Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

🏆 Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma 🏆

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:

GS genel olarak iyiydi.

Fenerde en etkili oynayan Yasin Kol ve sonrasinda VAR hakemi idi. Lakin onlarin da performansi ikinci yari da Ederson'un takimi satmasi ile dustu. Moralleri bozulmus olucak.

Sampiyonluk yukleniyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Kimse skora bakıp da aldanmasın, maçın hakkı en az 5-0'dı. Son 15 dk top çevireceklerine daha saldırmaları gerekiyordu, freni çekmeye gerek yok orada.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Hiç ama hiç benim istediğim gibi bir maç olmadı.

İlk penaltıya çok sevinmiştim. Mal Talisca gitti auta attı. Ben 1-0 devam eden maçın 90+8'de gelen Icardi (Osi de olur) golüyle 1-1 bitmesini istiyodum...

Neden bilmiyorum ama Fenerbahçe - Allah gerginliği bana çok zevk veriyor. Fener hater falan da değilim aslında. Hani Galatasaray'ın başarısı, Fener'in başarısızlığından çok çok daha değerli benim için. Ama bu yıllaaaaar yıllaaaaaaaar süren cenabetlik artık çok komik geliyor. İstemsiz gülüyorum, istemsiz Fenerli arkadaşlarımı zorbalıyorum...

Babam bile bana "İyi ki Fenerli yapamamışım lan seni" diyo. Nasıl gülmeyeyim abi 😄 

Mesaj tarihi:

Abi ben de artik futbolla ilgilenmiyorum ama Galatasarayli olmamdan bagimsiz fenerin basarisizliklarina surekli kulp takmasi ve yillardir basarisizligini kabullenemedigi icin bir gram ilerleyememesi ve GS tarafindan tokatlanmasi ayri bir keyif veriyor. Koca bir camianin taraftariyla yoneticisiyle bu halde olmasi komik.

Mesaj tarihi:
Sotto, 26.04.2026 22:04 tarihinde dedi ki:

Su son 20dk daki laubaliligi kabul etmiyorum. 

katılıyorum şuna. böyle yakalamışken ne atabiliyorsan atacaksın ama bizimkiler de 3-0 dan sonra "sülüman" misali "kafi" dedi saldı.

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 26.04.2026 21:59 tarihinde dedi ki:

Orgazmik bir maç oldu. Üst üste koyup yenmek müthiş hissettirdi valla. Bu sene dördüncü kez yaşattılar bunu. Hll team 

Mod arkadaş, bu kadar modun-admin-genel yöneticinin arasında yazdığımız bir maç sonrası yine UYARI cezası vermişsin bana, onlar birşey demiyor da bir sen mi görüyorsun garip bir mesajımı? Acaba gösterir misin ne yazmışım uygun olmayan?

Sen bence bana özel bir düşmanlık besliyorsun zira...

Mesaj tarihi:

@Cthulhu

Alıntı

hayvan adam ya dışarı attı bir de, ulan bari kerem falan ataydı offf

FB başlığındaki bu yazıma vermişsin uyarıyı tamam, da herkes neler yazıyor görüyoruz. bir Taliscaya He-man çizgi filminden taa çocukluktan aklımda kalmış olan hayvan adam lafını mı Uygunsuz buldun?

• Admin
Mesaj tarihi:
Shadow, 27.04.2026 13:01 tarihinde dedi ki:

Mod arkadaş, bu kadar modun-admin-genel yöneticinin arasında yazdığımız bir maç sonrası yine UYARI cezası vermişsin bana, onlar birşey demiyor da bir sen mi görüyorsun garip bir mesajımı? Acaba gösterir misin ne yazmışım uygun olmayan?

Sen bence bana özel bir düşmanlık besliyorsun zira...

Bir yeri netlestireyim. Herhangi bir mod, forum kurallarina aykiri iceriklere uyari/ceza puani verebilir. Admin varken moda o gorev dusmez diye bir uygulamamiz yok. Cok istisnai durumlarda admin, modun cezasini kaldirabilir. Baya bir istisnai olmasi lazim. 

Mesaj tarihi:
DynamicK, 27.04.2026 16:27 tarihinde dedi ki:

Bir yeri netlestireyim. Herhangi bir mod, forum kurallarina aykiri iceriklere uyari/ceza puani verebilir. Admin varken moda o gorev dusmez diye bir uygulamamiz yok. Cok istisnai durumlarda admin, modun cezasini kaldirabilir. Baya bir istisnai olmasi lazim. 

Tamam da "Hayvan Adam Talisca" lafına gelene kadar neler neler yazılıyor forumda, üstelik şurda 20 tane aktif üye kalmışız ve yaşlarımız da belli iken ne bu özel nefret anlamıyorum ben.

• Admin
Mesaj tarihi:

Tekil ornekleri secerek dogru olabilirsin evet. Ama 20 yildir ayni seyleri soyluyoruz. Tek mesaja yapilan moderasyon adil gozukmeyebilir. Moderasyonda kimsenin uyelere art niyeti yok. Tersine tahammul sinirlarini zorlayan bir yonetim sekli var. Kutulu o sekilde isleme aldiysa geregi vardir. Nefret yok zaten. Dedigin gibi herkesin az cok birbirini tanidigi bir ortam. 

• Like 1
Mesaj tarihi:

Al işte şurda bile aşağılamaya çalışıyorsun kendince, iyi ki bir şekilde eline mod yetkisini geçirmişsin, bu nasıl üsluptur?!

Ayrıca FBliyim diye anca gıcık kaparsın tabii ki yoksa tanışmayız etmeyiz, ama onca mod-yönetici varken hep senin uyarı vermen düşündürüyor insanı ondan yazdım.

• Admin
Mesaj tarihi:

gerek yok yanlis anlasilmalara. opup barisin. 🙂 

dedigim gibi admin varken mod mudahele edebilir.

o sekilde soyleyince kutulu da sen kimsin ki kinim olucak diye yanitlamis.

futbol bolumu gerginligi diyelim.

• Tesekkurler 1
  • Yeni Oluştur...