Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Erdoğan’dan Trump’a Dünya Kupası Taktiği: Mutlak Butlan Trump bugün Ankara’ya geldiğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan onu Beştepe’de karşıladı. Trump’ın Belçika-ABD maçını izlediğini öğrenen Erdoğan hemen konuya girdi. Erdoğan, Belçika’nın attığı golün mutlak butlan kapsamına alınması gerektiğini belirterek, “Bu işi Dünya Kupası’nda da böyle çözeriz” dedi. Hemen FIFA Başkanı Gianni Infantino’yu arayıp Belçika aleyhine mutlak butlan talebinde bulunacaklarını açıkladı. Erdoğan’a göre maçta Belçika’nın golü Kilicdaroglu’nun itirazı üzerine amerikan halkınin iradesine aykırı sayılıyor. Belcika takiminin saibeli kurultayi gundeme geldi. Bu nedenle golün baştan yok hükmünde olması ve Belçika’nın diskalifiye edilmesi gerekiyor. Trump’ın da bu taktiği beğendiği öğrenildi. Beyaz Saray sozcusu Karoline Levitt, “Mutlak butlan Dünya Kupası’nda en etkili yöntem” değerlendirmesini yaptı. Infantino’dan henüz cevap gelmese de Beştepe’de mutlak butlan süreci resmen başladı. Skor ne olursa olsun, Türkiye’ye göre maç yok hukmunde kabul ediliyor.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 asdasd, güzel paket etmiş belçika yakışır.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 messi yine penaltı kaçırdı dsfsd.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Oldu anasini satayim macin basina gidip verilmemis bir faul bulup butun oyunu iptal etsinler golden 3 saat once olan pozisyona VAR mudahale ediyor Messi’nin emriyle turnuvanin iyice icine ettiler
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Hakem silkti mısırı resmen. Dünyanın ikinci en ırkçı ülkesi elenseydi keşke.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 bildiğin uyuya kaldım gol ile uyandım 2-1 oldu sonra 2-2, 2-3 noluyo derken maç bitti. arada nasıl götlükler oldu kaçırdım.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Keyfini cikarin ya yok bir daha Messi filan. Yoksa kim sallar Arjantini. Kolombiya umarim gecer hepsini i ayri.
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 şu dünya kupası maçları kadar kirli organizasyon yok, zorla messi yi finale götürecekler resmen. abd o kadar tırt takım ki gücü yetemedi az bi güçlü olsa arjantin-abd finali yapıştırırlardı
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 İngiltere alacak gibi geliyor bana. Fransa aşırı güçlü ama tek maçta herşey olabilir.
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Benim favorim Fransa, ama Ingiltere surpriz yapabilir.
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Fransa Vs İspanya maçının galibi şampiyon olur diyorum
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 İngiltere dünya kupasını bir daha asla kazanamayacakmış gibime geliyor.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 ingiltere çeyrekte gidici abi.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Fransa veya İspanya şampiyon olur umarım, Arjantin ve hormonlu Messi defolsun. 1
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Shadow, 7.07.2026 23:26 tarihinde dedi ki: Fransa veya İspanya şampiyon olur umarım, Arjantin ve hormonlu Messi defolsun.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar gibi bir şey olmuş sdfs 1
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2026 kizillelma, 7/8/2026 12:02 AM tarihinde dedi ki: 1 2
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 (düzenlendi) Ozete tekrar baktim; hakemleri zaten her gun tartisiyoruz da mac 2-2. Misir'da tek kisi var ceza sahasinda 90+1. Kusura bakmayin kardes. 15dk da 3 gol yenmez yani. 75 milyonluk Marmoush gidip topu rakibe verdi filan. Paraguay olun demiyoruz da azicik akilli oynamak lazim; Sadece sub-saharan dedik ama mactan kopma olayi cidden var su Afrika takimlarinda Fas haric. Tek tuk faullerde hataliydi bence hakem de gol tam Super Lig iptali olmus. Bir de 3 buyukleri tutuyoruz surda hic birbirimizi yemeyelim mazlumun hakkini yiyorlar filan diye 3 gun sonra GSFBBJK - Xsporla oynadiginda "kesin penalti abi" "faul var kesin ayagina basmis" diyecek adamlariz hic kasmayin duyar filan Temmuz 8, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 (düzenlendi) Temmuz 8, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2026 iptal edilen golden önce faul vs var da, ulan her verilmeyen faule VAR'dan bakın o halde yani. Gol olduğu için baktınız, belli yani. Adam ama ne top sürdü emenike, ciğeri bitti herifin ama gol iptal oldu.
Öne çıkan mesajlar