Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2026 Dünya Kupası (USA2026)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Adam açıktan “kırmızı kart nedir onu bile bilmiyordum ama ben bu işlerden iyi anlarım, aradım bakmalarını istedim” dedi, muricalılar da destekliyor. Bu kupayı boykot etmek için yeterince sebep vardı zaten ama üstüne bu rezalet de tam oldu. Dahası da gelir, turuncun eline o kupayı tutturmak için herşeyi yapacaklar.

Mesaj tarihi:

Futbolda minimum bir kariyere sahip hele ki yabanci dil bilen Avrupa pasaportu filan olan bir TD isen hayat boyu ac kalmazsin. Bu Martinez'in hoca filan olmadigi 10 sene once de biliniyordu adam efsane Belcika jenerasyonunu hic etti. Gittiler bunu getirdiler. Bir digeri de Rudy Garcia. Bir baskasi Bielsa. Bu adamlarin bir tane dogru durust elle tutulur basarisi yok. Ama TD yok iste dunyada...Dedigim gibi zaten milli takim hocaligi bos is. Ya boyle ununu elemis Del Bosque'si Don Carlosu Klopp u filan yapacak ya da bu isi ayri yapan adam kluplerde yapamadigi icin orada.

Mesaj tarihi:

Dogrudur da performansinin bu kadar goz onunde oldugu ve milyonlarin onunde sik sik test edildigin cok fazla meslek dali da yok.

Bu arada Belcika efsane oynuyor dsfs. Reyiz uyuyan ayiyi uyandirdi. 

• Yeni Oluştur...