Cafein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Apache, Sam, devamını özel özel halledin, ricamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bildiğim kadarıyla alan yetkilisi olarak tanık olunan kural ihlallerine doğrudan müdahale ediliyor özel mesaja havale etmek yerine ama neyse, ünleme tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 of amma yazılmış okuycam birazdanda cennet cehennem varsa bu adamlar cidden boku yedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 2007'den beri haklıyım. Spacecake said: Tarihi kazananlar lafı gerçekten doğru işin kötüsü hem kendi tarihlerini hem de başkalarının tarihlerini yazıyorlar... Ben insanların tepesine atom bombası atılmasını ve nesillerce acı çekmelerini,yüzbinlerin trenlere konserve gibi atılıp bi çoğunun yolda kendi pislikleri içinde ölmelesini,haçlıların kudüsteki bütün müslüman ve yahudilerin kılıçtan geçirmesini,avrupanın bütün kanun kaçaklarının açgözlülerinin bilnmeyen topraklara gidip milyonlarca insanı kendi topraklarında katletmelerini, Kazıklı voyvoda diye bilinen III. Vlad ın binlerce insanı kazığa oturtmasını ve daha yazmaya üşendiğim birçok şeyi gaz odasında ölmekten farklı bulmuyorum kusura bakmasın kimse.Bunların hepsi insanlığın suçudur hepsi katliamdır. Bugün almanlar şöyle böyle diyenlere (ki haklılar buna itirazım yok) e ama bunlar da olmuş dediğimizde neden bize faşist,neo-nazi gözüyle bakılıyor ben onu anlamıyorum.Tarihi anlamanın en iyi yolu objektif olmaktır yahudiler şöyle acılar çektiler böyle öldürüldüler dedikten sonra insanlık dışı silahlarla ölen yüzbinlerce japonu yangın bombalarıyla yanan onbinlerce alman sivili veya israilin yaptığı kıyımı görmezden gelmek ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 charı makro ya bırakmış nekro kasıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 2013'teki tornistan topiğini de koyarsan biz de objektif değerlendiririz haklılık endeksini sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 shafs başka yapmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 koyarız başkan sıkıntı yok bizde her şey ŞEFFAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 2013 ne ki. 2004 leri kazıyor artık. Hem de kendi topaklarını. Bugün Akkuyu gündemine uygun Uranyumsu davranıyo @sipeys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 doğru yanlış yorumu yapmadan direk alıntı yapıyorum ekşiden https://eksisozluk.com/entry/70050635 said: vakti zamanında nejat eczacıbaşı tarafından babama anlattığı kısa bir hikayeyi yazayım burada dursun, 1934 yılında 4 tane türk öğrenci almanya'da okumaya hak kazanır, bunlardan bir tanesi de nejat eczacıbaşıdır, günün birinde bu 4 öğrenciyi adolf hitler yanına çağırtır, tabi kendi anlattığına göre hitler bunları yanına çağırınca baya bi korkmuşlar, hatta türkiye'ye mi kaçsak diye düşünmüşler velhasıl sonrasında yanına gitmeye karar vermişler. nejat ve 3 arkadaşı hitler'in odasına girdikten sonra bunlarla koyu bir sohbete başlamış, ilk başta ben türk hayranıyım, balkanlara gittiğimde türk kökeniminde olduğumu söylüyorum demiş, türklere karşı aşırı bir hayranlığı olduğunu ve en sevdiği şeylerden biri de sazolduğunu, aralarında saz çalmayı bilen biri varsa kendisi için çalmasını istemiş, o sırada 4 öğrenciden bir tanesi isimlerini bilmiyorum saz çalmayı biliyormuş ve yaklaşık 1 saat boyunca saz çalıp eğlenmişler, neden türklerin almanyada bu kadar az sayıda oldularını ve daha çok iç içe yaşamaları gerektiğini anlatmış öğrencilere, muhabbetin sonunda ise sürekli kendileriyle görüşmek istediğini belirtip yollamış. almanya' ya eğitim için gönderilen bu 4 türk öğrencilere ise türkiye ye dönerken ellerinde üstün ırk belgesi ile gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 türklüğü hitlerin bile övme ihtimali, şunun doğru olma ihtimali bile zangır zangır titretiyor seni be feamer sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 kesin_yasanmistir_bu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 saz hazır mıymış hitler in yanında Feamer said: doğru yanlış yorumu yapmadan direk alıntı yapıyorum ekşiden https://eksisozluk.com/entry/70050635 said: vakti zamanında nejat eczacıbaşı tarafından babama anlattığı kısa bir hikayeyi yazayım burada dursun, 1934 yılında 4 tane türk öğrenci almanya'da okumaya hak kazanır, bunlardan bir tanesi de nejat eczacıbaşıdır, günün birinde bu 4 öğrenciyi adolf hitler yanına çağırtır, tabi kendi anlattığına göre hitler bunları yanına çağırınca baya bi korkmuşlar, hatta türkiye'ye mi kaçsak diye düşünmüşler velhasıl sonrasında yanına gitmeye karar vermişler. nejat ve 3 arkadaşı hitler'in odasına girdikten sonra bunlarla koyu bir sohbete başlamış, ilk başta ben türk hayranıyım, balkanlara gittiğimde türk kökeniminde olduğumu söylüyorum demiş, türklere karşı aşırı bir hayranlığı olduğunu ve en sevdiği şeylerden biri de sazolduğunu, aralarında saz çalmayı bilen biri varsa kendisi için çalmasını istemiş, o sırada 4 öğrenciden bir tanesi isimlerini bilmiyorum saz çalmayı biliyormuş ve yaklaşık 1 saat boyunca saz çalıp eğlenmişler, neden türklerin almanyada bu kadar az sayıda oldularını ve daha çok iç içe yaşamaları gerektiğini anlatmış öğrencilere, muhabbetin sonunda ise sürekli kendileriyle görüşmek istediğini belirtip yollamış. almanya' ya eğitim için gönderilen bu 4 türk öğrencilere ise türkiye ye dönerken ellerinde üstün ırk belgesi ile gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Ahaha nasil bir fantazi urunu o ya Hitler demisse bile trollemistir çocukları. Sonra da firina atmistir, turklerde iyi yaniyor gehen gehen diye gulmustur sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 goldbären fantazi dünyası beni zangır zangır titretiyor asıl :) nasıl bir kakafonik evrense artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Seninle aynı ırkı paylaşmaktan gurur duyuyorum kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Bir insan yanlış olduğunu düşündüğü bir "bilgiyi" niye paylaşır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 gerçek olma ihtimali gözlerini doldurmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 benim pederin dedesi alamanyada isciymis bir gun SS subaylarından birine ters bakinca hemen alip hitlerin yanına goturmusler tabi bizim dedede gram almanca yok adolf sormus nerelisin kimlerdensin diyince bizimki saglam kalayi basmis odada bulunan turkce bilen biri dayanamayip hunharca gulmeye baslayinca adolf alin goturun bu ikisini aslanlara atin diyince gobbels ne aslani pampa burasi doçland diyince adolf yapistirmis cevabı: ya tutarsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 eldar said: Bir insan yanlış olduğunu düşündüğü bir "bilgiyi" niye paylaşır? geyik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Tüylerim diken diken Ölürüm türkiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Feamer said: doğru yanlış yorumu yapmadan direk alıntı yapıyorum ekşiden https://eksisozluk.com/entry/70050635 said: vakti zamanında nejat eczacıbaşı tarafından babama anlattığı kısa bir hikayeyi yazayım burada dursun, 1934 yılında 4 tane türk öğrenci almanya'da okumaya hak kazanır, bunlardan bir tanesi de nejat eczacıbaşıdır, günün birinde bu 4 öğrenciyi adolf hitler yanına çağırtır, tabi kendi anlattığına göre hitler bunları yanına çağırınca baya bi korkmuşlar, hatta türkiye'ye mi kaçsak diye düşünmüşler velhasıl sonrasında yanına gitmeye karar vermişler. nejat ve 3 arkadaşı hitler'in odasına girdikten sonra bunlarla koyu bir sohbete başlamış, ilk başta ben türk hayranıyım, balkanlara gittiğimde türk kökeniminde olduğumu söylüyorum demiş, türklere karşı aşırı bir hayranlığı olduğunu ve en sevdiği şeylerden biri de sazolduğunu, aralarında saz çalmayı bilen biri varsa kendisi için çalmasını istemiş, o sırada 4 öğrenciden bir tanesi isimlerini bilmiyorum saz çalmayı biliyormuş ve yaklaşık 1 saat boyunca saz çalıp eğlenmişler, neden türklerin almanyada bu kadar az sayıda oldularını ve daha çok iç içe yaşamaları gerektiğini anlatmış öğrencilere, muhabbetin sonunda ise sürekli kendileriyle görüşmek istediğini belirtip yollamış. almanya' ya eğitim için gönderilen bu 4 türk öğrencilere ise türkiye ye dönerken ellerinde üstün ırk belgesi ile gelmişler. http://www.imgim.com/9418inciq9622932.jpg gerçekte olan http://www.imgim.com/3271inciv7371970.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 hahah bu cutscene sonuna kadar çok iyiydi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Sdfd cok legit bir hikaye +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 goldbären said: türklüğü hitlerin bile övme ihtimali, şunun doğru olma ihtimali bile zangır zangır titretiyor seni be feamer sdfs. AHAHAHA aynen bu. ünteradam otuzbiri hmmppfsss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar