Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age Of Conan Hyborian Adventures

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
WoW sarmıyor beni ya 3 kez başlayıp 2 hafta oynayıp bıraktım,en sonunda kendi kutumu ve accountumu arkadaşa hediye ettim oynasın diye.

Ya LOTR Online başlayacağız gibi,Conan'i çok istiyordum ya :( Kasayı da götüremem ki oraya ...
Mesaj tarihi:
Dark harici ekran kartı olacak işte. Ekran kartı ne kadar iyiyse o kadar rahat oynarsın. Ama entegre ekran kartlarından alırsan yeni oyunları unut. Ram de işlemciye göre daha önemli. 2gb olsa çok iyi olurdu ama o fiyata zor.

Ekran kartı olan laptop'lara bak işte o fiyata çok da seçeneğin olmaz zaten. Ekran kartına vereceğin para yüzünden işlemcin yavaş olacak, büyük ihtimalle çok ısınacak ve gürültü yapacak, bir de üstüne aküsü daha hızlı bitecek. Değer mi iyi düşün. Ekran kartlı laptop'lar pek de akıl karı olmayabiliyor. Özellikle ucuz olanlar.
Mesaj tarihi:
hmm,ya evdeki bilgisayarım çok iyi durumda yani hiç zorluk çekmemde.2gb ram'de sorun değil bu alacağım laptop 4gb'ye kadar destekliyormuş aldığım gibi 2gb'ye yükseltmeyi düşünüyordum.Hmm madem öyle az oyun oynarız :) LOTR Online kaldırır mı en azından sdaf
Mesaj tarihi:
WAR da seçim yaptım ben şimdilik , özellikle nedeni şudur ki ; baya bi AoC videosu izledim , combat sistemi aşırı yavaş , sanki savaşanlar vursam da bitse tarzında kılıç sallıyolar , dinamik değil savaşlar yani çok sıkıcı geldi bana , bence , şahsi fikrim , ben .
Mesaj tarihi:
zaten bu yüzden ertelendi ya oyun combat sisteminin komplike ve zor ogrenilir olmasından , kimbilir amcamlar 2 combo tusuna basana kadar ne kadar zaman gecio ki ekranda o kadar yawas görüoruz dögüsleri , daha seri olması icin sistemi deiştiriolar.
Mesaj tarihi:
komplike ve zor demek su oluyor. berbat ve manasiz.

hala ayni sistemin daha basite indirgenmisini yapmaya calisiyorlar yahu. yapsinlar wow tarzi skill based misler gibi.

gene olmayacak o savas sistemi. full online aksiyon savas sistemi tutmaz turkiyede. geri kalan ulkeleri bilemem.
Mesaj tarihi:
Wowu ortalama 200 pingle oynuyordum, AoCda herkes 300pinge sabitlenicekse sorun çıkacağını zannetmiyorum. Kablo var tabi bende, bide şu hız arttırımlarından önceydi umarım net bağlantısı düzelir.
Mesaj tarihi:
http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?session=7ayifzvwbrdf5w4ie05z35ouw1gzwn&func=publish.show&template=content&func_id=1768&sort=PRIORITY,%20RELTIME%20desc&table=CONTENT

yok bu adamlar bitiremicek oyunu , yok beenilmicek , yok beceremediler diyenlere muhtemelen bu hafta sonu cevap veriyor funcom :)

leipzik midir nedir işte almanyada fuar da canlı canlı beta oynattıracaklar eski combat sistemi ile işte ;p
Mesaj tarihi:
Sasirtici... Oyuna flag kapmaca gibi sacma sapan aksiyonlari katmiyacaklarindan dem vuruyorlardi fakat gordugum kadariyla boyle bir sey yapmislar...

Neyse Herald of Xotli olmayi dusunuyorum video'yu izledikten sonra daha da gaza geldim transform olayini cok guzel yapmislar, aslinda succubus'u gorunce insan demonologist'i de dusunmuyor degil =P
Mesaj tarihi:
A Buff From Sex

Fresh off the presses at the Games Convention in Leipzig, MMORPG.com has learned from a reliable source at Funcom that characters will be able to have sex and will receive a buff for the action. That is not to say, however, that there will be explicit sex in the game.

Anyone who has followed Robert E. Howard's creation knows that sex has been a prevalent theme in the Conan IP, which Funcom is doing their best to honor.

Age of Conan, as has previously been announced, will carry an "M" rating.

(MMORPG.com)
Mesaj tarihi:
debuff da alsın sevişince debuff da alsın böle yorgunlukda cöksün

veya uzunsure sevişmiyenlerde debuff ve buff alsın böle, azgınlık buff' veya başa vurma debuff'ı falan.

ne biliyim 3 ay sevişmiyenler surlara tırmana bilsin.
Mesaj tarihi:
zaten adamalr seferde 3 ay böle sefere gtmişler, geceleri raid oluyo autorun'a akıyosunc harı 3 ay boyunca, raidde, raid yoksa giriyosun farm yapıyosun hayvan falan kesiyosun yemek topluosun orduya.

bide şey var homoseksuel ilişkileri napıcaz? hanı farklı buff'lar vermeli bence
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...