omersem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Selam V Rising , vampir temalı bir yarı mmo 17 mayısta EA girecek 10 - 15 mayıs arasında betası var son kez. Fazladan bir key verdiler steam için. NDA kuralları var yayın ve görüntü almak kesinlikle yasak. İlgilenen varsa DM atsın vereyim key. oyun site link aşağıda. https://playvrising.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 albiona benziyor grafikler. çok ambitious yapmasınlar keyifli bir şey çıkabilir early access/beta kovalamayı bıraktım artık ben ya. hele ki mmo ise. her şey wipe olacak zaten, zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Stunlock oyunu. Battlerite'ı yapanlar. Bunu da yapıp desteği yarıda keserler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 (düzenlendi) Harvey ilk olarak istediği için key i ona gönderdim. herkese iyi oyunlar. Oyun ile ilgilenenler için ; 3 tip mod var. PVE - PVP - Full Loot PVP FUll loot rağbet gören fakat önermem. oyunu bilmek lazım yoksa 1 haftalık emek bir anda buhar olabilir tabi tam tersi de geçerli oyunda combolar çok önemli. hangi combo serisi kullandığınız yani build önemli. 2 kişi iseniz combo vombo işi kolaylaştırıyor. Mayıs 8, 2022 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 32tlden çıkmış steame var mı oynayan? Rust ile battlerite kırması anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 xunn, çoko ve birkaç kişi daha oynuyordu dün akşam, biraz seyrettim. kötü durmuyordu ama full loot rulesette oynamayacağımdan acele etmedim kararda, solosu nasıl diye biraz daha araştırırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Ben de aynı durumdayım, solo veya pve setting videosu bulan varsa paylaşsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Selamlar Duo serverlarda solo fena gitmiyor bence. Duo serverlar full loot pvp değil, üzerindeki ekipmanlar kalıyor. Levelini belirleyen şeyde üzerindeki ekipmanlar ztn. Bu saatten sonra bana en uygun setting buymuş. Full loot çok yorucu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Ayarlayabilirsem PvE dedicated server açacağım, haber ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 mmo filan değilmiş bu arada bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 olunce loot? aha ultima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Fiyat çok iyi, potansiyel var. Geleceğe yatırım olarak aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 6 saat önce, Oce4n dedi ki: mmo filan değilmiş bu arada bu oyun. 50 kişilik. 70-80lik community serverları da var. bu tarz oyunlara mmo demeye başladılar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 pubg ye de mmo demek gerekir o sebeple, hatta minecraft bile mmo olur. o yüzden değil rust tipi diyelim biz buna. mmo olmadığı için ben de aldım, nasılsa custom serverda bile her şey sıfırlanır kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 ultimaya ne diycez? V mmo değil bu arada çok net. bi yerde şey gördüm Survival Arpg Builder demiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 oyun keyifli. Rust'a o kadar ölüp bitmemiştim ben, ama bu çok daha hoşuma gitti. Oradaki mekanikleri alıp, bir tutam RPG ögesi ile daha keyifli hale getirmişler. Tabi ki daha çok başlardayım ama içine çekti. Sanırım FPS temelli olmasından ziyade bu benim aradığım buymus. (türü her neyse) az önce konusunu açtığım salak saçma internet sıkıntısından fırsat bulursam oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 benim de rust oynamam gerekiyomuş ben de onu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 PvE server up, detayları Discord'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Şöyle bir detay vereyim. Oyunda vampir clanları kuruyorsunuz ve bu clanlar max 4 kişi oluyor. Alliance diye bir şey yok. ( muhtemelen gelir ) PVE serverlarında dert değil ama PVP serverlarında fazladan arkadaşlarınızla oynarken sıkıntı oluyor. Bunun dışında çıktığından beri oynuyoruz, Ultimadaki kadar keyif verdi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 sırf bu clan size yüzünden oynayamadım ya, 2 hardcore oynayan var, diğer 2 arada giriyor 3. olarak kaldım dışarıda bekliyorum alliance gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 (düzenlendi) Discordlarına girip baktım da bu konuda çok yakınan var ancak alliance konusuna çok sıcak bakmıyorlar. Büyük grupların serverı domine etmesini istemiyorlar anladığım kadarıyla. Yine de net birşey yok tabiki community'i dinleyip karar değiştirebilirler. Clan size ı yüksek olan custom serverlar varki onlarda da max 10 kişi olunabiliyor. Bunlarda bir seçenek. Mayıs 22, 2022 jonq tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 (düzenlendi) clan size beni de zorladı. yeni gelenler yalnız kalmasın diye clanımızdan çıkıp ayrı clan kurdum. xunn sonra kovdu beni yerleşim alanlarından, savaş sebebi casus belli falan dedi. iki clan oraya sığmazmışız bilmemne. iç savaş çıkmasın diye alanları ayırdık uzağa muhacır misali göç ettik. ben tabi alışmışım kendi binalarımı yapmayıp başkalarınınkine yamanmaya. 1 saat falan kendi kendine yeten kale yaptım sonra baydım. pvp verin bana alliance olunca friendly fire'dan savaş dövüş zaten mümkün değil gibi beraber. Mayıs 23, 2022 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Hangi serverda oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2022 (düzenlendi) edit: 10 kişi bilgisi verilmiş okumamışım dökümandan clan size'ı 10 yapınca değişiyor Mayıs 24, 2022 Utterable tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar