kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Mourinho + Pochettino getirip iki hocalı ekip kursak nasıl olur ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Klopp da boşta onu da getirin, voltran olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 şimdi bu isimler geçiyor ama kampa volkan demireli getirirlerse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Fener sampiyona elenmis Ismail Kartal’i gondermek hata bence. Trollemiyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Bence yarım kalan işi bitirmeye gelsin tekrardannn Vítor Pereira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 sıra ersun'da galiba yada aykut'a mı geldi karıştırdım. 5 tane td ile çalışıyoruz 10 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Mourinho gelirse bizim futbol medyasıyla her hafta atışır, acayip eğlence çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 90 atılan 12 yenilen gol 78 averajla merhaba 2.lik 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Ya arabistana ya buraya gelecekti eh, bizim ülkede cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Ali Koç çok güzel algı yönetimi yapıyor ya... Her Fenerlinin dilinde 99 gol attık süper averajımız var diye averajdan dolayı şampiyonluk göndermesi var. Gören de Fener +80 averajla ikinci, GS +20 averajla şampiyon oldu sanacak. Averajlar arası fark 2. O iki de son hafta Fener iddiasız İstanbulspor'u 6ladı da GS düşmeme mücadelesi veren Konya'yla oynadı diye oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 averajdan dolayı şampiyonluk göndermesine ben pek denk gelmedim aynı istanbul'a gsde 6 attı sonuçta , bizimkilerin göndermesi daha çok gs maçıyla ilgiliydi. erden'in gs maçı öncesi gerçek şampiyonu gösterecek onur mücadelesi filan demişti. onunla ilgili göndermelerdi benim gördüklerim. gs'yi yenince şampiyon olmuyorsun sonuçta öyle olsa 7-8 yıldızımız vardı heralde :d 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Mourinho'nun temiz her ay 1 maç cezası garanti PL'deki gibi öyle ağzını açtırıp fuck off dedirtmezler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Aziz Yıldırım: "Ben söyledim, gittiler. Ben seçileceğim ve benim dediğim adam burada olacak. Mourinho, Lukaku'yu istiyor. Dybala var. Talisca gelmek istiyor. Bir de Sörloth var. Bu oyunculardan 1-2 tanesini halletsinler, ondan sonrasına biz gelince bakarız." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Iyi de sistem sampiyon yaptirmiyordu sizi hani? 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Aziz bayağı yüksekten sallıyor da, Ali Koç un gaza gelip bunları yaptırması sizi batırmaz umarım. Güya borç hibe vs işleri malum uefa da kabul etmiyor, öyle olsaydı avrupa takımı sahibi araplar limitsiz dünyayı alırdı. Morinho un maliyet uçuyor, eh bu adama transfer de lazım. Bayağı yüklü binecek resmen, yine limit mimit yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Darksun, 31.05.2024 19:10 tarihinde dedi ki: Aziz bayağı yüksekten sallıyor da, Ali Koç un gaza gelip bunları yaptırması sizi batırmaz umarım. Güya borç hibe vs işleri malum uefa da kabul etmiyor, öyle olsaydı avrupa takımı sahibi araplar limitsiz dünyayı alırdı. Morinho un maliyet uçuyor, eh bu adama transfer de lazım. Bayağı yüklü binecek resmen, yine limit mimit yalan oldu. GS gibi yaparlar 200bin dolar sözleşmede 9m 800bin dolar elden. Ses çıkaran yok, inceleyen yok 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Ne aziz ne Ali diyenlerin sesi kısık ama maalesef onlar haklı gibi. Bizim burnumuz yine boktan çıkmaz. Şubat gibi tazminatıyla yollariz adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 bunlar hakikatten mal. o parayla 5 tane ML scientist tutsan, lig baslayana kadar tum ligin icinden gececek bir model olusturup, her hafta kadroyu kendi olusturup 32 puan farkla sampiyon yapar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 yazılıp çizilenlerin yarısı bile olsa korkunç paralar bunlar, bi de kovulma durumu falan olursa 5 sene mourinho parası öderiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 yani o da değil , diyelim ki Ali Koç öyle veya böyle bu paraları ödedi ki öder eyvallah, adam beni istemiyorsunuz ben gidiyorum haydi eyvallah dese , bana olan borcu da sildim falan. O maliyetli kadro ve teknik direktör nasıl dayanır yahu, bizim gibi feda ya dönmez de fener hele başarı yoksa hala . Aziz atıp tutuyordu da Ali Koç un o topa girmemesi lazımdı, şimdi iyice bataklık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar