Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Secret World (post apocalyptic mmorpg)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Assault Rifle ile başladım, AR'da şu kilitli kısmıda açtım ama daha ability point dağıltmadım 90 kadar ability pointim var birikmiş şuan.Burada Türkçe açıklamalı bana build tavsiyesi yapabilicek varmı?Gönül rahatlığı ile pointleri dağıltmak istiyorum artık :)
Mesaj tarihi:
secret world arg yapmak isterseniz:
http://situationroom.thesecretworld.com/

cevaplar

arg'yi kendiniz yapmak istiyorsanız bakmayın

mission 1
1) konsola sırasıyla şunları yazın:
VPN 213.24.76.133
ups shutdown outlet4
VPN 213.24.76.22
setconfig transac remotebackup 137.227.232.150
remotebackup initiate
altın yıldız: konsola "rrecchi Ogallala" yazın (tırnaksız)

mission 2
1) morse code ve communication code için şurdakileri kullanın (tab değiştirmek yavaş geliyorsa pencereyi küçültüp bir yana notepad'e kopyalarak kullanın) https://www.box.com/s/5vgn1pj81i2xxixan8t7
2) investigation için cevaplar sırasıyla
- Leonid Ilyich Brezhnev
- jonestown
- 042
3) math ve reflex test için çok hızlı olmanız gerekiyor, 2. missionda istediğiniz aşamayı atlayabileceğiniz için bunu yapmanıza gerek yok.

mission 3
1)
- BILL & MELINDA GATES FOUNDATION
- Rockefeller Foundation
2)
- Monsanto Company
- Syngenta Crop
3) u83Di
altın yıldız: konsola "rrecchi Seed Bank" yazın (tırnaksız)

mission 4
1) bokor
altın yıldız: konsola "rrecchi ssc" yazın (tırnaksız)

Mesaj tarihi:
Oyun ilk başladığı zaman key satın alıp başlamıştım sonra aylık ödeme yapmamıştım öyle kalmıştı (o zaman aylık ödeme vardı wow gibi). şu an oynamak istesem o hesap ile oynayabilir miyim?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bone sen oynuyor musun secret world?

f2p'ye döndüğü için oynaycam tekrardan. mmorpg'lere aylık para vermek çok hoşuma gitmiyor, hele oynayacak bir grup yoksa.
Mesaj tarihi:
oynarsın

silent said:

Oyun ilk başladığı zaman key satın alıp başlamıştım sonra aylık ödeme yapmamıştım öyle kalmıştı (o zaman aylık ödeme vardı wow gibi). şu an oynamak istesem o hesap ile oynayabilir miyim?
Mesaj tarihi:
@bingildak

Gördüğüm en az olumsuz yorum alan oyun uzun zamandır abartmıyorum.Nerde okudun bu kadar olumsuz yorumu.Mmorpg.com'da bile , ki hani trollün şeyi çıkmış bir yer artık , çok olumlu yorumlar.
Mesaj tarihi:
Ben genelde quest yapmayı seven biri olarak yaratıcı ve oyalayıcı questler olduğunu okuyup aldım oyunu.Steam de 22,5 $ çok bişey değil aylık fee de olmadığına göre gayet makul. Şimdi eu server mı yoksa us server damı oynuyor paticikler ?
  • Yeni Oluştur...