Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 the secret world f2p oldu şimdi de, nasıl bi formül kullanıyorlar, her şey kısıtlı, lvl capli felan formüllerden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Gw2 style.. B2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bugün yeni content geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Assault Rifle ile başladım, AR'da şu kilitli kısmıda açtım ama daha ability point dağıltmadım 90 kadar ability pointim var birikmiş şuan.Burada Türkçe açıklamalı bana build tavsiyesi yapabilicek varmı?Gönül rahatlığı ile pointleri dağıltmak istiyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 secret world arg yapmak isterseniz: http://situationroom.thesecretworld.com/ cevaplar arg'yi kendiniz yapmak istiyorsanız bakmayın mission 1 1) konsola sırasıyla şunları yazın: VPN 213.24.76.133 ups shutdown outlet4 VPN 213.24.76.22 setconfig transac remotebackup 137.227.232.150 remotebackup initiate altın yıldız: konsola "rrecchi Ogallala" yazın (tırnaksız) mission 2 1) morse code ve communication code için şurdakileri kullanın (tab değiştirmek yavaş geliyorsa pencereyi küçültüp bir yana notepad'e kopyalarak kullanın) https://www.box.com/s/5vgn1pj81i2xxixan8t7 2) investigation için cevaplar sırasıyla - Leonid Ilyich Brezhnev - jonestown - 042 3) math ve reflex test için çok hızlı olmanız gerekiyor, 2. missionda istediğiniz aşamayı atlayabileceğiniz için bunu yapmanıza gerek yok. mission 3 1) - BILL & MELINDA GATES FOUNDATION - Rockefeller Foundation 2) - Monsanto Company - Syngenta Crop 3) u83Di altın yıldız: konsola "rrecchi Seed Bank" yazın (tırnaksız) mission 4 1) bokor altın yıldız: konsola "rrecchi ssc" yazın (tırnaksız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bone sen oynuyor musun secret world? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Oyun ilk başladığı zaman key satın alıp başlamıştım sonra aylık ödeme yapmamıştım öyle kalmıştı (o zaman aylık ödeme vardı wow gibi). şu an oynamak istesem o hesap ile oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 arg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kanuni said: arg ? http://en.wikipedia.org/wiki/Alternate_reality_game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 neler geldi aklima , bumuymus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 valve arg'leri de oluyor ya hani, bu da arg işte. tatmin etmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bingildak said: bone sen oynuyor musun secret world? f2p'ye döndüğü için oynaycam tekrardan. mmorpg'lere aylık para vermek çok hoşuma gitmiyor, hele oynayacak bir grup yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bilmiyordum ki tatmin etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oynadın mı arg'yi? ilk missionu tamamlayınca oyunda monk kıyafeti veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 amazonda 15 dolardı digital download tekrar 30 dolar olmuş tüh. 22.5 dolar suan steamde. daha ucuza bulabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oyunu kurmadim ki ilk ciktiginda saglam oynamistik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oynarsın silent said: Oyun ilk başladığı zaman key satın alıp başlamıştım sonra aylık ödeme yapmamıştım öyle kalmıştı (o zaman aylık ödeme vardı wow gibi). şu an oynamak istesem o hesap ile oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 5 Ocaka kadar steamde o fiyatta duracak ama bence üstüne bir daily indirim gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 şaşırdım o combat sistemiyle oynamanıza. nerede okuduysam insanlar yerden yere vurmuş monoton ve ölümüne sıkıcı combat sistemi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Begenmeyen 1000 yaziyorsa begenen 1 yaziyor geciyor. Begeni beklenti meselesi.. ornegin herkes senin kadar begenecekmi path of exile i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İnsanlar herşeyi yerden yere vuruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 @bingildak Gördüğüm en az olumsuz yorum alan oyun uzun zamandır abartmıyorum.Nerde okudun bu kadar olumsuz yorumu.Mmorpg.com'da bile , ki hani trollün şeyi çıkmış bir yer artık , çok olumlu yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ben genelde quest yapmayı seven biri olarak yaratıcı ve oyalayıcı questler olduğunu okuyup aldım oyunu.Steam de 22,5 $ çok bişey değil aylık fee de olmadığına göre gayet makul. Şimdi eu server mı yoksa us server damı oynuyor paticikler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aylık ucret kaldırıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 evt kaldırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar