scorch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 http://blog.wolkanca.com/ankara-tandoganda-o-gun-kac-kis-vardi/ =) hoş bi çalışma olmuş arkadaşı tebrik etmek lazim =p başlık hortlatmak gibi bi niyetim yok sadece çatır çatır kanıt sunan bir çalışma olduu icin hoşlandım aksini söyleyenlere.. [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 17:07 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 vay be ben diyordum "1 milyona yakın insan gelmişti" diye, bu hesaplama benim gözlemimden çok daha geniş bir insan kitlesi olduğunu ortaya koyuyor. bazıları hala 30bin demeye devam etsin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ADD sitesinde bir slayt olarak duyuruldu aynısı.. Burdan slaytı indirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Slayt konusunda şunu da eklemek isterim. Sadece Anıtkabir'in arka giriş kapısına kadar olan yer hesaba katılmış. Oysa, Anıtkabirin arka giriş kapısından, aslanlı yoldan, anıtkabir'in içine kadar dolmuş taşmıştı orası. Anıtkabir'in aslanlı yolu ve Anıtkabir'in iç meydanı da hesaba katılması daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 orada hesaplanmayan ara sokaklar vs. de var, orada seçilen alan bir kısmı bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Şişman insanlar, zayıf insanlar, kucağında insan taşıyanlar ve o an eğilip ayakkabısını bağlamakta olanlar. Çok yakın bir değer yakalamanın önemi yok çünkü olan orada 300 bin kişi değil 3 misli belki de daha fazla insan olması ve bu sayının bazı kesimlerce kasıtlı olarak küçültülmesi. E şimdi bunlar sayı saymayı ve basit matematiği biliyor olduklarına göre geriye tek ihtimal kalıyor: götleri başları oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 en azından bu kadar kişinin gittiğini bilmek bile güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 gelemeyenleride hesaba kattılar mı ? Yürekleri saymalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 offff... kapak of the year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Karadeniz yolunun açılışında toplanan insan sayısıyla karşılaştırmıştı bir de. Parmağım kör gözüne oldu bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 doğrusu güzelmiş, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 harbiden iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Miting gerçekten doluydu, resmi rakamlara göre en az 1 milyon 400 bin kişi vardı; ama bu hazırlanan sunum biraz yalan gibime geldi. Ahanda çizdiğim resim: Görüldüğü gibi çevresi 2742m denen bir alan var, ne var ki ben bu alanın kenar çizgilerini çekiştirerek sunumdaki kadar büyük bir alan veya çizgileri çakıştırarak büyüklüğü 0 olan bir alan da elde edebilirim. Yoksa bu saatte hala sarhoş muyum? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Evet o çıkan şekili "e bunu çevresi bla bla bla olan bi kare olarak alabiliriz" olayı benimde kafama yatmamıştı dün izlediğimde. Ancak zaten aslında olduğundan küçük bir alan hesaba katıldığndan bunu göz ardı etmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Photoshop desem dövermisiniz ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 inanılmaz bir çalışma, bunu yapan arkadaşın ellerine sağlık, herşey matematiksel olarak kanıtlanmış, bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hesaplama yanlış kareye dönüştürülemez ama bunun yanında 1metre kareye 3 kişi almak daha yanlış tıklım tıklımdı herkes sıkış sıkış duruyordu en azından benim olduğum bölüm öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Metrekareye kaç kişi hesaplamış ortalama? Üşendim tekrar açmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 inönü üniversitesinden zorla götürenler de biliyorum ben. sayıyı ise bilmem,sonuçta böyle mitinglerin olması güzel,insanların daha tutarlı hareket etmesi,tepkiyi dile getirmeyi bilmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Önemli olan sayıdan ziyade tepki olmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 eger universite seviyesine gelmis bir adam zorla bir yere gonderilmeyi kabul ediyorsa cok durmasin, lise`ye geri donsun bence. nasil zorladilar merak ettim simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: Metrekareye kaç kişi hesaplamış ortalama? Üşendim tekrar açmaya. metrekareye 3 kişi olarak hesaplanıyor 1,4milyon çıkan sonuç için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Sayın Basbakanımız da sasırmıs heralde ki ''Kaç kişi 'LER' ??'' diye sormuş.bayağı etkilendi heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 resimde kac kisi var onu soyleyin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 metrekarede 3 yaratık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar