Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 çok zor dark :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 çalışır belki deseydiniz keşke böyle bir anda kötü haberi vermek üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 O chipset ile bırak AoC'yi, yeni oyunların hiç birini oynayamazsın bence. Kıytırık da olsa ayrı GPU olması lazım 3d oyunlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Hmm yani yurtta nah oynarsın oyun diyorsunuz :) Peki yine 1.500 ytl civarında tavsiye laptop var mı Conan ve yeni oyunlar için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 wow oynasana hocam, oyunun wowdan kötü olduğu heryerinde belli. cartoon graphics ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 WoW sarmıyor beni ya 3 kez başlayıp 2 hafta oynayıp bıraktım,en sonunda kendi kutumu ve accountumu arkadaşa hediye ettim oynasın diye. Ya LOTR Online başlayacağız gibi,Conan'i çok istiyordum ya :( Kasayı da götüremem ki oraya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Dark harici ekran kartı olacak işte. Ekran kartı ne kadar iyiyse o kadar rahat oynarsın. Ama entegre ekran kartlarından alırsan yeni oyunları unut. Ram de işlemciye göre daha önemli. 2gb olsa çok iyi olurdu ama o fiyata zor. Ekran kartı olan laptop'lara bak işte o fiyata çok da seçeneğin olmaz zaten. Ekran kartına vereceğin para yüzünden işlemcin yavaş olacak, büyük ihtimalle çok ısınacak ve gürültü yapacak, bir de üstüne aküsü daha hızlı bitecek. Değer mi iyi düşün. Ekran kartlı laptop'lar pek de akıl karı olmayabiliyor. Özellikle ucuz olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 hmm,ya evdeki bilgisayarım çok iyi durumda yani hiç zorluk çekmemde.2gb ram'de sorun değil bu alacağım laptop 4gb'ye kadar destekliyormuş aldığım gibi 2gb'ye yükseltmeyi düşünüyordum.Hmm madem öyle az oyun oynarız :) LOTR Online kaldırır mı en azından sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 WAR da seçim yaptım ben şimdilik , özellikle nedeni şudur ki ; baya bi AoC videosu izledim , combat sistemi aşırı yavaş , sanki savaşanlar vursam da bitse tarzında kılıç sallıyolar , dinamik değil savaşlar yani çok sıkıcı geldi bana , bence , şahsi fikrim , ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Belki adam hiç agility kasmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 aoc o aptal combat sistemini değiştircek sanırım eğer değişmezse at çöpe 1 oyun daha çıkar piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 zaten bu yüzden ertelendi ya oyun combat sisteminin komplike ve zor ogrenilir olmasından , kimbilir amcamlar 2 combo tusuna basana kadar ne kadar zaman gecio ki ekranda o kadar yawas görüoruz dögüsleri , daha seri olması icin sistemi deiştiriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 komplike ve zor demek su oluyor. berbat ve manasiz. hala ayni sistemin daha basite indirgenmisini yapmaya calisiyorlar yahu. yapsinlar wow tarzi skill based misler gibi. gene olmayacak o savas sistemi. full online aksiyon savas sistemi tutmaz turkiyede. geri kalan ulkeleri bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yorar be adamı o sistemle combat, yani kaç saat sürekli ööle combo kasmak, bilemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 mousebreaker :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 tek derdi combo kasmak olsun razıyım fakat yabancı lag e girmiycek sen lag e giricen. Combo yalan olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Wowu ortalama 200 pingle oynuyordum, AoCda herkes 300pinge sabitlenicekse sorun çıkacağını zannetmiyorum. Kablo var tabi bende, bide şu hız arttırımlarından önceydi umarım net bağlantısı düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?session=7ayifzvwbrdf5w4ie05z35ouw1gzwn&func=publish.show&template=content&func_id=1768&sort=PRIORITY,%20RELTIME%20desc&table=CONTENT yok bu adamlar bitiremicek oyunu , yok beenilmicek , yok beceremediler diyenlere muhtemelen bu hafta sonu cevap veriyor funcom :) leipzik midir nedir işte almanyada fuar da canlı canlı beta oynattıracaklar eski combat sistemi ile işte ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 http://stage6.divx.com/user/SKELLETON/video/1562270/aoc-barbarian barbarian assassin demonologist herald of xotli videoları mevcut ilk siege war videosu yine leipzig gc2007 den; yutüp : http://www.youtube.com/watch?v=9TTsDVeurU8 high quality : http://www.yougamers.com/news/9688_age_of_...iegeDemo-HQ.wmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Sasirtici... Oyuna flag kapmaca gibi sacma sapan aksiyonlari katmiyacaklarindan dem vuruyorlardi fakat gordugum kadariyla boyle bir sey yapmislar... Neyse Herald of Xotli olmayi dusunuyorum video'yu izledikten sonra daha da gaza geldim transform olayini cok guzel yapmislar, aslinda succubus'u gorunce insan demonologist'i de dusunmuyor degil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 A Buff From Sex Fresh off the presses at the Games Convention in Leipzig, MMORPG.com has learned from a reliable source at Funcom that characters will be able to have sex and will receive a buff for the action. That is not to say, however, that there will be explicit sex in the game. Anyone who has followed Robert E. Howard's creation knows that sex has been a prevalent theme in the Conan IP, which Funcom is doing their best to honor. Age of Conan, as has previously been announced, will carry an "M" rating. (MMORPG.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 debuff da alsın sevişince debuff da alsın böle yorgunlukda cöksün veya uzunsure sevişmiyenlerde debuff ve buff alsın böle, azgınlık buff' veya başa vurma debuff'ı falan. ne biliyim 3 ay sevişmiyenler surlara tırmana bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 zuhahuahu sura tırmanio böle cepenin en önünde savaşio, özellikle sex yaptırmıolar o askerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 zaten adamalr seferde 3 ay böle sefere gtmişler, geceleri raid oluyo autorun'a akıyosunc harı 3 ay boyunca, raidde, raid yoksa giriyosun farm yapıyosun hayvan falan kesiyosun yemek topluosun orduya. bide şey var homoseksuel ilişkileri napıcaz? hanı farklı buff'lar vermeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 o değil aklım sahne geldi, ragnadan önce işte raid leader "buff up" diyo butün raid pantolonları cozmeye başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar