scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 min. / max performansı , ve sanırım bu min/max performansların pvp ye etkisini vs. ölçmek icin böyle bir uygulamaya geçti adamlar. ve bildigim kadarı ile wow gibi cok kalabalık olmayacak serverları yani cok az kişi olacagi icin , beta server sayısıda sınırlı olduu icin herkese vermiolar keyleri not: wow dan unu ögrendim beta serverlarda char acmayacaksın oyun release oldugunda bkz. Earthen Ring - EU hayatım karardı server down/lag dan [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 10:20 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 1.7 Are you planning a beta? Yes, the game is already in closed beta, and it is currently being tested by our developers and the in-house quality assurance team. As we move closer to release, more and more external players will be added to the beta Open Beta değil dolasıyla herkesi almıyorlar öncelikte genelde ABD ve Kanada'dakiler oluyor her MMO da olduğu gibi. Bu yüzden Open Beta'ya kadar beklemek zorundayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 open beta icinde adam seciolar onu dio arkadaslar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Daha Open Beta'ya geçmediler ki, ha diger mmo lar için diyorsanız öncelik yine ABD ve KANADA oluyor Open Beta'da. Kalkıp gidip orayamı yerleşsek hem baglantı daha iyi ve ucuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Open Beta açıldımı açıldıysa giren var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Beta sign-up ları başladı kaçırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Beta sign-up: http://beta1.ageofconan.com/beta_application/ Linkinide verelimde tam olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 olduk sign up hadı hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 olayim sign up olmasinada benim makinayi kasim kasim kastirir bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Adamlar dxdiag istiyo zaten..Kasanlara vermicekler sanırım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bu oyuna feci derecede umut bağlamış durumdayım. WOW ile zaman öldürüyorum şu an beta tester olsak ta büyük bir zevkle terminate etsem accountumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 zaten acık değilmiydi Closed Beta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Aylardır açık Closed Beta ama burdan giren duymadım henuz :) Open bekliyoruz insallar temmuz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Dev. teame yeni katılmış bir türkle röportajlar. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setview/features/loadFeature/1225/gameID/191 http://www.aocturk.com/aoc_tr/index.php?option=com_content&task=view&id=74&Itemid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Upp! Yeni bir haber duyan eden varmıdır ? :) Veya betaya girebilen bir pati ? Birde bu oyunun çıkış tarihi olarak 2008'in başımı diyolardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 kasım gibi çıkacağı yazılıyor bazı sitelerde said: Adamlar dxdiag istiyo zaten..Kasanlara vermicekler sanırım =D yalnız ben doldurdum da dxdiag.txt dosyama "bu dosyanın formatı istediğimiz gibi değil" diyerek reddetti beni lol anlamadım ne formatında istediklerini, ben dxdiagın kendi kaydettiği dosyayı yolladım [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 06:25 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 o da iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ScreenShot alıp attım ben bi sorun cıkmamıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 *topiğin açılışının 2.yıl dönümü dolayısı ile günün mana ve ehemmiyeti üzerine söylev verir * yani bu oyunu bekleyenlere allahtan sabır dilemekten başka bir şey yok,sonbaharamı kaldı yoksa seneye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 sözde warhammer aoctan önce cikacakti ama onun bile cikis tarihi 2008'in ilk ceyregine ertelendi. herhalde aoc da 2008 de cikacak. mmo deil ama sc2 de 2008'de gelecek muhtemelen, piyasalar şenlenicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yeni ss ler var sanırım http://www.worthplaying.com/article.php?sid=43174&mode=thread&order=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bu oyunda büyü felan olacak mı yani tarihi bi oyun mu fantasy mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 büyü olacak ama wow veya diger oyunlardaki gibi olmayacak büyülerin kullanımı. mesela 4 tane büyücü (valla tam classları hatırlamiyorum okumustum cok oluo) aynı büyüyü savaşın arka tarafında beraberce yaptıklarında, yapılan büyü (süreyle orantılı olarak) bütün savaş alanını yok edecek güçte olacak diye yazıyordu. ne kadar doğru bilinmez bekleyip göreceğiz, eğer dedikleri gibi yapabilirlerse muhteşem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 wow, warhammer online, everquest felan high fantasy diye geçiyor. yani büyüler, ejderhalar, mucizeler havada uçuyor. age of conan'a ise low fantasy diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. yani high fantasy'nin tersine büyülerin, mistik olayların çok daha nadir olduğu ve olduğunda da daha önem taşıdığı diyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 *bamp* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar