Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 steamden 10 dolar üstü oyun almadım dfhdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 runaway 1 de 2 de baya güzel oyunlar adventure namına. üçünü 30$a almak fena değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Korsanı seven bir insan olarak, genelde multisi, eğlenceli oyunları alıyorum. L4D 2 nin girmesini bekliyorum indirime şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 multisi olmayan oyunu almam 10 dolar üstü oyunu almam kesişim noktasının değili bfbc2 ve gta4 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 GTA'yi aldik almasina ama 30kusur gb nasil download olur bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Sam said: BlackRose said: Sam said: max abiye hürmet etmek lazım cidden. aslında artık mmo oynamadığıma sayıp bu klasikleri kapayım bari heh çok kısa süreliğineymiş o kaçırdım :( sende vardır demiştim, hediye etseymişim keşke tüh. :/ olsun düşüncen yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 korsani varsa gtanin yukleyin sonra klasorun icini steamdeki klasorune cpleyin ve sihri izleyin. New vegas, black ops ve gtayi boyle yukledim son donemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 GTA'yı alayim diye girdim. 37 dolar olmuş. Çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Lan siz çok bilionuz. Soleyin bakem l4d2 ne zaman indirime girecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 l4d3 announce olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mayıs'ta DLC var, o zaman belki bir nebze indirim yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 gta atmıyoruz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 grotesque tactics nası bi oyun bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Eleştirilerini okudum, ortalama görünüyor. Eğer Nintendo filan varsa alma, ama yoksa al çünkü PC'de neredeyse hiç SRPG yok, türden bir oyun oynarsın. O kadar kötü görünmüyor. Türle içli dışlı olmayanlar hep iyi demiş gördüğüm kadarıyla, olanlar meh demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Warhammer Stand alone alan varmi? Nedir onun esprisi? Ek paket degil basli basina oyun olarak satiliyor sanirim yani warhammer II gerekmiyor oynamak icin ama tek oyun modu var sanirim o da nasil bisey bilmiyorum/ Hos oyunu aldim yinede ama sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gta mp çok eğlenceli ya oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 PS3'teki saveimi buraya bi aktarabilsem... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gta oynamak isteyenlerin gfwllerini toparlayak liste olarak s1lphatos benimki ekleyin. bunu gerçi ayrı bi yere açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben de oynucam da indirmek lazım ilk, baya da büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 korsan varsa direkt içini boşaltın steamappstaki klasöre ben bi updateleri falan indirdim 100küsür mb bu yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Metro 2033 indirimde abanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 10 kere geldi ya metro :( bi de 5 veya 7.5 falandı eski indirimlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 10 doların altına düşmedi sanki hiç yaw, 2-3 kere indirime girdi de hep 10 dolar diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 thq store'da 7.5 olmuş pardon ama onun da verdiği key steame girilebiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Steam'in paskalya haftası başlar yakında, yine sağlam indirimlerle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar