Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 Nisan, Ogün meydanda kaç kisi wardi (hesaplamişlar wallaha):

scorch

Öne çıkan mesajlar

http://blog.wolkanca.com/ankara-tandoganda-o-gun-kac-kis-vardi/

=) hoş bi çalışma olmuş arkadaşı tebrik etmek lazim =p

başlık hortlatmak gibi bi niyetim yok sadece çatır çatır kanıt sunan bir çalışma olduu icin hoşlandım aksini söyleyenlere..

[ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 17:07 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Slayt konusunda şunu da eklemek isterim. Sadece Anıtkabir'in arka giriş kapısına kadar olan yer hesaba katılmış. Oysa, Anıtkabirin arka giriş kapısından, aslanlı yoldan, anıtkabir'in içine kadar dolmuş taşmıştı orası. Anıtkabir'in aslanlı yolu ve Anıtkabir'in iç meydanı da hesaba katılması daha iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şişman insanlar, zayıf insanlar, kucağında insan taşıyanlar ve o an eğilip ayakkabısını bağlamakta olanlar. Çok yakın bir değer yakalamanın önemi yok çünkü olan orada 300 bin kişi değil 3 misli belki de daha fazla insan olması ve bu sayının bazı kesimlerce kasıtlı olarak küçültülmesi. E şimdi bunlar sayı saymayı ve basit matematiği biliyor olduklarına göre geriye tek ihtimal kalıyor: götleri başları oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Miting gerçekten doluydu, resmi rakamlara göre en az 1 milyon 400 bin kişi vardı; ama bu hazırlanan sunum biraz yalan gibime geldi. Ahanda çizdiğim resim:

Görüldüğü gibi çevresi 2742m denen bir alan var, ne var ki ben bu alanın kenar çizgilerini çekiştirerek sunumdaki kadar büyük bir alan veya çizgileri çakıştırarak büyüklüğü 0 olan bir alan da elde edebilirim.

Yoksa bu saatte hala sarhoş muyum? =)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...