Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Çizgiromanlarda ortak karakterler var ama referans sadece bir sayıda olsa gerek. Yoksa Lyta Hall varya, Wonder Woman'In kızı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Spoiler john dee, scarecrow'la kanka mesela çr'de. cadılarda bi tane eşya için justice league muhabbeti yapıyordu hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Dizi çok çok iyi olmuş, sjw korkusuyla yaklaştım başta ama gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Şimdi bitti Spoiler İlk yarı (ilk 4-5 bölüm) ehhh, sonrası resmen piyes gibi. Tek vasat bulan ben miyim? Fiddler's Green, Lucifer ve Desire müthiş casting ama. Dream'i çizgi romanda daha duygusuz hissederdim, burada dokunsalar ağlayacak gibi mıy mıy bir şey olmuş. Bir iki sahne sadece çizgi romandaki hali gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Katildim sana, son dort baydi, yanda dinledim sadece, sandman cok geride kaldi, mymymymy gitti son yari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 (düzenlendi) ep 3ü seyrettim şimdi. Jenna Coleman'la Hellblazer spin off çeksinler pls. Bi sigara içmesi eksik olmuş. Ağustos 8, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 https://www.instagram.com/reel/ChApMzWDm05/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Jdjdjd çok iyi olmuş şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Sandman tuhaf bir şekilde bir türlü elimin gitmediği bir çizgi roman, buradan bu kadar kişinin okumuş olmasına da şaşırdım. Evinizde var mı bu çizgi roman yoksa internetten mi okudunuz? Anket babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Üçü de Türkçe ve İngilizce olarak basılı okudum, üzerine 3-4 kere de tabletten okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 (düzenlendi) Netten. https://readcomiconline.li bana bir kere yetti okumak gerge gibi etkilendim diyemem. Ağustos 9, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Kesinlikle oku şiddetle oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Arkasından da Lucifer at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 2 saat önce, eldar dedi ki: Sandman tuhaf bir şekilde bir türlü elimin gitmediği bir çizgi roman, buradan bu kadar kişinin okumuş olmasına da şaşırdım. Evinizde var mı bu çizgi roman yoksa internetten mi okudunuz? Anket babında. nerden ne kadara ne zaman aldım hatırlamıyorum ama bi bölümü geçmişti elime, severek okumuştum hatta dizide 6. bölümde o hikayeyi işlediler ^^ "AA AYNI HİKAYE" diye heyecan yaptım hsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 4 saat önce, eldar dedi ki: Sandman tuhaf bir şekilde bir türlü elimin gitmediği bir çizgi roman, buradan bu kadar kişinin okumuş olmasına da şaşırdım. Evinizde var mı bu çizgi roman yoksa internetten mi okudunuz? Anket babında. gerekli seyler saolsun paramizi bunlara yatirdik zamanina bol bol sandman var, death in spinoff serisi var, bide yan karakterleri focus alan the dreaming serisi var, hepsi ayri ayri guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 3 saat önce, GERGE dedi ki: Arkasından da Lucifer at. Dis, Lucifer akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Ya bu ikisi birde bir sey soylemisti gerge o hosuma gitmisti de hatirlayamiyorum, luci bu ve bir sey daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 (düzenlendi) 8 saat önce, eldar dedi ki: Sandman tuhaf bir şekilde bir türlü elimin gitmediği bir çizgi roman, buradan bu kadar kişinin okumuş olmasına da şaşırdım. Evinizde var mı bu çizgi roman yoksa internetten mi okudunuz? Anket babında. Doksanların sonlarında almıştım. Galiba Amazon’dan aldım ama Türkiye’deki bir yerden de almış olabilirim. Bir tek daha sonra çıkan Endless Nights’ı tablette okudum. Ağustos 9, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Sandman, Lucifer, Transmetropolitan. Dönemin klasikleri bunlar bence, hepsi okunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Oh delirecektim sagol, transmetropolitan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Lucifer dediğiniz Sandman Universe Lucifer mi? Oysa onun ilk cildi büyük hayallerle almıştım ama zor bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2022 Season of Mists'den spin-off: Önce bu: https://dc.fandom.com/wiki/Lucifer:_The_Morningstar_Option_Vol_1 Sonra bu: https://dc.fandom.com/wiki/Lucifer_Vol_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Abi dizi iyi degil ya… Burda çok övülünce seyrettim, baya basit hikayesi. Derin olmaya calisiyor bi yandan, diger yandan odaklandigi karakterler ve olaylar iki boyutlu basit karikatur gibi kaliyor. Tam bir ergen beyin ürünü; tüm diziyi sanki boru sesli bi özenti liseli yazmış. Çizgi romanı okumadım, belki daha iyidir ama diziyi izledikten sonra vaktimi harcamam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Sonunda bitirdim. Netflix netflix olalı bu kadar iyi uyarlama yapamamıştır muhtemelen. ama sanki işin içinde warner bros'un da olması etkili olmuş olabilir. Gaiman işin içine girince yapımı iyi oluyor. ben baya beğendim. genel olarak aktı gitti. biraz bu kafaları ve çizgi romanını da sevmek gerekiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Nötrino bey yaşlanmış artık kurgu eserden anlamıyor zevksiz olmuş sıkıcı bir insan olmuş. Dizi harika, nejtflizt bu defa şaşırttı gerek yapım kalitesi gerek karakterler kurgu falan hepsi beklentimin çok üstündeydi, ÇR uyarlaması olarak çok başarılı. WB farkı konuşmuş ona ben de katılıyorum. Bi Brienne'i çok beğenmedim, iyi oyuncu ama Lucifer karakterine tam oturmamış. Death falan çok iyiydi bence, desire ve despair de çok iyi casting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2022 9 saat önce, neutrino dedi ki: Abi dizi iyi degil ya… Burda çok övülünce seyrettim, baya basit hikayesi. Derin olmaya calisiyor bi yandan, diger yandan odaklandigi karakterler ve olaylar iki boyutlu basit karikatur gibi kaliyor. Tam bir ergen beyin ürünü; tüm diziyi sanki boru sesli bi özenti liseli yazmış. Çizgi romanı okumadım, belki daha iyidir ama diziyi izledikten sonra vaktimi harcamam diye düşünüyorum. Meh, bir fanboi olarak Neil Gaiman'in hikaye ve karakter derinligine laf atildiginda uzerime alinirim bak. Notrinoyu kara kapli defterime yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar