Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tıkanmış tuvalet nasıl açılır ?


kingpin

Öne çıkan mesajlar

şimdi öncelikle konuyu nereye açacağımı bilmediğim için en ciddi cevabı alacağım bölüme açmakta karar kıldım. garbıca açsam alıcağım cevaplar belli, konu dışı da eh yani :). evet herneyse problemimize geçelim, şimdi oturduğum evde 2 tuvalet var banyolu ve banyosuz olmak üzere. banyosuz olanları genelde misafirler kullanıyor ancak oturmadan önce bir tıkanıklık durumu söz konusuydu veya daha sonra oluştu bilemiyorum, bu tıkanıklığa neyin neden olabileceği konusunda şüphem yok zira ya insan dışkısı (ki biz buna bok diyoruz argoda sdfds) ya da tuvalet kağıdı.

gelelim can alıcı soruya herhangi bir kimyasal ile açmanın yolu var mıdır evde musluk açıcılardan vardı düz mantık deneyeyim dedim kaynar su ile karıştırıp attığımız ancak net bir sonuç alamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
nereye açsak değişmiyormuş sonuç yani.


bu konuda haklısın :D

ama kimyasal falan anlamam ben, başıma öle şeyler geldiğinde kovaya dolduruyorum suyu... sifonu da çekiyorum... kovaya doldurduğum suyu sifonla aynı anda döküyorum... her derdime deva.... Double Damage ! x2 LoL :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tesisatçıyla şimdiden tanış, selamunaleyküm aleykümselam sen nerde okuyosun ben burda okuyom kolay gelsin hayırlı işler
muabbbeti yap 1 hafta
sora derdini anlat
çözüm yolu iste
olmadı çağır
öğrenciyiz, ay sonundayız ayağına ucuza hallet
ehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aşağıdaki gibi lavabo açıcılar sodyum hidroksit içerir. Sıvı veya toz halde su ile karıştırararak durumda bazik özelliğini ortaya çıkarabilirsiniz (toz haldeyken tuz formundadır, dolayısıyla bazik bir madde değildir, çözmeniz gerekir) ve çok kuvvetli bir baz olduğu için hem çözünme sırasında çok fazla ısı çıkararır hem de tepkimeye girerek bir çok organik maddeyi hızla çözer. Ayrıca çıkardığı gaz zehirli ve yakıcıdr dolayısı ile tuvalete bol miktarda boşalttığın takdirde başında durmamak gerekir.



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...