Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helldivers 2


Saeros

Öne çıkan mesajlar

aslında hard sayıya göre değil de indiğin gezegene göre olsa (set değil de yaklaşık sayı olarak) daha iyi olur. "buranın charger'ı pek olur" diye. "xyz sayıda geliyor" olunca oyunun atmosferinden ve combat'ın urgency'sinden uzaklaşıp meta gaming'e başlıyorsun ister istemez. bizim işimiz demokrasi işi, demokrasi işi gönül işi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyunda her halukarda reward falan var zaten. Anlamadim, oyun bisyler oldurmeye reward vermiyor ama survive etmeye veriyor ekstra. Bu da oyunun konseptiyle ilgili. 

 

Ben zorluk seviyelerinden sikayet edenleri anlayamiyorum. Oyun cikali daha cok az bir sure gecmis. Oyuna her ay yeni warbond cikacak, yeni strategemler fln gelecek. Ilk 1 ayda oyunu en yuksek zorlukta bitiremeyebilir insanlar yani, ki onu da yapan var halihazirda. 

 

Biz suan 7. Seviyeyi zar zor yapiyoruz, gidip 8e cikip patlarsak 7ye geri inicez iste. Hatta gecen 6 yaparken dayak ustune dayak yedik birazda rngsi var sanirim. Bilemiyorum bana oyuna daha 100 saat vermemis halimle mantikli geliyor gelebildigim zorluk seviyesi. 

 

Guzel balance yaptilar birde suana kadar. Devaminda da oyunun zorlugu daha farkli sekilde artar diye dusunuyorum. 

 

Yeni warbondun silahinda gozum var ama hehe

  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani benim şikayetim senin dediğin RNG durumu işte, zorluktan biraz bağımsız olarak var o. diyorum ya helldive zorluğunda rahat bitirdiğim de oldu, suicide mission'da 15 bile titan geldiği oldu. yani o breach'lerden ne çıkacağıyla ilgili ayarda biraz sıkıntı var. ama olsun yine de güzel. kendi kendime de diyorum zaten gitgud cry less diye.

 

ama yine de biraz ayar lazım sdgfh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

ya millet biraz fazla snowflake...

tamam saçma bir karar ama olay şu: helldiver oynamak için PSN (playstation) hesabı oluşturup bağlaman gerekiyor. bu kadar. buna dellendi millet 5 dk da halledebileceği bir olay için gidip reddit postları atmalar oyuna kötü review vermeler filan.

hesap lan işte aç bağla. ne kastınız...

  • Like 1
  • Kustum 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar "community vs düşmanlar" şeklinde dönen, tüm marketing'ini in-universe yapan, community'nin bu kadar sahip çıktığı (duymuşsunuzdur işte server'lar göçükken "automatonlar ddos atıyo reeeee" diye meme'liyodu insanlar) oyunda şunun olması ne kadar ironik ya. insanlar tepkisini bile in-universe gösteriyo abi inanılmaz, o kadar iyi hani oyun. "oyuna girdiğin andan itibaren"ini geçtim, meta-narrative'iyle oynamıyorken bile oyundasın bi yerde, öyle bi bütünlük.

sonra corpo'lar gelip üzerine işiyo allahım sabır ver yarappi düşündükçe sinirleniyorum. deep rock'tan beri bu kadar player-friendly live servis oyun yok, gameplay'iyle de dövüyor diyebilirim çok rahat "cüce race best race" diyen biri olarak. sonra gelip bunu yapıyolar ya. nice things'lerimizi have'letmediler yine aaaaaaaakikikikiki vallaha içim soğumuyor arkadaş.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

psn hesabi acilamayan ulkeler icin satistan kaldirmislar demekki boyle devam edecek. tonla ulke var,

https://steamdb.info/sub/137730/history/?changeid=23416542

 

oynama suresinden sinirsiz refund falan acarsa steam, beeelki, derken,  refund edebilenler varmis, deneyin ayni refund sebebi ile:

GMwo5bpWEAAyqaZ?format=png&name=medium

 

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

knox, 05.05.2024 15:48 tarihinde dedi ki:

nasıl refund edecek abi oyunun parası sonynin hesaba geçmiştir o iş yaş ya. steam cepten mi ödeyecek paraları.

Yeni alanlarınkinden keser. Her türlü bi havuzda parası oluyodur kurumların. En kötü eksiye düşürür bakiyelerini. Komple steam den çıkarsa anca vermez. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyun brick'lendiği için satıştan kaldırdılar oralarda, onlara refund verilecek zaten diyorlardı discord'unda. onu sony karşılıyordur mecbur. ama şu durumda sony diğer ülkelerdeki insanlara refund yapmak zorunda olmayabilir legal olarak. refund alabilirsek üzerine düşünürüz paramızı kim verdi diye =.)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...