-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 EMRE KUNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 -Deno- said: Ardeth said: İçmeyin zaten, yoksa üzünütünüz yapıcı değil yıkıcı olur.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S şu konuşmalara şu havalara bak yaş allah bilir 16 17 lol hahhahahaahahahsadffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Bu topiğe şu şarkıyı bırakıp gideyim http://www.youtube.com/watch?v=49Kh1mS4Fhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 axedice said: There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . imzaya bak, romantik serseri yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 prequel of pussy magnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 SDFHJF CRINGEFEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 önceden kalbi varmışta şimdi boşlukmuşta jcksodhq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Beyler kime dalaştığınızı bilmiyosunuz yalnız http://lparchive.org/Planescape-Torment/Update%2077/25-Lady_of_Pain.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bence çok iyi biliyorlar ya, geçmişteki tam lady of pain (emo gız) sözlerinden çıkarımı doğru yapmışlar asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Akilli bidik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 axedice mum yakıp, izleyerek ağlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 piç etmeyin efkar topicimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Ne isyankarmış Pati zamanında yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Bir an korktum ilk sayfalarda mesajım çıkar diye, buradan yırtmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 10 yıl geçmiş. 10 yıl ne çabuk geçmiş. Sanki daha dün gibi. Neyse eskiyi yad etmek adına Sadri Alışık'tan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 gecen sene 10 senelik necromancy yapmıstım, bu da 11. sene olsun https://www.youtube.com/watch?v=MT6I1GCFNkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 işte berbat ötesi bi gün geçirdim. yarı kendi mallığım, yarı yolcunun gaza gelmesi yüzünden. özet: iyilikten maraz doğar. sağdan soldan yardım alıp başkanladık, yolcunun gönlünü aldık, gideceği yere gönderdik ama hayatım kayıyordu lan ucuz yırttık. 3 saat geç çıktım, servis yerine taksiyle döndüm falan ama hallettik ya bi şekilde, öeh yani. sonuç: ahl'ye gelip birtakım sorularınıza ısrarla "bilmiyorum. bilgim yok. şuraya sorun. biz o konuda yetkili değiliz. resmi bir bilgim yok. no idea. ask information desk." tarzı cevaplar veren biri varsa bilin ki o benim. ama öyle böyle değil, saati sorana bile cevap vermemeyi düşünüyorum. ya da aşırı resmi cevap. avukat stayla. düşündükçe kanım donuyor, allah korudu lan. benim de efkarım böyle. iş manyağı oldum. daha doğrusu bu iş beni manyak etti. (ama eğlenceli ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 başkanlamak ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Cokomantis said: hayatım kayıyordu lan ucuz yırttık. düşündükçe kanım donuyor, allah korudu lan. bunlar ne demek lan allasen? silah falan mı çekti yolcu hasdufhdusafha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Cokomantis said: işte berbat ötesi bi gün geçirdim. yarı kendi mallığım, yarı yolcunun gaza gelmesi yüzünden. özet: iyilikten maraz doğar. sağdan soldan yardım alıp başkanladık, yolcunun gönlünü aldık, gideceği yere gönderdik ama hayatım kayıyordu lan ucuz yırttık. 3 saat geç çıktım, servis yerine taksiyle döndüm falan ama hallettik ya bi şekilde, öeh yani. sonuç: ahl'ye gelip birtakım sorularınıza ısrarla "bilmiyorum. bilgim yok. şuraya sorun. biz o konuda yetkili değiliz. resmi bir bilgim yok. no idea. ask information desk." tarzı cevaplar veren biri varsa bilin ki o benim. ama öyle böyle değil, saati sorana bile cevap vermemeyi düşünüyorum. ya da aşırı resmi cevap. avukat stayla. düşündükçe kanım donuyor, allah korudu lan. benim de efkarım böyle. iş manyağı oldum. daha doğrusu bu iş beni manyak etti. (ama eğlenceli ehe) kardeş allahını seversen ne iş yapıyosun anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Havaalanındaydı patlamalardan falan hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Değnekçiydi herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar