Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 20 yıldan fazladır tek kart kullandım sadece, İş Bankası. Ama son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. 3 yurtdışı alışverişinden biri engelliyor, sonra onay vermem gerekiyor. Limiti arttı, her yerde kayıtlı 20 yıldır kullandığımdan, rahatsız ediyor. Farklı bir bankaya geçeyim diyorum. Yurtdışı alışverişlerinde sorun çıkarmayan, sanal kartı iyi olan (mesela sabit limit belirleyip o limitte hep kullanabildiğim), mobil app iyi olan, sürekli reklam/promosyon diye rahatsız etmeyen bir kart öneriniz var mı? İnternette çok yorum var ama burada kullanan birinin dediği daha değerli benim için. Wear OS ile NFC ile ödeme yapabilmek de güzel bonus olacaktır benim için. Axess düşünüyorum şu anda.
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Tüm bankalardaki kredi kartlarının toplam limiti normalde net maaşının 4 katı olabiliyor. İşbankası limitin bundan çok fazladır bence, tamamen kapatmadan yeni kart çıkaramazsın onun da limiti baya düşük kalır bundan.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 (düzenlendi) Enpara ve vakıf world kullanıyorum maaş Bankası zaten. Hiç sorun yaşamadım daha. İkisinde de aidat yok. World kartın avantajları da iyi. Hepsiburada'da falan en yüksek taksit ona oluyor genelde. Eylül 15, 2025 ahmedinejad tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 ha bu arada akbank kadar spam mesaj yollayan ve kampanya için arayan başka banka yok. sürekli rahatsız ediyor adamlar ama sürekli.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 akbankin numaradan arayip dolandiranda cok
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 GERGE, 15.09.2025 16:33 tarihinde dedi ki: 20 yıldan fazladır tek kart kullandım sadece, İş Bankası. Ama son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. 3 yurtdışı alışverişinden biri engelliyor, sonra onay vermem gerekiyor. Limiti arttı, her yerde kayıtlı 20 yıldır kullandığımdan, rahatsız ediyor. Farklı bir bankaya geçeyim diyorum. Yurtdışı alışverişlerinde sorun çıkarmayan, sanal kartı iyi olan (mesela sabit limit belirleyip o limitte hep kullanabildiğim), mobil app iyi olan, sürekli reklam/promosyon diye rahatsız etmeyen bir kart öneriniz var mı? İnternette çok yorum var ama burada kullanan birinin dediği daha değerli benim için. Wear OS ile NFC ile ödeme yapabilmek de güzel bonus olacaktır benim için. Axess düşünüyorum şu anda. Geçen ay aynı sorunu isbankasi ile yaşadım, üç ayrı ülkede isbankasi kartı ile benzin alamadım. Şirketler provizyon alıyor doldurmadan ve isbankasi kabul etmiyor bu uygulamayı. Allahtan yanımda ziraat vardı, en ufak sorun çıkarmadan bütün işimi gördü
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 İlk İmza zamanından beri kullandığım İş Bankası'ndan ben de hiç memnun değilim. 1-2 sene önce Bağdat Caddesi'nden para çekerken ATM'si kredi kartımı yutmuştu. Yeni kart için şubeye gidip dilekçe vermek gerekiyormuş. Telefon ile yardımcı olamıyorlarmış üstelik maaş müşterileriyim. 2020'lerde dilekçe yazıp yeni talepte bulunmak nedir? İşCep son zamanlarda çok sık patlıyor. Normal para transferlerinde saçma sapan filtrelere takılıp engelleniyor. Otursam daha bir sürü saçma sapan uygulamasını bulurum ama gönül bağı dışında tavsiye edilebilecek bir yönünü bulamıyorum. Kredi kartı tarafında da Yapı Kredi World ile ilerliyorum uzunca bir süredir açıkçası memnunum.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 yurtdışı alışverişlerde sıkıntı yaşamak istemiyorsanız yabancı sermayeli bankaları kullanmanız daha rahat ettirecektir, garanti bbva, qnb, denizbank gibi.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 garanti kullanıyorum ben bir sorun olmuyor. Hatta yurtdışı / yurtdışı internet alışverişlerine genelde bonus da var.
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 garantinin uygulama iyiydi de durduk yere değiştirip bozdular.
eldar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Durduk yere dediğin tüm gün erişilemedi sisteme, büyük ihtimalle hack'lendi ama siber saldırı yok dediler, sonra da sistemi değiştirdiler.
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 (düzenlendi) ahmedinejad, 15.09.2025 16:55 tarihinde dedi ki: World kartın avantajları da iyi. Hepsiburada'da falan en yüksek taksit ona oluyor genelde. sağdan soldan alışveriş yaparken en çok taksit iş'te oluyor bende. yk hep 3 taksitte kalıyor vade farkını verip 6 yapayım 9 yapayım da yok. Eylül 15, 2025 Promenader tarafından düzenlendi
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 bende world, maximum ve finans var açık ara en iyisi maximum. her ay 300-500 tl puan geliyorç
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 (düzenlendi) eldar, 15.09.2025 23:39 tarihinde dedi ki: Durduk yere dediğin tüm gün erişilemedi sisteme, büyük ihtimalle hack'lendi ama siber saldırı yok dediler, sonra da sistemi değiştirdiler. o kadar da değil. baktım şimdi tarihlere, mobil uygulama nisan 18'de değişmiş + geç yükleyenler vs nisan sonu. çökme olayı da mayıs 2-5. muhtemelen yeni uygulama ve sistemden kaynaklıdır. yalnız diğer bankaları bilmiyorum ama garanti'nin müşteri hizmetleri iyi. arıyosun çat insan, ai olayı yanlış algılasa bile o seni doğru departmana yönlendiriyor falan. anket seçersen ekstra sevgi ve ilgi vs. Eylül 15, 2025 razzRaziel tarafından düzenlendi 1
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Çok sık seyahat edip iyi restoranlara gidiyorsanız maximiles black iyi baya. Ben daha bi problem yaşamadım artık belli % geri alıyosun seyahat ve yemek harcamalarından. Geçen 250$ hesap ödediğim bi restoranda 750tl geri aldım. 26k ya aldıgım ucak bıletınde 1300tl geri aldım
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 yapıkredi world ile her yurtdışı dönüşümde 7-8k puan oluyor o da fena değil. world uygulamasından girip katıl demek gerekiyor aylık her şeye. o zaman iyi geliyor. onu yapmazsan yok gibi bir şey. geçen sene 8k geldi ipad aldım. dün de 6k ya hepsiburadadan bir şeyler aldım puanla.
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 nası bi alışveriş yapıyosun öyle. bende de klasik worldcard var ayda max 200 300 tl puan birikiyor
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 (düzenlendi) yurtdışı harcamaya puan dediği zaten otel ile doluyor direkt. benzin, market vs gibi şeylerden de geliyor hep 100-200 küçük küçük. sen kampanyalara katıl diyor musun? demezsen unutursan boşa gidiyor. Eylül 16, 2025 df tarafından düzenlendi
fresia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Atatürk'ün bankası iyidir, macera aramaya gerek yok hele akbank filan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Appları indirdim, kontrol filan ettim. Restaurant olanlar hep gitmediğim lokantalar, uçuk çok ender bindiğim bir şey. Ankara-İstanbul tren çok yapıyorum ama Vakıfbank trene bonus veren, onu da istemiyorum. TEB iyi göründü gözüme, VISA Signature olan. app güzel, öyle İş Bankası gibi yer yeri reklam, upsell değil. Kullananlar da iyi yorum yaptı, yurtdışı ya da nadir site gibi şeylerde reddetmiyor, sonra otomatik arayıp onay istiyormuş, yoksa chargeback'e giriyormuş. Sanal kartı filan da istediğim gibi. Yapı Kredi Crystal de iyi göründü. İş Bankası'ndan yıllardır memnundum ama app bulamaç oldu, sürekli işlemleri geçirmemeye başladı, sanal kartı iyi değil, her seferinde yeni limit açtırıyor bana aylık sabit limit yerine.
kith87 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Hem TEB, hem YKB var. Yurtdışı kullanımında TEB bir adım önde. Hem USD hem EUR olarak işlemler ayrı hesaplanıyor. Yani banka kurundan TL'ye hemen çevrilmiyor. Bunu her banka yapmıyor ya da sadece USD yapıyor, EUR yapmıyor. YKB de aslında bunu yapıyor ama TEB'in döviz kurlarındaki makas YKB'ye göre çok daha iyi. Bu sebepten TEB mantıklı bir seçenek. Çok daha iyi kur sunan bankalar arasında da dediklerimi yapan kredi kartı yok malesef (en azından bulabildiğim kadarıyla).
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 abi çok ince araştırmaya gerek yok. yazıyorsun google a faizsiz kredi veren bankalar diye. 20 yıldır başka kredi kartı kullanmadıysan çok fazla banka hesabında yoktur. hepsine tek tek basvurup yeni üye avantajlarını kovalıyorsun. son begendiğin karttan devam edersin hepsi aynı bunların zaten
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 faizsiz krediyi genedle 1800+ üzeri findeks puanına veriyorlar bana çıkmıyor gffsfds
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 kith87, 16.09.2025 12:42 tarihinde dedi ki: Hem TEB, hem YKB var. Yurtdışı kullanımında TEB bir adım önde. Hem USD hem EUR olarak işlemler ayrı hesaplanıyor. Yani banka kurundan TL'ye hemen çevrilmiyor. Bunu her banka yapmıyor ya da sadece USD yapıyor, EUR yapmıyor. YKB de aslında bunu yapıyor ama TEB'in döviz kurlarındaki makas YKB'ye göre çok daha iyi. Bu sebepten TEB mantıklı bir seçenek. Çok daha iyi kur sunan bankalar arasında da dediklerimi yapan kredi kartı yok malesef (en azından bulabildiğim kadarıyla). garantide de seçenek var internet üzerinden ödemeyi TL mi TL/eur/usd mi yapmak istersin diye.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Aiko, 16.09.2025 08:45 tarihinde dedi ki: nası bi alışveriş yapıyosun öyle. bende de klasik worldcard var ayda max 200 300 tl puan birikiyor Orta gelirli veya sirketi olmayan gercek kisiler icin normal abi 200 300 puan. Bana world’un en buyuk katkisi cogu restoranda %10 indirim yapmasi hic bir seyi kurcalamadan. Puan getiren seyleri kovaliyordum eskiden, ozellikle benzini. Bir noktada “anlasmali benzin istasyonlari” ibaresi yuzunden puan kazanamamaya baslayinca onu da saldim. Zaten yaptigin harcamaya gore gelen puanlar komik. Bu ay 130bin lira civari harcama yaptim karttan, harcamanin buyuk kismi hic bir kampanyaya girmiyor. Gelen 5 10 puan bir sey. Ayda 50 60 civari ortalama harcamam, son bir yilda totalde 141 lira birikmis.
Öne çıkan mesajlar