Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

bi dizi vardı trt de mi izledim hatırlamıyorum. bi lauk var bişey mi ısırıyodu neydi elemana bi haller oluyordu. adam tehlikede olunca ense kökündeki bi delikten tenctacle tarzı bişiler çıkıp adamı organik bi zırhla kaplıyordu. bide eklemlerinden falan blade tarzı bişiler cıkıyordu. bi nevi "spawn" vari bi filmdi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
bir tane bilimkurgu vardı süt bi oğlan bir uzay gemisinde pilot vs olmak istiyor. dincileri sittir etmişler ama dinci birileri hissedip böyle uzayda wormhole buluyordu. bir tane de ünlü bir hatun vardı bunla takılıyordu uzayda bir kaç kapışma vs oluyordu hatırlayamadım ne elemanın oynadığı başka filmi ne de kadını. 90lı bilimkurgusu
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

fantastik bir film muhtemelen 90 ların başı idi. 2 tane kafadar vardı çalıştıkları yerin patronu karanlık işler çeviriyodu falan.

öldükten sonra bi ilaç ile geri hayata dönülebiliyordu. hatta zengin yaşlıları gençlenştirmek için kullanılıyordu ilaç.

hatta bir hayvan kesim yerinde ilaç etrafa saçılıoydu bütün ölü hayvanlar diriliyodu var mıdır hatırlayan?

abi mayıstan beri bakınıyorum, bi el atında bulayım. pls :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...