Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topla v0.91 [2023 versiyon]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

win 11 lisansını çıkartır güç kaynağını 1000 watt yapardım ben bu sisteme. hdd e gerek var mı ya

Aiko tarafından düzenlendi
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Bana bir hard disk önerir misiniz

pc ye ekstra hard disk almak istiyorum en az 2 tb. İçine sata kablosuyla bağlayacam. Kullanım da işte, film, dizi, oyun arşiv için. Sorunum amazon, hepsiburada da filan baktığımda hep kamera, surveilance için filan yazıyor da, bunlar farklı mı oluyor yoksa işte bildiğimiz normal hard disk mi? Onlardan alsam olur mu yoksa illa desktop diye mi bakayım? 

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Aynı amaçlarla yıllardır Seagate BarraCuda kullanıyorum. 8TB 7200RPM var, sorunsuz 4K izliyorum.

O dediklerin normal harddisk.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

barracuda yok ya. Hep Surveliance yada NAS için olanlar var. Bide hepsinin yorumları ne kadar kötü. Hep yanlış ürün geldi, kullanılmış geldi, bozuk geldi demişler.

https://www.hepsiburada.com/seagate-2-tb-seagate-3-5-barracuda-sata3-7200rpm-256mb-st2000dm008-resmi-dist-garantili-p-HBCV000058OQFS?magaza=AYKTEKNOLOJI&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.40.3

şunu buldum baracuda modeli bi tek

progamer tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

western digital red 6tb aldım sonuda. Güvenemedim yukardakine. Yarın gelince kontrol ederim, refurbished çıkıp uğraştırmaz umarım. Piyasada hard disk yok resmen düzgün.

Mesaj tarihi:
Darksun, 02.04.2026 16:38 tarihinde dedi ki:

Red serisi de NAS değil mi yahu.

evet. Zaten storage/ plex için kullanacağım diye aldım. Nas veya surveillance olmayan yok ki. İnventus ta sadece bi tane toshiba surveillance var. Normal hdd işte barracuda, blue filan yok gibi. 

• Yeni Oluştur...