goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dediğin film bu %100 eminim fracture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Pipet said: 1 haftadır kafamda olan ama adını unuttugum bir film var hani bi kız kanser mi neydi babası rahip, kız üni. de okuyo elemanla aşık oluyolar sonra kız elemandan ayrılıyo ama adam bunun hastalıgını bilmiyor sonra ögreniyor falan evleniyolar sonunda neydi bunun adı kafayı yicem bulamıyom bulana benden eticin! A Walk to Remember filmin adı.Benim için ne yazık ki yeri çok ayrıdır bu filmin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 eyw ya sağolasın :) umudu kesmiştim tam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Asriel said: A Walk to Remember filmin adı.Benim için ne yazık ki yeri çok ayrıdır bu filmin... :(:(:( abi senin olaylar geldi aklıma da, derdim var diye düşünüyodum ben de, bu da dert mi dedim geçtim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 /fixxed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 pulp fiction ama duncan var mıydı onu unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ABAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVV pulp fiction abi o, MAYKILKLARKDANKIN degil ayrica, ving rhames. http://www.youtube.com/watch?v=v0n4ZOA-iRo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Abi sorma şimdi gördüm ağır küfür ediyordum eskiyen beyin damarlarıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ya hani bir film vardı, biz çocukken falan televizyonda baya oynardı. Bir patronun kızı güney amerikada kayboluyor, o da peşine şirketten iki adamı gönderiyor. Biri de son derece bahtsız bir adam, nerede abuk bir olay var bunu buluyor falan. Neydi filmin adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Şunun bi filmden olma ihtimaline karşı buraya koyuyorum. Bu nedir ne değildir bizi aydınlatın rica ediyorum. Güruh olarak meraklar içerisindeyiz. http://i616.photobucket.com/albums/tt248/iborondi/wuuuuut.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 film miydi dizi miydi hatırlamıyorum ama konusu şuydu; bi kaç kişi herkesi sakinleştirecek bi ilaç geliştiriyordu sonra bunu dünyanın su kaynaklarına karıitırıyorlardı. tüm dünya mutlu mesut yaşarken ilacın yan etkisi çıkıyordu ve tüm dünya alzheimer oluyordu neydi la bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ya bi film vardı elemanlar var işte bunlar zombi. ama kendilerini normal diğer herkesi zombi sanıyolar zombi köyü kurmaya falan çalışıyolar neydi lan bunun adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bi film vardı çocuk sosyopattı hafif. kız arkadaşının engelli kardeşini öldürüyodu hapse atılıyodu. hapiste kitap falan yazıyodu. "insanlara baktığımda üzüntü görüyorum" diye bi replik vardı hatta. neydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 The United States of Leland http://www.imdb.com/title/tt0301976/ olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 evet çok güzel filmdi hatırladığım kadarıyla, şimdi bidaha izlicem. terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kendindendesenli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Aket-Atum said: Ya hani bir film vardı, biz çocukken falan televizyonda baya oynardı. Bir patronun kızı güney amerikada kayboluyor, o da peşine şirketten iki adamı gönderiyor. Biri de son derece bahtsız bir adam, nerede abuk bir olay var bunu buluyor falan. Neydi filmin adı? PURE LUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0193763/ şu filmi arıyorum. eline düşen olursa paylaşırsa sevinirim. vcd-dvd bulma imkanımız çok zormuş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 İnsanlar birbirlerine numara olarak hitap ediyordu. Hatta i see you falan. Mini dizi...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 izlemedim ama the prisoner öyleydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Evet doğru. Tıkladım terazine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Arkadaşlar eskiden bi film izlemiştim ismini hatırlamam lazım .. Konusu şöyleydi gelecekten insanlar felaketleri izlemk için geçmiş zamanlara gidiyorlar tatil amaçlı ..Günümüzede geliyolar birisi farkediyor felaketi önlemeye çalışıyor yaşanmadan .. neydi bu filmin adı acil lazım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0204686/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Çok saolllll :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 nerde nezaman izledim hatırlamıyorum. aklımda kalanları anlatıyım. başroldeki adam arabayla biyere giderken bir kasabaya sapıyor. bu kasabada herkesin kullandığı bir uyuşturucu var. ve bu kasabadaki herkes bu uyuşturucuyu alabilmek için bu kasabadan dışarı çıkamıyor bu kasabaya hizmet ediyor devamlı. temizlik felan yapıyolar. başroldeki adamda bu uyuşturucuyu kullanıyor ve bu kasabada hapis kalıyor, kasabaya hizmet etmeye başlıyor. annes adamı kurtarmak için kasabaya geliyor, uğraşıyor. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar