Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Adam açıktan “kırmızı kart nedir onu bile bilmiyordum ama ben bu işlerden iyi anlarım, aradım bakmalarını istedim” dedi, muricalılar da destekliyor. Bu kupayı boykot etmek için yeterince sebep vardı zaten ama üstüne bu rezalet de tam oldu. Dahası da gelir, turuncun eline o kupayı tutturmak için herşeyi yapacaklar.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 italya zamanında siyasi olaylarla almadı mı bu kupayı zaten
df Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Balogun dk 1 de sakatlanır umarım. şöyle 1 yıl fln uzak kalır.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 işin içine para iyice girince olayların boka sarış şekli harika ya.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Kurumlar bağımsız cümleleri gelmiş..
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Ahahaha reply atılmasını limitlemişler, faile bak
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 ispanya portekiz'i delik deşik etsin istiyorum.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 yallah köyüne ronaldo. sdfs şaka bir yana portekiz hocasıda montella gibi çıktı rezil herif.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Futbolda minimum bir kariyere sahip hele ki yabanci dil bilen Avrupa pasaportu filan olan bir TD isen hayat boyu ac kalmazsin. Bu Martinez'in hoca filan olmadigi 10 sene once de biliniyordu adam efsane Belcika jenerasyonunu hic etti. Gittiler bunu getirdiler. Bir digeri de Rudy Garcia. Bir baskasi Bielsa. Bu adamlarin bir tane dogru durust elle tutulur basarisi yok. Ama TD yok iste dunyada...Dedigim gibi zaten milli takim hocaligi bos is. Ya boyle ununu elemis Del Bosque'si Don Carlosu Klopp u filan yapacak ya da bu isi ayri yapan adam kluplerde yapamadigi icin orada.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2026 cogu meslek icin gecerli o kural ya bir kere birisi seni promote ettikten sonra omur boyu bounceliyabiliyorsun organizasyondan organizasyona hicbirsey basarmadan
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Dogrudur da performansinin bu kadar goz onunde oldugu ve milyonlarin onunde sik sik test edildigin cok fazla meslek dali da yok. Bu arada Belcika efsane oynuyor dsfs. Reyiz uyuyan ayiyi uyandirdi.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Futbol ilahlarının müdahaleleri şaşırtıcı olur Belçikayı silah olarak kullandılar ..
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Alıntı they even made alaska and congo root for them. 1
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 belcika icat edildiginden beri ilk defa bir ise yaradi 1 1
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 ohh içimin yağları eridi KUDUR TRUMP
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 4-1 yoketmişler hem de, dün muricalılar gazlıyordu korkuyor musunuz diye ayyy lmao. turnuvanın en güzel kapağı.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 yalniz balogunu oynatmayip kaybetselerdi basi dik gururlu giderlerdi. heralde sari pic arayip zorlamistir oynatsinlar diye.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Laurelin, 07.07.2026 05:03 tarihinde dedi ki: İçimizdeki Alaskalılar? 1
Öne çıkan mesajlar