettiler. Böyle durumlarda vakit geç olmadan tesisatçı çağırın.

OFFF OFFF çok iyi lan alşsfjsaklfsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...