Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 valve oyunları oluyor ya gift https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bu camp olayı ne şimdi biri özet geçsin.şansımız yoktur herhalde kazanmak için sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 şansınız yok evet yine ben kazancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://store.steampowered.com/app/901566/ bu degermi yav almaya,fiyatı cok uygun gibi,multisi nasıl oynayan bulabilir miyiz alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 baya eğlenceli ya borderlands burdan da geçenlerde tekrar oynamak isteyenler vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 borderlands steam sayfası açılmıyo :/ neyse düzeldi :/. allahından bul steam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kimler lead and gold aldı parmakları görelim multi falan atarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 lead and gold sevmedim ben ya. 1 kere oynadım bi daha da açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 maaşın yattığı gün steamde indirim var ya allah kahretsin gitti paracıklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Silphatos said: şansınız yok evet yine ben kazancam kapışıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 gözüm döndü gelen tüm görevleri yapmayı planlıyorum yarıladım bugünü de daha 3 saat uykuyla duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben tek ticketla alırım no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Anelor said: kimler lead and gold aldı parmakları görelim multi falan atarız :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ben Test Drive unlimited 2'yi alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Oblivion special edition 8.50 oynayamamış olan varsa kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 THQ Pack almayan sonra çok üzülür tekrardan uyarayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Anelor said: kimler lead and gold aldı parmakları görelim multi falan atarız :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bit trip ile aaa achievementını yapayım dedim imkansızmış. feci konsantre ve şans gerektiriyor. lead and gold'taki 7 headshot in a row zaten feci bişi. gene aşırı şans gerektiren bi achievement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 lead and gold aldım ben oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bugünkü hepsini yaptım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 thq pack ialdım valla adam haklı belyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bi 2K pakedi çaktım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 deadwoll said: Oblivion special edition 8.50 oynayamamış olan varsa kaçırmasın. olmasa direkt alacaktım, şahane fırsat. lead and gold sunucuları umarım düzelmiştir, free weekend'de 10dk zor oynadım lag sağolsun. 1998'e döndürmüştü oyun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Oblivion alsam mı diyorum ben de. Sevmemiştim hiç ama duyduğuma göre bununla oynarsam tam benlik olurmuş: http://www.oscurogamedesign.com/oscurosoblivionoverhaul-down-high.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar