sardalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 recep ivedik 7 cikmis, haberlere baktim disney+'ta var diyor fakat benim disney+'ta yok sizde gozukuyor mu? yurtdisindayim bunda da netflix gibi country sandbox mi var? VPN acsam izlenir mi? cunku netflixte hesap bazli degil de IP bazli sandbox, yani ulke degisitirince o ulkenin iceriklerini gorebiliyorum. disney+ hakkinda pek bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 evet, tr d+ var, cevap verebilmek için telefondan girip baktım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 bait mi bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 onu izleyemiyosan da çok şeyapma bence. sana bi altın liste vereyim oradan seç seç dibe vur. https://www.imdb.com/search/title/?title_type=feature,tv_movie&user_rating=1.0,5.0&genres=comedy&countries=tr&view=advanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 recepivedikhemenizle.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 (düzenlendi) 19 saat önce, Pordakal dedi ki: evet, tr d+ var, cevap verebilmek için telefondan girip baktım şimdi eyv. bi VPN acip deneyeyim 18 saat önce, bLackcha0s dedi ki: recepivedikhemenizle.com DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Aralık 13, 2022 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Noldu Recep İvedik halk direnişi mi başlattı? Sözlükte twitter'da lince girişilmiş trollerce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 muhalefet sponsorluğunda çekilmiş bir recep ivedik gibi bir şey. bizim osuruktan şaka yapan reco şimdi halk kahramanı olmuş, gezi parkı gibi isyan falan çıkarıyor önderlik ediyor. o yüzden linçlemişlerdir. muhalif görüşlü biri olarak 2 saati zor bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 ben hiç bir filmini izlemedim ama gişe hasılatının büyük çoğunluğunu bunlardan alıyordu bence. Şimdi disney ile anlaşmalı çıkardığı için o kaygısı yok herhalde ona göre film çekmiş. Eleştiriyor diye kampanya başlatmışlar izlemiyoruz diye, ueha izlemeyin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 bence banlansın bir de başlık açmış fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Artık google'da "nasıl recep ivedik izlerim" yazınca sonuç olarak pati çıkacak. Tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 öyle birşey yapacaksa recep ivedik yerine başka bir karakterle yapsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Bana da mantıksız geldi ya recep ivedik sonuçta hükümet yanlısı olması gereken bi karakter değil mi? Mantık olarak orman yakıp araziye konmak isteyip başkalarının engellemesi falan gerekmiyor mu? Hükümet karşıtıysa hem karagöz hem hacivat olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 (düzenlendi) Bu saatten sonra başka karakterle aynı genişlikte kitleye hitap edemeyebilir, diğer karakterleri 90'ların sonlarında kaldı. Disney de diğer karakterler için adama o kadar para vermezdi muhtemelen zaten. Recep İvedik'te "dışı hanzo ama kalbi temiz aslında, doğru yerde" mesajı veriyordu bildiğim kadarıyla hep. Aralık 13, 2022 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 2 saat önce, Darksun dedi ki: ben hiç bir filmini izlemedim ama gişe hasılatının büyük çoğunluğunu bunlardan alıyordu bence. Şimdi disney ile anlaşmalı çıkardığı için o kaygısı yok herhalde ona göre film çekmiş. Eleştiriyor diye kampanya başlatmışlar izlemiyoruz diye, ueha izlemeyin tabi. Gişesi ne oldu falan orası ayrı bir konu ama şu anda ülkede en popüler konu siyaset. Başka yerlerden ekmek yiyenler siyasetle ekmek yemeye başladı. Bunu illa ki yapanlara bok atmak için demiyorum ama twitter femonemi, twitch'çisi, işte komedyeni buraya yöneldi. Çünkü burada reyting var. Şahan Gökbakar kendisi de zaten siyasi konumunu keskinleştirdi bu da filmine yansımış olabilir. Bence siyasete girmeyi bile düşünüyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 8 milyon dolar almış diyolar disney'den, direkt satarım o paraya siyasi kimliğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 vpn birçok platformda sorunsuz çalışırken, disney+'ta çalışmıyor genel olarak. çözebilen var mı bu durumu? nasıl bir sistem kurmuşlar ki vpn açsan bile yurtdışında olduğunu anlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Recep ivedik kurufasulyecisi gibi bir franchise a girse nusret || olur aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 29 dakika önce, Fistan dedi ki: 8 milyon dolar almış diyolar disney'den, direkt satarım o paraya siyasi kimliğimi adam gibi adam 18 dakika önce, KillJoy dedi ki: vpn birçok platformda sorunsuz çalışırken, disney+'ta çalışmıyor genel olarak. çözebilen var mı bu durumu? nasıl bir sistem kurmuşlar ki vpn açsan bile yurtdışında olduğunu anlıyor ? vpn alinan serverlarin IP'leri genelde biliniyor, yani 1 insan 1 ip satin alip vpn servisi aciyor diyelim 5000 kisi kullaniyor, cok trafigi olan platformlarin bunu tespit etmesi cok kolay oluyor. yani teknik bisey degil de kullanimdan dolayi anlasiliyor. az kullanilan veya residential proxy vs satiliyor buna karsi ama cok pahali 5 gb interneti 60 dolara aldim gecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 haumm anladım. açıklama için teşekkürler. Evet teknik olarak zor olmasa gerek. 5gb internet 60dolares mi yuh.. onun yerine yerli bir cloud servis sağlayıcısı yok mu? openvpn üzerinden denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 vardir ama 1 IP alirsin ve shared olur, onlar aylik 2-3-4 dolar herhalde. benim aldigimin ozel kullanim alanlari oluyor, internette gezmek icin alinabilecek bir ucrette degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 20 saat önce, sardalya dedi ki: vozel kullanim alanlari Oooo böbrek ticareti online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar