Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Orgazmik bir maç oldu. Üst üste koyup yenmek müthiş hissettirdi valla. Bu sene dördüncü kez yaşattılar bunu. Hll team
fresia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 berbat futbola devam ama kaznaıyoruz
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Admin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 GS genel olarak iyiydi. Fenerde en etkili oynayan Yasin Kol ve sonrasinda VAR hakemi idi. Lakin onlarin da performansi ikinci yari da Ederson'un takimi satmasi ile dustu. Moralleri bozulmus olucak. Sampiyonluk yukleniyor.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Su son 20dk daki laubaliligi kabul etmiyorum.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 (düzenlendi) Kimse skora bakıp da aldanmasın, maçın hakkı en az 5-0'dı. Son 15 dk top çevireceklerine daha saldırmaları gerekiyordu, freni çekmeye gerek yok orada. Nisan 26, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 kesinlikle hele boyle ezeli rakibini yakalamisin bas git ustune
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 bu sene de bitti, umarım seneye 2 takımda rezil bir sezon geçirir de lig biraz nefes alır.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Admin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Mumkun degil. Cografik bir lideriz. Seneye de bizim buralar. 1 2
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2026 Hiç ama hiç benim istediğim gibi bir maç olmadı. İlk penaltıya çok sevinmiştim. Mal Talisca gitti auta attı. Ben 1-0 devam eden maçın 90+8'de gelen Icardi (Osi de olur) golüyle 1-1 bitmesini istiyodum... Neden bilmiyorum ama Fenerbahçe - Allah gerginliği bana çok zevk veriyor. Fener hater falan da değilim aslında. Hani Galatasaray'ın başarısı, Fener'in başarısızlığından çok çok daha değerli benim için. Ama bu yıllaaaaar yıllaaaaaaaar süren cenabetlik artık çok komik geliyor. İstemsiz gülüyorum, istemsiz Fenerli arkadaşlarımı zorbalıyorum... Babam bile bana "İyi ki Fenerli yapamamışım lan seni" diyo. Nasıl gülmeyeyim abi
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Abi ben de artik futbolla ilgilenmiyorum ama Galatasarayli olmamdan bagimsiz fenerin basarisizliklarina surekli kulp takmasi ve yillardir basarisizligini kabullenemedigi icin bir gram ilerleyememesi ve GS tarafindan tokatlanmasi ayri bir keyif veriyor. Koca bir camianin taraftariyla yoneticisiyle bu halde olmasi komik.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 bizi fenerden çok yasin kol zorlamış. allahtan fener çok kötü. yapıyı da yendik feneri de ama daha şampiyon olmadık rehavet yokk
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 garibim yasin kol bile ne uğraştı da baktı cacık olmayacak ne haliniz varsa görün dedi fenere sdfg.
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Sotto, 26.04.2026 22:04 tarihinde dedi ki: Su son 20dk daki laubaliligi kabul etmiyorum. katılıyorum şuna. böyle yakalamışken ne atabiliyorsan atacaksın ama bizimkiler de 3-0 dan sonra "sülüman" misali "kafi" dedi saldı.
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Cthulhu, 26.04.2026 21:59 tarihinde dedi ki: Orgazmik bir maç oldu. Üst üste koyup yenmek müthiş hissettirdi valla. Bu sene dördüncü kez yaşattılar bunu. Hll team Mod arkadaş, bu kadar modun-admin-genel yöneticinin arasında yazdığımız bir maç sonrası yine UYARI cezası vermişsin bana, onlar birşey demiyor da bir sen mi görüyorsun garip bir mesajımı? Acaba gösterir misin ne yazmışım uygun olmayan? Sen bence bana özel bir düşmanlık besliyorsun zira...
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 @Cthulhu Alıntı hayvan adam ya dışarı attı bir de, ulan bari kerem falan ataydı offf FB başlığındaki bu yazıma vermişsin uyarıyı tamam, da herkes neler yazıyor görüyoruz. bir Taliscaya He-man çizgi filminden taa çocukluktan aklımda kalmış olan hayvan adam lafını mı Uygunsuz buldun?
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 üstte mal talisca yazan var ona da uyarı verildiyse sorun yok 1
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Admin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Shadow, 27.04.2026 13:01 tarihinde dedi ki: Mod arkadaş, bu kadar modun-admin-genel yöneticinin arasında yazdığımız bir maç sonrası yine UYARI cezası vermişsin bana, onlar birşey demiyor da bir sen mi görüyorsun garip bir mesajımı? Acaba gösterir misin ne yazmışım uygun olmayan? Sen bence bana özel bir düşmanlık besliyorsun zira... Bir yeri netlestireyim. Herhangi bir mod, forum kurallarina aykiri iceriklere uyari/ceza puani verebilir. Admin varken moda o gorev dusmez diye bir uygulamamiz yok. Cok istisnai durumlarda admin, modun cezasini kaldirabilir. Baya bir istisnai olmasi lazim.
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 DynamicK, 27.04.2026 16:27 tarihinde dedi ki: Bir yeri netlestireyim. Herhangi bir mod, forum kurallarina aykiri iceriklere uyari/ceza puani verebilir. Admin varken moda o gorev dusmez diye bir uygulamamiz yok. Cok istisnai durumlarda admin, modun cezasini kaldirabilir. Baya bir istisnai olmasi lazim. Tamam da "Hayvan Adam Talisca" lafına gelene kadar neler neler yazılıyor forumda, üstelik şurda 20 tane aktif üye kalmışız ve yaşlarımız da belli iken ne bu özel nefret anlamıyorum ben.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Admin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Tekil ornekleri secerek dogru olabilirsin evet. Ama 20 yildir ayni seyleri soyluyoruz. Tek mesaja yapilan moderasyon adil gozukmeyebilir. Moderasyonda kimsenin uyelere art niyeti yok. Tersine tahammul sinirlarini zorlayan bir yonetim sekli var. Kutulu o sekilde isleme aldiysa geregi vardir. Nefret yok zaten. Dedigin gibi herkesin az cok birbirini tanidigi bir ortam. 1
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 (düzenlendi) Mesajında kısaltma küfür yazmışsın, birisi şikayet etmiş. Sen kimsin de sana kinim olacak benim. Nisan 27, 2026 Cthulhu tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2026 Al işte şurda bile aşağılamaya çalışıyorsun kendince, iyi ki bir şekilde eline mod yetkisini geçirmişsin, bu nasıl üsluptur?! Ayrıca FBliyim diye anca gıcık kaparsın tabii ki yoksa tanışmayız etmeyiz, ama onca mod-yönetici varken hep senin uyarı vermen düşündürüyor insanı ondan yazdım.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2026 Admin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2026 gerek yok yanlis anlasilmalara. opup barisin. dedigim gibi admin varken mod mudahele edebilir. o sekilde soyleyince kutulu da sen kimsin ki kinim olucak diye yanitlamis. futbol bolumu gerginligi diyelim. 1
yusema Mesaj tarihi: Nisan 28, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2026 futbolda gslilere boğaz sıkmak serbest olduğu gibi burda da serbest. yapı1I11ı! 1
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 Admin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2026 MHK, Yasin Kol'a 8.8/10 puan vermis. Mukemmel yonetim anlamina geliyormus puani. 1
Öne çıkan mesajlar