Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bi dizi vardı trt de mi izledim hatırlamıyorum. bi lauk var bişey mi ısırıyodu neydi elemana bi haller oluyordu. adam tehlikede olunca ense kökündeki bi delikten tenctacle tarzı bişiler çıkıp adamı organik bi zırhla kaplıyordu. bide eklemlerinden falan blade tarzı bişiler cıkıyordu. bi nevi "spawn" vari bi filmdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Bi film yeni bu yılın galiba. Post apokaliptik bir zamanda geçiyor. kapağında bi amca ve yanında çocuk vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 paradoksalkedi said: Bi film yeni bu yılın galiba. Post apokaliptik bir zamanda geçiyor. kapağında bi amca ve yanında çocuk vardı galiba. The Road Viggo Mortensen falan oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 eyvallah aynen oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bi film vardı. 2000 yılında ya da 99 da çıkmıştı. milenyum temalı bişidi. deccal geliyordu dünyaya ve bu bir hatunu kurban edip kıyameti koparmaya kasıyordu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 vay ibne deccal. http://www.imdb.com/title/tt0146675/?ref_=nm_flmg_act_35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 buydu ya. sagolasin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 aşkın dağlarda gezer. link verecektim de adam benden önce vermiş zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yahu şu sahneyi bulamıyorum bilen eden var mı ? http://www.youtube.com/watch?v=Mc8bpJ2tOyY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 battlestar galacticadan. son sezon sanırım. edit: sezon 4, bölüm 17 "Someone to Watch Over Me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 yeni konu açmaktansa buradan sorayım the after dizisi ilk bölümden sonra iptal mi edildi gerisini bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 amazon free olarak plotu yayinlayip izleyiciden gelen tepkiye gore yapimina karar veriyormus bu dizide yayin izni almis 2015 de yayina girecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 teşekkürler bilgi için değişik bir dizi bakalım beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 help. bi manyaklı film vardı. vivaldi dinliyordu adam rehinesini dövüyordu. yağmur yağıyordu çukur kazıyordu. türkçe birşeydi yüksek ihtimal. altını bağlayıp eziyet falan ediyordu galiba. neydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 mustafa hakkında her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 harikasın bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 teşekkürler, çağan ırmak'ın en iyi filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 bir tane iran filmi vardı paso arabada geçiyordu. adam intihar edecekti birine para veriyordu intihar ettiği yere gelip oraya onu gömsün diye. unuttum :( tmm tmm buldum Taste of Cherry di ismi tavsiye ederim. ne çabuk buldum ya hay allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 filmin sonlarini hatirliyom galiba gelecekte geciyodu aashdgk bi yasli adam vardi oldum doseginde dededin son anlarini ekranlarda gosteriyolardi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 sallıyorum, mr nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Abi bi film vardı çocuklar mahellede topaç filan oynuolardı, sonra göl vardı gölde meşhur bi balık vardı çocuğun babası o balığı yakalamaya kasıodu filan, çingenenin birinden topaç alıp hiç yenilmeyen çocuğu yenmek üzereyken topaçlar atık su giderinden gidip kaybolmuşlardı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 beyblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 bir tane bilimkurgu vardı süt bi oğlan bir uzay gemisinde pilot vs olmak istiyor. dincileri sittir etmişler ama dinci birileri hissedip böyle uzayda wormhole buluyordu. bir tane de ünlü bir hatun vardı bunla takılıyordu uzayda bir kaç kapışma vs oluyordu hatırlayamadım ne elemanın oynadığı başka filmi ne de kadını. 90lı bilimkurgusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 banker bilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 vivavale said: fantastik bir film muhtemelen 90 ların başı idi. 2 tane kafadar vardı çalıştıkları yerin patronu karanlık işler çeviriyodu falan. öldükten sonra bi ilaç ile geri hayata dönülebiliyordu. hatta zengin yaşlıları gençlenştirmek için kullanılıyordu ilaç. hatta bir hayvan kesim yerinde ilaç etrafa saçılıoydu bütün ölü hayvanlar diriliyodu var mıdır hatırlayan? abi mayıstan beri bakınıyorum, bi el atında bulayım. pls :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar