sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 yel kayadan ancak toz alir “8 de kapanir 18 de”’yi koymamislar bu kisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Aile dramasin olmasaydı daha iyi olurmuş 9/10 verdim ben belgesele, gözleri yaşlı izlememeyen gs'ı 2000 sonrası tanımıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 gs topiği burası mı? https://www.goal.com/tr/haber/mauro-icardi-futbolu-birakabilir/ top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Zaalasanıza lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Zaaa Gayseriii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 On 03.10.2022 at 23:21, Silphatos dedi ki: gs topiği burası mı? https://www.goal.com/tr/haber/mauro-icardi-futbolu-birakabilir/ top kek İt's happening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 şopar torbacı mı bulabilmiş anca puahaha tipe gel, böyle karıya müstehak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 adam inanilmaz cirkin la, kadin da o kadar makyaja tipsizmis yalniz yakindan gorsen krater doludur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 (düzenlendi) icardiyi bırakıp buna gitmesi gerçekten ün ve paranın alamayacağı şey yok dedirtti bu arada kastamonuna 7 gol atmışız. 7 gol de farklı oyuncudan lol Ekim 19, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 gs macini izledim bir aradan sonra, icardi oynuyormus simdi reklamlarini bir holdingden alan “gazetecilerin” neden icardi futbolu birakmak istedigini acikladi icardinin esi sunu bunu yapti gibi haberler yaptigini anliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 ulan hakeme mi soveyim yoksa okana mi soveyim bilemedim maci izlerken. aslan payi tabii ki palabiyikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Bu hakeme maç verirlerse Allah belasını verir umarım mhk'de bu kararı alanlarin, bu kadar aşağılık bir kırmızı kart görmedim ben yabancı ligler dahil. Keşke şu ligden ayrılsak, başka bı ulkede oynama şansımız olsa dürüst bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Afrka liglerinde falan oynaman lazım, anca onlar tofaş kabul ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Şimdi baktım özete de kırmızının neresine itiraz ediliyor anlamadım ? 90+'daki ikinci kırmızı bence ağır olmuş, sarıya daha yakın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Kartlar yanlış veya dogru, onu geçtim var sadece aleyhimize çalışıyor. bjk maçında kırmızi kartı geri aldirmisti var bu sezon, boey'nin kırmızısına doğru diyen bir tane eski hakem göremedim ben. Var nasıl dogrulamiyor bu kararları, resmen art niyet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Varın aldırabileceği bir kırmızı değil sanırım bu, hafif bir faul çünkü, bariz gol şansı olup olmamasını var yorumlamıyor , emin değilim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Ağır karar. FB de Hasan ALi'yi atmıştı yamulmuyorsam bi Alanya yada Antalya maçı falandı buna benzer bi pozisyondu. yapıyor bu Sporu hakem. Amaaaa. aynı mevzu geçen sene TS-FB maçında oldu. deplasmanda 1-0 öndesin 2.sarı KMJ serbest vuruş bakasetas gol.Sonra çanakkle geçilmez 88De Szalai Cornelius indirmişti penaltı. Sonrası megafon vs.vs. Yani sayın GS tamam Kırmzı çıktı ama o an ; kendi evinde 40+K seyirci 2-0 öndesin nasıl maç 0-0 gider ya biraz değil baya şapka öne koyulmalı bence. Çanlar çalıyor Okan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Aynısı yine Alanya maçında bjk ye olmadı mı ya, 31 dakikada 3-0,37 de kırmızı kart, 3-3 bitti.90+2 de yemişiz hatta 3. yü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 VAR'ı ne taraftarlar, ne yorumcular, ne futbolcular ne de yöneticiler tam olarak anlamış değil. Zaten gerek de yok anlamasına bilmesi gereken hakemler ama güven ya da yeterlilik olmadığı için vardır bir bildikleri denemiyor. Hala pozisyonu izlemedi, gel bir de VAR'a bak, VAR çağırsın ne olur ne olmaz falan deniyor. VAR'ın işi gel bir bak demek değil pozisyon gördüğün gibi değildi gel düzelt demek. Gel bir bak hakem hiç göremediyse söyleniyor. İlk kırmızı o şekilde zaten hakemin önünde öyle yorumladığı için karışmıyor hataysa ana hakemin hatası olarak kalıyor. Fener-Başak maçında mesela Gustavo Henrique'nin düşürüldüğü pozisyon penaltı ama o tip pozisyonlara tek elle çekip bıraktığında değil iki elle indirirse VAR müdehale ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 37 dakika önce, Darksun dedi ki: Aynısı yine Alanya maçında bjk ye olmadı mı ya, 31 dakikada 3-0,37 de kırmızı kart, 3-3 bitti.90+2 de yemişiz hatta 3. yü Maçın kopyası gibi olmuş. BJK da dünyaları kaçırmıştı. Farka gidecek maç berabere bitmişti. Biz hiç posizyon vermeden kişisel hatalardan yedik golleri, millet hocaya yüklendi. İşin gerçeği Alanya pas yapan takım. 10 kişi kalınca yapacak başka birşey yok. Geri çekilip kapanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 22 saat önce, Laorx dedi ki: Bu hakeme maç verirlerse Allah belasını verir umarım mhk'de bu kararı alanlarin, bu kadar aşağılık bir kırmızı kart görmedim ben yabancı ligler dahil. Keşke şu ligden ayrılsak, başka bı ulkede oynama şansımız olsa dürüst bir şekilde buna çok da özenmemek lazım zira uzun yıllardır avrupa maçlarındaki performansınız da ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2022 Geçen sene taş gibi top oynuyodu bu takım Avrupa'da Berkan-Taylan ikilisiyle, kaç tane jeneriklik gol attı, Barça zor kaçtı elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2022 (düzenlendi) Torrent hocama haksizlik mi yaptik ne. Dusununce adamin elindeki kadrodan Kerem-Nelson disinda su an oynayan oyuncu yok. Tek fazlasi Marcaoydu bu seneye gore. Ilk maclar adam Cipe ile oynadi. Babel, Omer Bayram Eyupsporda. Feghouli nin takimi yok bosta. Cicaldau Arap liginde. Morutan Italya ikinci liginde. Taylan simdi Anadoluda. Halil oynuyor mu belli degil. Erick Pulgar 2 maca cikmis Brezilyada. Barca maclarinda bu adamlar oynuyordu saka maka. Ekim 25, 2022 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2022 çok kötü performansımız yok bence, kırmızı olmasa çok rahat fark çıkacak maç kırmızıdan sonra tersine döndü. bu tarz maçlarda hocanın tecrübesi çok fark ediyor, erkenden hakem diye ağlamaya başlayınca takımda düştü oyundan. hakemlerle savaşmak yerine kendi oyunumuzu oynarsak iyi kötü üst sıraları zorlarız bu sene. fb böyle giderse şampiyonluk zor zaten de en azından 2. olup şl zorlamak lazım. bence kayserispor ve giresunspor maçları dışında kötü değildik genel olarak, alanyaspor maçı da şansızlık ve hocanın tecrübesizliği oldu. gereksiz eleştiriliyor hoca bence, yönetimde çok gereksiz tff ile kavga ediyor geçen yıl fenerin şampiyonluk yolundayken yaşadığı ortada, oyuncuları da etkiliyor böyle gereksiz tartışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar