fenn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 O nasıl kafa ya aile baskısıyla bir erkekle 5-6 yıl geçirdim diyerek evlenmek mecburiyetinde hissetmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Famy said: kıza kanma cok ya umut werıp bısey yokmus gıbı dawranabılır.[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU kızlar kulübü varmış ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sipeyskeyk said: Abi detay işte öğrenip kızın ağzına sıçmıştı ailesi :D Ama cover-up uygulandı, olayın üzeri örtüldü. Sonrasında gizli gizli görüşüyorduk, HERKESTEN gizli. Arabada oturuyorduk saatlerce falan. Bana ilk aşk, ona da "macera" olmuştu çünkü 5-6 yıldır beraberdi o insanla. "Kizim dedim. Yapma dedim. Sen namuslu kizsin dedim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Auril said: gülümsediyse bence hala umut var :D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Şimdi benim anladığım kadarıyla adam kıza aşık, kız adama aşık, ikisi birbirini seviyo, ama yine de verdikleri karara göre kız başkasıyla evleniyor. Sebebi de kız başkasıyla çıkıyomuş. Abi tapulu mal (hakaret anlamında mal değil, gayrımenkul gibi) muamelesi mi yapmışsınız kıza, ikiniz de mutluluğu tepmişsiniz, ben mi yanlış anladım? Yazık olmuş "what if"ler düşünülürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 What if deyince bi kucuk acasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 speys bence hala gülücüğe odaklı ya yoksa burayı nekrolamazdı sabahtan içmeye başlamazdı o gülücük içine işlemiş belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Auril said: gülümsediyse bence hala umut var Hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sipeyskeyk said: 2-3 sene önce yolda gördüm gülümsedi sdf. bak nasıl masumca sdf koymuş arkasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Bişey kalmadı ya ben iyiyim geçti gitti diyor ama hala içi içini yiyor aipeysin belli yani. Bilinç altın ağzına sıçıyor şu an beşyüz kilo makyaj basmışsın üstüne. Bir gün fena patlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 colugu cocugu varsa şişmanlamış davul gibi olmuştur. bilincaltı falan kalmaz bu saatten sonra o halde görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 ama gülücük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 yok abi bilinçaltı falan, olsa söylerim ayıpsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sabahtan içmeye falan başlamadım lan işten yeni geldim hatta noluyo olm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 herkes gülücüğe odaklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 içip içip foruma mesaj atacağına kıza atsana olm, biz ne yapalım sana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 çalışırken içme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 öz hakiki TASINDI meger speysmis. biz daha appyiz, ilk 5 saniye tanisabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 ahahhaah Auril said: çalışırken içme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Grego said: içip içip foruma mesaj atacağına kıza atsana olm, biz ne yapalım sana ^^ Kiz evli ve coluk cocugu var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Evli mutlu çocuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 knk üzülme ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 evli ve çocukluysa mutsuzdur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 ha kız evli ve çocukluymuş o zaman mutludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Çocuk kimden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar