Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topla v0.91 [2023 versiyon]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

gerge'nin liste iyi ama 2tb altını sakın düşünme ssd toplam kapasitenin, ben hatta bu kadar para veriyorken 3tb filan alırdım. 1tb 3 oyun + os ile dolar. en azından ikinci m2 slot olması lazım ama sonradan takabilmek için hemen takılmasa da.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben de alsam 2tb alırdım

bi de abi 4080 4k kartı değil. 4090'a çıkman lazım gereksizleri kısıp. yukarda yazmışlar

tiLi tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

saolasın teşekkürler👍  bugün vatanda 3 fanlı asus 4070 psu bağlantısını yapamamış kadın getirmiş kasaya takılması için karta baktımda arada baya bi boyut farkıda varmış hem enine hem boyuna . tam ölçmedimde benim kasaya ya milimetrik sığardı yada sığmaz gibi duruyordu. iyikide almışımya n eyse. az biraz sesli ama güzel kart fiyatıyla.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
DRaGoN_SLaYeR, 21.06.2023 11:42 tarihinde dedi ki:

Şunu aldım, info olarak bu yazıyor: "Boost Clock 2625 MHz, 12GB GDDR6X, 192-bit, 21 Gbps, PCIE 4.0"

8700k da bottleneck çok uçukmuş ama 1-2 ay idare ederim ya nolcak.

Kart yeni geldi ne yazık ki, PSU güncellemem gerekiyordu telaşeden onu unuttum. Nette bu setup için 600-700w yeterli deniliyor fakat 850w alayım diyorum, atx 3.0 psu almak lazım herhalde almışken. Öneri var mıdır direkt yapıştırıp geçeyim?

Edik: benim kasada şu an "ASTRO lite 750W PSU" şundan varmış, sanırım yeter ama 3.0 atx olayına ne diyorsunuz?

DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
GERGE, 05.08.2023 10:16 tarihinde dedi ki:

https://inventus.com.tr/

En sağlam yıllardır bu. Diğerlerinden daha pahalı ya da ucuz olabiliyor malzemeler.

seneler evvel bu arkadaşlara yaptırdım bilgisayarı, monitörüde aldım. Hala sorunsuz çalışıyor 🙂 

Yeni bilgisayar toplasam yine buradan veya qpbilişim den alacağım (yakın diye).

Mesaj tarihi:

ben de kendim topluyordum hep. ama artık yaşlandım sanırım ilk defa gidip itopya'dan seçip onlara toplatım geldim bu sene. inventus'ta çok iyidir. arkadaşlara çok toplattım zamanında hep sorunsuz oldu.

Mesaj tarihi:

inventusdan aldım. aynı gün telefonla döndüler bu seçtiğin kasaya bu ekran kartı+soğutucu olmaz diye, öneri yaptılar değiştik filan. hizmet gayet güzel.

bir de pc parçalarını rastgele yerlerden toplamaya çekinmeye başladım ben çok. hepsiburada'dan HasanHüseyinTicaretAvm satıcısından gelen ürünün başıma ne kadar dert açacağını bilemiyorum. ucuz parçalar da değil malum 😞

Mesaj tarihi:

verdiğin örneğe katılıyorum aynen. hasan ticaret avm tarzı benzer satıcılar çok sıkıntı katılıyorum anakart almıştım geçen sene. ürün açılmış kutuda geldi   sorun çıktı iade istedim. iade yerine herif mutfak gereçleri verelim dedi. 😵  iade süreci bezdirdi beni. artık 100-200 fazla verip bildiğim yerden alma taraftarıyım.

• Haha 1
Mesaj tarihi:

ben son pc'yi qp'den aldım buradan tavsiyelerden sonra, hiç sorun yaşatmadı. eksiksiz herşeyi bozulmamış halde gönderdiler. phanteks dağıtıcıları aynı zamanda, o kasayı isteyenler için mantıklı bir seçim.

Mesaj tarihi:

İtopya'dan ekran kartı harici toplayıp ekran kartını amazondan aldım ben. Hem kargo olayıyla uğraşmak istemediğimden hem de kendileri monte edip test ediyorlar sorun olursa parçada hemen yenisini takıyorlar, hatalıyla kendileri uğraşıyor. Öbür türlü kendin monte ettiğinde bir parçada sorun çıksa kendin iade ediyorsun, 1 ay teknik servis süründürüyor falan uğraşılmaz hal alıyor.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Internette araştırırsanız İnventus ve QP şikayetsiz, sorunsuz gidenler. İtopya, Teknobiyotik, Gaming.gen.tr filan şikayert dolu.

Mesaj tarihi:

itopya bir yana , digerleri bir yana. ayni leslik seviyesine herhangi biyerin gelmesi cok zor. 

inventus, qp iyidir, sonra yaninda yine eskilerden eksa (exa)(yeni adaiyla gamegaraj), nova bilgisayar, eternal bilgisayar (sanalmarketim), teknobiyotik i de saymak gerekir. 

kotu yorum, sikayet vs heryerde var, hatta bazi camur firmalar bilerek de yapiyor bu yorum salvolarini. Hepsiyle hem cevremin hem kendimin birebir defalarca tecrubesi oldu. 

hatta eternal, nova ve teknobiyotik e biraz oncelikli bile bakiyorum gecmis tecrubelerin kalitesi ve fiyatlarin digerlerine gore daha guzel olmasi sebebiyle. 

• Tesekkurler 2
  • Yeni Oluştur...