Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

discord'u bamlamışız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
miyaw33, 09.10.2024 17:18 tarihinde dedi ki:

Discordda ki Rus arkadaşların dediğine göre discord Rusyada bugün yasaklanmış. Putinle ortakmi hareket ediyoruz nedir

s900 bunlar!! evdeki yazari bamliyor!

Mesaj tarihi:
deadwoll, 12.10.2024 22:26 tarihinde dedi ki:

Haftada bir gece raid keyfim vardi ona da limon siktilar.

ingame voice chat pratik bir şekilde iş yapıyor ama yine dc yerini tutamıyor.

Mesaj tarihi:

ben bir ara 1.1.1.1 denemiştim, DNS değiştirdiğim için internet kesilmişti. eski ayarlara döndüğümde internet düzgün çalışmaya devam etmişti. cep telefonumdan kullanıyorum 1.1.1.1 uygulamasını mecburen. ama onunla da bu Discord banında Discord çalışmadığını gördüm. Discord'suz yaşıyoruz mecburen.

"yetmez ama evet".

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
Gizli, 12.10.2024 13:43 tarihinde dedi ki:

Nerdlük yarışına mı girdiniz yine

"nerdlük yarışı" değil, "Death to the false emperor". onu anlamadıysan boşver.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben telefona da tablete de proton kurdum, basıp açıyorum disc'e bakacağım zaman. aç/kapa çok rahat değil tabii, eskisi kadar bakamaz oldum.

anadolu evladı emprah > *

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Bone, 13.10.2024 18:59 tarihinde dedi ki:

"nerdlük yarışı" değil, "Death to the false emperor". onu anlamadıysan boşver.

Nerd olmadığım için anlamadım

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 13.10.2024 03:50 tarihinde dedi ki:

opera iş görüyor hiç başka bişeyi değiştirmeden

Opera Discorda bağlıyor da ses gelmiyor kanallarda. Güvenli bağlantı kuruluyor gibi bir ibare oluyor alt tarafta, öyle takılıyor.

Mesaj tarihi:

Opera'da VPN denedim, bağlanıyor ama sesim gitmiyor, insanları da duymuyorum.

1.1.1.1 denedim, connected aşamasında fail oluyor.

Napıcaz anasını satayım, Discord'suz kaldık.

• Haha 1
  • Uzuldum 1
Mesaj tarihi:
-Deno-, 14.10.2024 09:27 tarihinde dedi ki:

Opera'da VPN denedim, bağlanıyor ama sesim gitmiyor, insanları da duymuyorum.

Şunu denedin mi, aynısı oluyordu bunu yapıp kanala gir çık yapınca düzeldi.

DRaGoN_SLaYeR, 13.10.2024 22:29 tarihinde dedi ki:

ayarlardan RTC diye arat, önerilene getir

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Yıllık $15'lik lowendbox'umdan Wireguard kullanıyorum ben. Android'de app-based split tunnel destekliyor bu. Pil harcaması da sıfır neredeyse. Kullanıldığı applara Discord ekledim, sorunsuz kullanıyorum şu anda.

Split tunnel yapan VPN programları windowsda da var, Wireguard ile bunu kullanıyorum, yine sadece kullanacağım applar açık: https://github.com/TunnlTo/desktop-app

Yıllardır bu firmayı kullanıyorum, daha ucuzları da var ama EU'da daha ucuz ve güvenilir bilmiyorum: https://my.racknerd.com/index.php?rp=/store/france-grand-opening-specials-kvm-vps

Mesaj tarihi:

ios ve android play store’dan kaldırmışlar. devlet böyle birşey yapabiliyor mu ki? inanılmaz gerçekten saçmalığın daniskası.

apple hesabını değiştirince başka ülkeye gene işe yaramadı tr store’dan güncellemeye çalıştığı için, ne yapmak lazım? silip başka ülke store’unun sürümünü mü indirmek lazım? işe yaramazsa bir daha yükleyemeyeceğim için emin olmadan denemek istemiyorum.

Mesaj tarihi:

PatiVPN ile rahatım telefona kurdumda en fazla 50 kişi limiti olması akşam girmemi zorluyor birinin çıkmasını bekliyorum. Kendimi 2000 senesinde uo serverina girmeye çalışır gibi hissettim.

• Yeni Oluştur...