Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma


Shadow

Öne çıkan mesajlar

"Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Dimitris Pelkas, Ezgjan Alioski ve Mergim Berisha ile yollarımız ayrılmıştır. Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak transfer ettiği Mergim Berisha’ya, sözleşmeleri sona ererek takımımızdan ayrılan Dimitris Pelkas ve Ezgjan Alioski’ye katkıları için teşekkür ediyor; Kariyerlerinin geri kalanında başarılar diliyoruz."

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arda bitmiş abi Arda bitmiş, Real 20m basmış almış Barçanın elinden. 1 sene Fenerde kiralık kalmakta istemem demiş velet, rezerv ligte oynayacakmış orada.

Babası FB ile yeni kontrat yapalım 17-20 değil 40 alsınlar isterlerse demiş ama velet olmaz demiş, gördük tribünlerin sevgilisini. Umarım sürünür oralarda lavuk, böylece Vefanın bir semt adı olduğunu da görmüş olduk tekrardan...

  • Kustum 4
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haklı çocuk, mevcut kadroda bu çocuğun gelişimine katkı sağlayabilecek kaç oyuncu var ki? ne yapsın arao ile nargileci mhy, artist tripli irfancan, kısa paça kova altay kadro kalitesi bu. hem yerli hem yabancı kadro kalitesi düşük üstüne yerli kadron mental olarak bitik durumda. hocan ismail kartal kariyerinde bir başarısı yok, ne katabilir arda'ya? piyasası varken gitmek istemesi çok normal belki de sakatlanırım burada kalırım korkusu var vs vs.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çocuğa niye bu kadar ille de kal baskısı yapılıyor anlamış değilim. fenerbahçe bu konuda bencillik yapıyor.

futbolda 1 sene çok uzun zaman. çocuk buranın leş gibi zeminlerinde, leş gibi bir futbol ekosisteminde bırakın gelişmeyi, bozulabilir de sonuç olarak. RM, Barça gibi takımlar öyle ikon değilseniz her sene kapınıza gelmez bu teklifler ile. Sakatlık riski vs de var sonuç olarak malum zeminlerde ve kasap oyuncularımızla.

ayrıca vefa deniyor da JJ son 2 ay oynatmayı akıl edebildi çocuğu, Mart ayına kadar çürüdü kulübede. ve bu çocuk kulübene de 500 milyon TL para kazandırarak gidiyor. fb'nin kısa vadeli borcunun 7 de 1'i bu para... bence doğru olanı yapıyor ve çocuk vizyonunu da gösteriyor böyle bir Challenge'a okey diyerek.

fenerliler de kızmasın bencillik yaparak bizde niye 1 sene kalmadın diye. 

  • Like 3
  • Kustum 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma olarak değiştirildi
Darksun, 05.07.2023 11:37 tarihinde dedi ki:

kendi öyle açmış 😛 hileee

GSnin geçen seneki başlığı öyle açılmıştı, ordan c/p yaptım neden sildiniz kupamızı sdf

 

fazla ezik ve sessiz adam İsmail hoca, ezilmez umarım oyunculara karşı.

Shadow tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...